Миху, дивно що він піднімав кількатонні каменюки на висоту сам-один сусіди чули гуркіт і бачили новозбудовані стіни а нікого з ним не було прочитайте цю історію він використовува якісь такі штуки приблизно в один час працювали Ейнштейн, Тесла і цей таємничий дивак певно була біла смуга в науці
Саме так. Їм платять. Там, де зникає вантажівка, люди розступаються позаду, де глядачам не видно і вантажівка спокійно виїжджає, поки вони вдають, що нічого не відбувається.
щось тут не те... такі хіба в Чорнобилі водитися можуть. Занадто великий. Правда, я не спеціаліст, але... Він же за носорога більший!!!
Ну. Я от думаю, а чи не гра це оптична... на близькості дальності, ну як на весільних фотках молода чоловіка на долоні тримає?! Повний форум фотографів, а ніхто не прийде і не пояснить! Шо за народ...
Та у кабана увігнали з рушниці ампулу снодійного (очі закриті, рота відкрив - спрага!). "Хороше звірятко, коли спить зубами до стінки. Із сокирою можна підійти!"
Це не оптичний прикол. То не так робиться. Але щось в тому є, якби мужик на другій фотці став перед кабаном в повний зріст, то б кабан виглядав меншим. Я от про що думаю - чого той мужик так тішиться? Мені б на його місці було страшно.. Це раз. По друге, чо на одній фотці кабан волохатий, а на другій поголений? Значить - кабан-чучело, або кабан мертвий. На другій фотці навіть видно, як голову кабана чимось підперто.
О, Мих, ви смієтеся. А я вам повім. Був в нас при войску в хозвзводі кабанчик на ймення Пішта. Казали, то в перекладі з венгерської якійсь матюк, в принципі неважко здогадатися який. Гарнішої свині я зроду не бачив. Він якийсь весь фотогієнічний був, прікольний такий. І не худий, і не грубий. Пасся собі вільно. Так от, вийдеш на траву, крикнеш "Пішта, Пішта, йди сюда!" Він підбігає, смішно так, сопучи і вухами трясучи. Даш йому шось смачне, береш паличку - і починаєш за вухом чіхрати. Він лапає кайф і поволі доходить до екстазу. За вухом починає синіти, в нього смикаються повіки - і потім Пішта падав навзнак в агонії і смикав задніми лапами. Це в нього певно такий оргазм був, чи що. Якась в них, свиней, там зона за фухом. Точка G певно.
Цитата: Допис від kertis Я Не христианин, я Одессит, Еврей, Украинский националист Вот ЧТО я НИКАК понять не могу. СЕГОДНЯ самые ПЛАМЕННЫЕ "Украинские националисты" вещают из Одессы и Австралии. СЕГОДНЯ самые ПЛАМЕННЫЕ "Защитники Русских интересов" все на "...ский" или бывшие Кацы. В НАЧАЛЕ ПРОШЛОГО века самые ПЛАМЕННЫЕ коммунисты были выходцами из благополучных семей .... А ЧУБЫ трещат, во всю ТРЕЩАТ у РУССКИХ и УКРАИНЦЕВ! Почему ТАК???? П.С. Лично я ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТ. Просто размышление...... Рзве не ОЧЕВИДНОЕ и не ВЕРОЯТНОЕ?
Про мужика з кабаном то є явний фотошоп. Подивіться уважно на тіні. Тобто тінь від машини одна сторона, тінь на обличчі інший вже кут сонця. По ідеї обличчя в тіні малу би бути + в тіні машини. І від кабана тінь не пляше з двома іншими. На фото 2 або 3 слоі накладені. Дайте мені своє фото і я вас посаджу теж біля того кабана