Я ещё раз говорю: про находку таких костей нашумели бы на весь мир. Все бы давно знали - это же сенсация! Вот о Лох-Несском чудовище весь мир знает, хотя официально не доказали, что оно есть. А эти кости якобы действительно нашли, а не кто-то где-то видел, как это чудовище.
чесно кажучи в це фото не вірю. навіть якшо дивитись на тінь. в хлопця який стоїть тінь палає назад на ліво, а у скелета тінь падає вперед на ліво. чесно кажучи мені здається не реальний цей фатк, що тінь може падати в вдох різних напрямках одночасно.
Ну з тінню в принципі не так вже й зле як думаєте - просторово явних недоліків немає: череп "істоти" має овальну форму, верхня частина більша діаметром за нижню, яка торкається землі. Тому тінь в даному місці буде при будь-якому наближеному до полуденного сонці, а зараз саме таке і є, бо тінь від хлопчини досить мала. Аналогічно з кістками тазу - завдяки своїй формі, їх кінці трохи припідняті над землею і при "високому" сонці тінь падає там де ми і бачимо. Каміння справа від черепа також показують "правильну" тінь. То питання можна дослідити і детальніше, змоделювавши картину в ЗД-редакторі, але то тре купу часу, та й кому то досліджувати
http://www.coralcastle.com/ цей багатонний будинок побудувала одна людина, без техніки і сторонньої допомоги як - загадка досі Коралловый замок Эда Лидскалнинша «Я раскрыл тайны пирамид и узнал, как египтяне и древние строители в Перу, Юкатане и Азии при помощи примитивных инструментов поднимали и устанавливали каменные блоки весом в многие тонны!» - сказал в начале прошлого века литовец Эдвард Лидскалнин. Он говорил правду. Но, построив Коралловый Замок, Эд подарил миру еще одну загадку.