Так, сихівські лазери бачив. Сам подумав - що то під хмарами там літає... Ні, не пробував, але процес засвітки зрозумів (коли пояснювали, як це треба зробити) Спробую, відпишуся... Так! Щойно зазняв. Ефект - "абалдєть", Якість ні до чого (на швидкоруч) - знімав нічне небо. Але вогники рухаються дуже активно Як в тій передачці про бастерів - "спростовано!"
Незнаю, в яку тему краще писати, тож хай буде ця, надибав сьогодні один веселий автореферат кандидатської дисертації з світової економіки: (ПДФ) Обережно, англійська мова А тут його критика, теж англйська Виявляється, фінські вчені ще веселіші за "Британських"
в кого вони стоять, в готелі Сихів прямо чи десь поряд? Добре. Я хочу таке відео (або хтось щоб зробив або я сам, але покажіть як...) Можете викласти на ютубі?
Я був виклав на роздачу, але потім затер (погана якість і ви вчора щезли) Зміст такий. Ставите перед відеокамерою скло і світите ліхтариком (ліхтариками) на це скло (бажано діодним). Світло красиво лягає на картинку... Якщо не вийде, спробую ще раз. П.С. Ще раз. Я не заперечував, що ви бачили щось дивне. Це могли бути і не вогні лазерок, але я навів цілком логічні пояснення. П.П.С. На Ютюбі ще не викладав нічого. (не пробував) П.П.П.С. Краще би хтось пояснив, як працює кульова блискавка. (В знайомих вона випалила деяку вимкнену електротехніку ) Поняття не маю. (на даху, певно...) ---------- Додано в 13:20 ---------- Попередній допис був написаний в 13:10 ---------- Ви просили про випадки оповідати. В будинок, або в землю (в кабель) попала блискавка. В будинку вигоріло багато техніки - котли, комп'ютери, телевізори, ін. Ала саме цікавіше - вимкнена техніка!!! Тільки та, яка була увімкнена в розетку. Увімкнена техніка практично не постраждала. Кілька описів очевидців: Світіння з електричним розрядом рухалося попри стіну вздовж електропроводки до телевізора... З верху котла летіли іскри... Летіли іскри із подовжувачів електро-розеток (типу SVEN) Стовп на вулиці, на якому тримався електрокабель (ізольований) Тривалий час іскрив...
Svjato, ви настільки різнобічно освічений! Якщо не секрет, хто ви за фахом? Ставлю в офтоп, хоча ви цілком вписуєтеся в цю тему
Спробуйте, бо у мене не вийде - немаю камери зараз... А завантажити можна сюди: http://upload.com.ua/ Про кульову блискавку знаю одне - що її притягує дуже напружений емоційно-психолоігчний клімат між людьми в колективі або сім'ї яка проживає/працює у тому приміщенні, в яке залетіла блискавка... Це випливає з деяких спостережень.
всеж таки видно що то на склі відбиток світла. А як можна реалізувати отаке http://www.youtube.com/watch?v=KxsHDfoCElc
На склі, але... А коли починає світитися стратосфера? Важко прогріти лазером озоновий шар? Не виключаю, що це класне лазерне шоу... (мене великий об'єкт зацікавив - він мав темніше місце в якийсь момент ... не чорне - колір неба Хочу бачити світловий об'єкт але не округлої форми Квадрат наприклад...
Дивно і чому ж це все так інтенсивно над Лондоном, там, де неподалік з'являється уже впродовж десятиліть безліч кругів на полях, малюнки яких називають "арктурінськими кодами" ...
Ви чули про Чупакабру? Якщо ні - ви не дивитеся телевізора і в Україні не живете. Це маркетингові ходи зробити рекламу якомусь місту (містечку). "арктурінські коди" робляться так само. Я коли мав 5 рочків на снігу таке малював ногами... Робити то нічого було. Зате красиво... До речі, в Латинській Америці такі коди побільше і з каменю. Дивно, але це теж людських рук справа... П.С. Для створення потужних речей повинні бути потужні потужності. Інститути із лазерною технікою ніхто в Казахстані не розташовував, тому там і не літало НЛО... Краше перегляньте серію фільмів - "Що нас чекає у майбутньому" там значно більше захоплень і дивовижних речей в порівнянні з зайчиками на небі.
Был несколько месяцев назад на лазерном шоу, так они Инженерный замок в СПб и обрушали, и свет таинственный в окнах зажигали, и чего только с ним не делали... Очень красиво. Сейчас поищу и выложу если найду. Но вживую реально красиво! ---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=1q7mbDlW6OY
Ще раз переглянув. На 57 секунді великий об'єкт міняє своє позиціонування овал в коло, а потім знову в овал. Під час переходу розміри об'єкту мали би зменшитися (а це можливо? ) а потім збільшитися знову... Парадокс? Ні, просто лазерка крутиться по колу або по овалу. Отже буде трикутний об'єкт, що не світиться, або квадратний - тоді і почну досліджувати детальніше
Гелій, хім елемент такий, спочатку був знайдений на Сонці, а вже потім на землі... Тому і назву має відповідну...