оценка деятельности властей СССР и современной Украины

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем FourA, 27 лип 2011.

1. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Увы...условный рефлекс..:pardon:

2. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

и ты тоже?

3. AMOR 69

AMOR 69 Well-Known Member

И?
    Я желал изменений в своей жизни, я не испугался, я добился многого.
    Какие ко мне претензии? Не я же поехал в Америку за кроссвордом.

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Серійні кузови там ніколи не лудили, а вони проходили електрофорез (грунтовку в статичному полі), що було досить ефективно але й затратно, хоча й менше ніж лудити.
    Та совок надану конструкцію спаплюжив, вносячи свої "кулібінські" зміни. Найяскравіший приклад таких змін була модернізація НІМЕЦЬКОГО карбюратора "Вебер", від якої водії до цих пір плюються, бо так званий "Озон" нічого крім погіршень не приніс, тому на нові авто вимушені були закупляти ліцензію на "Солекс", який перші почали встановлювати мелітопольці на "Таврію".
    А все тому, що на валютний комплекс заводів ВАЗа (до речі, італійці рекомендували Москві його побудувати між Черкасами та Кременчуком) нагнали сурогатні кадри. Для прикладу з нашого відділу КрАЗа по рознарядці туди відправили професійний непотріб типу алкаша Івана Сидоровича та Віру Сорокопуд.
    Але наш прахвесор тут буде продовжувати рекламувати більшовицьку імперію з її гнилим нутром, яке й перейшло до сурогатної держави Україна. Тому в тій "славетній" державі в 1971 році полковник Яценко наставляв своїх офіцерів :"Будуть давати омські нові танки, не беріть. Краще візьміть львівські з капремонту. Вони на 300-му кілометрі не розваляться."

5. spice

spice Дуже важлива персона

[OFFTOP]Я в рабочее время на форуме сижу, не видишь? ;) И воще, я ж начальник - утром всем выдала вошебный пендель, направление, значит, задала, и могу до обеда шариться в Интернете или пасьянсы раскладывать :rolleyes:
    [/OFFTOP]

6. FourA

FourA Дуже важлива персона

Прежде всего-Вы не можете опровергнуть, что написали об этом феномене - симптомах простатита и ослаблении сексуальных желаний - именно наши свидомые товарисчи. Они считают, что мы так должны считать, и по их представлениям, должны такое испытывать. И на основании выдуманной ими концепции пытаются построить логические цепочки своих рассуждений. Вы сейчас, собственно, продолжаете те же рассуждения. Я неоднократно видел на форумах, как свидомые оппоненты начинают прибегать к такого рода инсинуациям, когда все остальные их аргументы потерпели полный крах. Пытаются хоть этим "уесть" оппонентов.
    Как я понимаю, эта тема была объявлена как оценка деятельности властей СССР и современной Украины Я стал её невольным "родителем" - мои посты из других тем и ответы на эти посты были господами модераторами перенесены в отдельную тему. Я могу лишь поблагодарить их за проявленную инициативу, ибо сам не люблю создавать темы. Тем не менее, я чувствую какую-то ответственность за продолжение этой темы.
    Обратил внимание - на мои посты, написанные строго по теме - с оценкой деятельности властей Украины и СССР и попытками их сравнения, ответов строго по теме практически не было. Немедленно начиналось сравнение и обсуждение различных аспектов жизни при СССР и в незалэжной Украине. Причём, на мой взгляд, брались лишь наиболее отрицательные стороны советской жизни, и сравнивались исключительно с положительными сторонами современной. При этом абсолютно не учитывались исторические аспекты - некорректно определять уровень жизни по числу мобилок в СССР и сейчас. Или по числу персональных компьютеров.
    Перевод темы на число выезжающих за пределы Украины и сравнение с числом свобод "сейчас и тогда" тоже является некорректным методом сравнения. Прежде всего, что для замера "уровня демократии и свобод" нет приборов и цифр. И их оценка зависит от взглядов и убеждений человека.
    Эта тема, по сути, дублирует многочисленные другие темы на форуме - там тоже проводится сравнение уровней жизни в СССР и сейчас.
    Эта тема, внутри которой мы сейчас находимся, на мой взгляд, весьма быстро увеличивает число постов на ней по одной существенной причине.
    У меня имеется какой-то талант, если можно так сказать. На мои посты сбегаются, если будет позволено так выразиться, толпы глупцов, пытающихся с лёгкостью необыкновенной меня опровергнуть. Им почему-то это не удаётся, и они вновь и вновь пытаются продолжить свои попытки. Бо очень хочется... Непонятно, , почему они именно так реагируют на меня.
    А самую взвешенную позицию по этой теме выразил господин Рівнянин в сегодняшнем посте от 09:45. Надеюсь, меня никто не обвинит в лести перед модераторами. На мой скромный взгляд, в этом посте была проявлена мудрость - качество, которого не хватает многим из нас.
    Кстати, пан Невермайнд, спасибо Вам за такой перл:
    :))

7. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

[OFFTOP]правильно, тоже без пенделя работать не можешь ))[/OFFTOP]

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Тоді виходить майже всі люди в культурі "рашен" "неполноценны", бо вони возвели в ранг майже святих Космодем'янську, яка всупереч Женевській конвенції хотіла спалити сільську конюшню з останніми засобами виробництва напівголодних селян в окупації.
    Але по черзі :
    - "не убивать" - а хто призивав "мочить" по туалетах іновірців, а 80% аплодували цьому?
    - "не воровать" - в цій культурі "не ворует только ленивый";
    - "издеваться над слабыми" - згадайте анекдоти про чукчів та різних там чучмеків та "дідівщину" в армії. В нашому полку солдати з "пабєдітєлєй" довели хлопчика-таджика до самогубства;
    - "лгать" - та вся історія Московії побудована на брехні. А в більшовицькі часи був пік цієї брехні;
    - "не быть жадным" - згадайте Тузлу та ціну на газ;
    - "честь" - яка могла бути честь в "імперії зла", коли Кірєєви мочили чехів в 1968 році, ак. Сахарових в Горькому, Стусів в Мордовії, мільйони українців в Голодоморі... Яка честь може бути в цього 4А, коли він ненавидить народ та культуру, на теренах яких він прожив і продовжує її паплюжити.

9. рівнянин

Добре пане Прокіп. Але скажіть, будь ласка, звідки Ви впали на Землю в 1991 році? Невжу Вас до 1991 року виховували десь на іншій планеті? Ви з'явилися з пробірки?

10. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Твої родителі гулаг та кпрс ? Якщо б мені мої батьки брехали я програма "ВРЄМЯ" брехала кожного вечора весь час існування срср, я б їх, мабуть, проклянув. :ireful:

11. рівнянин

А батьки твої з іншої планети?

Не суди по своїх. Мої батьки зазнали лиха за своє життя. І дякуючи їм у мене є своя думка. Моя рідна мова і моя Україна. Я виріс не вбивцею і не крадієм. Дасть Бог і сини такими будуть.

12. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Мої батьки - жертви совдепії, такі ж як я був колись. Що були зазомбовані, сформовані у "радянських людей". Хоча я не гребую можливістю, якщо починають там розповідати "ми бачили старих пердунів-генсеков, тоді вже розуміли, що щось не так в країні" підколоти - "а чого ж тоді на 7 листопада на демонстрацію ходили, партію та комунізм славили" :))

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вас виховували та вчили, а я сам виховувався та вчився. Та вам Коперніків чи Стусів з Григоріями Савичами ніколи не зрозуміти.

14. рівнянин

Я більше слухав своїх батьків-дідів...Їм було що мені розповісти...

15. рівнянин

Ну...не всім же Прокопом-всезнаючим бути...Комусь потрібно для нього і зерно вирощувати...та й тканину на спіднє ткати...А то якось негоже світилу дупою світити а не думкою...;)

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та я з першого класу (1951 рік) тільки те й роблю, що на форумах просиджую. Рівнянине, я в 18 років вже бригадиром на КрАЗі був, тому КОЛЕКТИВ і направив мене вчитися при конкурсі в відділі підготовки кадрів 19 чоловік на місце. А трудовий люд пустушок не любить. Так що "тканину" я не тільки на "спіднє" ткав і продовжую ткати. Давайте мені якийсь пустуючий машинобудівний цех в Рівному і я організую пристойну роботу сотні людей.

17. Nevermind

Nevermind Просто персона

Не зовсім зрозуміла позицію Рівнянина з приводу батьків. Так, у всіх були батьки з СРСР. Це логічно. (Хіба що у FourA батьки були з Російської Імперії). Але невже в сучасній Україні батьки гірше? Що, я виховаю своїх дітей гірше, ніж мене в дитинстві виховували мої батьки? Не думаю.

18. рівнянин

А де я таке казав? Я казав тільки про зв'язок. Історичний зв'язок неперервний. Та й закон: "ніщо не з'являється ні звідки і не зникає в нінуди" ще ніхто не відмінив.
    Я ще раз кажу: мені не подобається СРСР....але і нинішня ситуація в Україні мені не до вподоби. Річ в тім, що в слово незалежність простий люд і комуно-директоро-злочинна склока вкладали різні поняття. одні надію жити вільно і незалежно в своїй країні по законах справедливості, інші бачили швидку можливість прибрати все до своїх загребущих рук. Нажаль другим їх задум вдався....першим ні...

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вся різниця в тому, хто і як вимазався в культуру "рашен". Бували й "чисті" українці типу Щербицького провонявшіся, а бували люди й з Суздальщини з тягою до Європи (декабристи для прикладу).

20. FourA

FourA Дуже важлива персона

Ото ж правда. Мой отец родился в 1908, а мать - в 1909 г. Они родились в Российской империи.
    В молодом возрасте я считал, что царизм - большое зло...Ну примерно такое отношение было, как у нынешних молодых к "совку".
    С тех пор узнал много чего. Теперь не считаю строй Российской империи абсолютным злом. Как и абсолютным идеалом государственного устройства. Много чего там было плохого, но и было немало чего хорошего. Как и в любой стране и при любом государственном строе.
    Мне в свой время запомнились слова Абуталиба: Кто стреляет в прошлое из пистолета, в того будущее выстрелит из пушки.
    Советую особо ярым критикам советского строя запастись хорошей бронёй для защиты от артиллерийских снарядов из будущего.

а де твій аватар? :)