Образи світових релігій

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Приветливая, 14 сер 2009.

1. Игорь

Игорь Well-Known Member

Я Вас не агитировал. Я вообще считаю, что Вера и то как Бог человеку является это - свойство крови, её ( крови) особенности.

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

В тому-то й справа - ЯК.
    І "моделі" явлення можуть бути відмінними від Вашої.

• Подобається Подобається x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

кого єйо?........

4. Окультист

Окультист Well-Known Member

1933 рік. Україна. Мільйони вмерли відголоду, батьки їли плоть своїх дітей. а діти - батьків. Сотні тисяч збожеволіли перед смертю, батьки бачили смерть власних дітей. Не буду твердити щось однозначно, але під великим питанням залишається теза про те, що кожен несе той хрест, який може витримати.

Більше згодний з таким твердженням. Але знову ж таки - мученики християнства твердо трималися зпаповідей, а мали жахливу смерть.

Останнє редагування модератором: 27 сер 2009
    • Подобається Подобається x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

6. Игорь

Игорь Well-Known Member

Насколько я разбираюсь в буддизме, его цель - достижение нирваны. Кстати это я готов понять. Но естественно его "развивают". Но молодцы. На фотографии кроме Медведева ни одного европейского лица. Уважаю.

• Подобається Подобається x 1
  7. Окультист

Мих, Ви ж самі неодноразово писали, що не можна критикувати Церкву в цілому за діяння окремих священиків, а тепер самі критикуєте буддизм в цілому, як релігію, за діяння окремих людей. Якби Ви написали буддисти Бурятії рулять, то я б не мав жодних заперечень, а то так виходить, що критикують релігію за діяння окремих людей.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та я вас прошу... та де там критика? Я ж навпаки - рулять!!!

9. Окультист

Виходячи з Вашого критичного ставлення до буддизму і до згадуваного там політика - таки критика:)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

у форматі 3D.

11. Игорь

Игорь Well-Known Member

Я сожалею о своей резкости в суждениях.

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я зрозумів!!! :yahoo: Просто пан Мих неправильно поставив наголос в першому слові назви теми! :)))

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Саме так. ......

а де твій аватар? :)