Відповідь: Образ Ісуса Христа Прочитайте цитату зі Святого Письма, яку я навела ось тут. Як можна так легко засудити людей?... Додано через 2 хвилини Пошукаю, чи є в неті, кину лінка. Маєте рацію, то однакове зло. Тільки ті, що зведені неправдивими чудами та об"явленнями - зло, прикрите нібито християнством. Тільки надія є завжди. Як для одних, так і для других.
Відповідь: Образ Ісуса Христа Поган та сатаністів. Вони не люди? Додано через 5 хвилин І в чому тут мистецтво? Поясніть, бо я щось не розгледіла. Просто оригінальна штука, але назвати це мистецтвом...
Відповідь: Образ Ісуса Христа Лілю, щось у Вас настрій сердитий чи то мені так видається через аватарку...
Відповідь: Образ Ісуса Христа Намалювати такий образ не відриваючи руки, як на мій розсуд- це талант і справжнє мистецтво. Додано через 1 хвилину Чию Ви маєте на увазі...?
Відповідь: Образ Ісуса Христа Настрій хороший, Олю. Аватарка не сердита, а сиромудра. Просто я би не казала, що це мистецтво. Цікава техніка, оригінальне зображення. Погоджуюся, що талант. Але мистецтвом я би це не називала. Ну, така моя думка, що я зроблю. Для мене мистецтво в чомусь іншому полягає. Чому? Бо крім техніки нічого нового у тому нема. Цікаво би було побачити, як це було мальовано. І не сприймате це щодо себе. Я не погодилася з консультантом, а не з вами.
Відповідь: Образ Ісуса Христа Це,якщо конкректно персоніфікувати сатану.А він багатоликий... Я бачу це як Зло в його первозданному значенні,масштабне,вселенське.І люди,які поклоняються цьму втратили право називатися людьми.ІМХО
Відповідь: Образ Ісуса Христа Видіння - то як правило є інтимна річ, хоча може бути й публічною. Людина поряд може стояти і не бачити. При тому є фанатики, яким або здається, або хочеться, щоб здавалося.... Бідний Нострадамус.....
Відповідь: Образ Ісуса Христа Дякую за цитату. Я думаю, що у нас з Вами швидше виникла термінологічна проблема. Те, що Христос прийшов на землю для всіх, а в першу чергу для невіруючих (щоб спасти і їх) - факт беззаперечний. Але для мене погани - це швидше люди, які поклоняються ідолам, чужим (чи багатьом) богам і не визнають Єдиного Господа і Спасителя. Зі спілкування знаю багатьох, які заперечують Христа свідомо, знущаючись з Нього певною мірою і возвеличують хтознащо (хто Хаос, хто нірвану, хто Перуна) - в таких випадках я вважаю, що свідчити їм наполегливо не варто (особливо коли це ти робив неодноразово, але вони вперто відмовляються сприймати і дратуються швидше). Ісус же також неодноразово апостолам говорив, ящо вас не приймають, струсіть пил із одежі вашої і відійдіть від дому цього...
Відповідь: Образ Ісуса Христа оцього я вже точно не розумію! А що Ви бачите? Плями бачите? Кольори? І чому люди які туди їдуть можуть не бачити, а за деякий час бачать... це особливості фокусування погляду?
Відповідь: Образ Ісуса Христа Я чітко бачу образ Христа,але трохи інакше як його тут домалювали. Якщо дехто не бачить - то прошу не насміхаться з інших - ВАМ ПРОСТО НАПЕВНО НЕ ДАНО БАЧИТИ!