Образ Ісуса Христа

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем консультант, 31 жов 2007.

1. Зів'ялий мозок

Зів'ялий мозок Well-Known Member

Відповідь: Образ Ісуса Христа

Пане Deus igrok, ловлю Вас на слові. Через рік запитаюся, чи це відбулося чи ні? Якщо - ні, то думаю варто Вам усім дописувачам цієї теми по ящику пива виставити.

• Подобається Подобається x 5
  2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Я приєднююсь до цієї пропозиції, а якщо Він сказав правду, то я все продам, що маю і віддам йому, тому що воно мені і так вже буде не потрібне...!

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так, Нострадамус утверждал, что именно в 2008 г. земля будет уничтожена

А Нострадамус не казав, що після того Україна заживе щасливо ?

• Подобається Подобається x 2
  4. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Традиція християнського Сходу - скептичне ставлення до чудес. Очікування чуда, налаштованість на чудо,на мій погляд, явище не досить безпечне. В Апокаліпсисі описуються чудеса, що творить звір, який вийшов із землі:”І робить великі знамення, так, що навіть вогонь зводить з неба на землю перед людьми, і чудесами, які дано йому творити перед звіром, він зваблює тих, що живуть на землі, кажучи їм, щоб вони зробили образ звіра, которий має рану від меча і живий”. Просто для віруючої людини такі явища, як поява образів на склі, відновлення образів, мироточіння, сходження благодатного вогню – не є чудом в розумінні якогось нового явища, що ломає уявлення про світ чи виходить за рамки повсякденного. Вони тільки підтверджують віру.:)

• Подобається Подобається x 4
  5. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

такі прогнози були дуже можні на початку попереднього століття
    І ніхто ящик пива нікому не виставив - всі "проріцатєті" відмазалися 1-ою світовою - мовляв, нічим не гірше апокаліпсису ;)
    ==
    Так що пийте пиво своїм коштом, або почніть пророкувати - і пийте коштом марновірів ;)

6. Ольга

Ольга Well-Known Member

от я теж про це згадала :)

співробітниця приїхала з Гаїв, каже що зявився ще й образ Богородиці з Ісусом на руках...
    а ще сказала, що продавати фото почали, почався бізнес....

• Подобається Подобається x 2
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

1. Де з"явився?

2. Вірити у всі підряд чудеса - також не варто, але ..... згадаймо книжників і фарисеїв: вони знали і чекали на Месію, що по суті було чудом, ось Він прийшов, але вони в це чудо не повірили, бо серця їх були камяними.....

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ліричний відступ...
    ІМХО.Якби уявити собі,що зараз серед нас появився во плоті Ісус.Мені здається,що до найближчої церкви його б не пустили...
    Люди б не звернули уваги,а священникам не до того - уних купа своїх проблем(гризня між конфесіями і т.д.)

• Подобається Подобається x 4
  9. Ольга

Ольга Well-Known Member

на іншому боці того хреста...

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цікаво.....

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Або взагалі нічого не вносять. :)

Додано через 14 хвилин
    Ну, це ви вже перегнули.
    Мінуса вам не буду ставити. Не люблю ставити мінуси, але фе вам таки скажу.
    Недоречне порівняння, абсолютно недоречне.
    Ви знаєте, ЧОМУ Церква така обережна з тими усіма чудами?
    Бо багато із тих "чуд" починають говорити і заперечувати ЄДИНЕ ПРАВДИВЕ ОБ"ЯВЛЕННЯ. Або ще являється Богородиця і може сказати, що ось ваш священик хороший, а єпископ поганий. Та хіба буде Богородиця в людські справи пхатися? І ще й у такий спосіб. І таких прикладів немало, коли Богородиця говорить про те, як треба на вервиці молитися, а як не молитися, а як клячати, а як ні. То все є неважливі для віри речі, і то очевидно, що таким чином диявол сіє розбрат серед людей.

Люди схильні шукати собі ідолів, особливо там, де держава бідна. А де багато живуть, то ідола вже й шукати не треба, бо він у кожному гаманці сидить і всі йому чемно поклоняються, навіть не задумуючись. І один ідол, і інший не є добрий, бо може вести на неправдиву дорогу.
    І так порівнювати абсолютно не варто, ще й до щойно об"явленого "чуда" і до ніким не підтвердженого. Не можна так узагальнювати, бо люди із м"яким серцем можуть повірити і зійти на манівці.

І ще одне. Не забувайте, що багато людей думали, що Христос організує збройне повстання, а який священик на таке погодиться? Фарисеї та звичайні люди, то різні речі. І там не стільки серця кам"яними були, скільки знань у голові забагато. І бажання не втратити владу. Людині, котра знань не має, завжди легше вірити.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та можете ставити....

Хіба чуда Ісус не показував перед людьми? Хіба фарисеї та книжники не казали, що то є не те обявлення? Чим вони все це пояснювали попри всі ці свої знання? Люди схильні - згоден, але людям легше вірити, бо у них нема великих знань... Церква не відкидає обявлення у Фатімі, Люрді... Нам інколи здається, що Бог є в обявленні десь неймовірно далеко, десь там, а наспрвді, Він дуже близько. Він є тут і життя невидиме буяє поряд.

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А не поставлю. :p

Додано через 12 хвилин
    Ну, а я про що? Не треба аж конче шукати його невідомо де. ;)
    Якщо Церква визнала, значить правдиве.
    Ви почитайте про те, які визнають, які ні, які критерії. Дуже цікаво.
    Повірте, то таки велика різниця між тим, що робив Христос, а чому поклоняються люди сьогодні.
    Я вам вже написала за негативні чуда та об"явлення, котрі явно не від Бога. А люди все одно в них вірять. І в тому випадку, краще вже поганство, ніж такий несвідомий чи напівсвідомий сатанізм. :sad:

14. консультант

Хто має бажання, можете подивитись відео про це зображення, там все-таки видно терновий вінок на чолі. Особисто я вже 100% вірю, що це належить до святині.

http://video.ukr.net/auth/profile/id/30405/

15. Ольга

Ольга Well-Known Member

А чи бували обявлення ПРОСТО ТАК? Без певних повідомлень! А ще й крім того, що дехто ніц не бачить, а дехто бачить...?

Додано через 9 хвилин

16. консультант

Я взагалі ніколи не думав про якісь повідомлення, чи знак. Щоб зробити такий висновок, не знаю, яка духовність повинна бути в тої людини ...? Це на мою думку - догадки і думаю, що можливо і не бажано такі речі поширювати, на все Воля Божа... .

17. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Тут я швидше погоджуся з паном Михом, бо насправді, чи то поганство чи сатанізм, але ж результат один - не поклоніння Живому Богу і образа Господа (чи то явною зневагою і "хулінням" чи то завуальованим пошановуванням інших ідолів).

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згоден, але то ми зараз правильно оцінюємо ситуацію з Ісусом і Його ділами, а тоді? Ходить собі Чоловік, воскрешає мертвих, офіційна церква Його відкидає! Повірте у правдивість того Чоловіка! Разом з тим є видіння, чудеса, які можуть бути не від Бога, тому Церква дуже обережна у висновках.

Додано через 2 хвилини
    :rolleyes: :)
    насправді, я не бачу тут протистояння - просто легенька й цікава дискусія

Додано через 4 хвилини
    Де?

Додано через 8 хвилин
    Ліля, скажу Вашими словами: нема гіршого зла і ліпшого зла...

19. Ольга

Ольга Well-Known Member

Вибачте за офтоп, але захотілося це розмістити у цій гілці:

• Подобається Подобається x 6
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

фантастика!

а де твій аватар? :)