Образ Ісуса Христа

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем консультант, 31 жов 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Образ Ісуса Христа

Бог дуже цінує наш вільний вибір. Тому ми бачемо чудо, але воно таке ніби не стопроцентне: зображення на шклі, чи ось так, як на фото - зображення Ісуса Христа. Все це для того, щоб на не навязати Бога, а просто задуматися і самому зробити вибір - то є дуже важно, що вибрав Бога сам, а не насильно. Уявім собі, щоб Ісус появився у форматі 3D. Це було б насилля для декого, бо людина тоді не має вибору - вона бачить Ісуса і казати протилежне неможливо. Тому якщо хто бачить обявлення, то тільки той, хто вірить на всі сто і тоді також нема насилля. Така от моя думка....

2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Та ніякого зображення Ісуса Христа раніше там не було прочитайте ось цю статтю:

Обличчя Ісуса Христа на старому хресті об’явилося після дощу і вже не зникало (фото)

Десятки прочан в останні кілька днів відвідують с. Гаї, що в Пустомитівському районі Львівської області. Навколишні села сколихнула звістка про чудесне об’явлення зображення обличчя Ісуса Христа на хресті поблизу місцевої церкви св. Івана Хрестителя. Зі слів робітників, котрі займаються ремонтом церкви, ще минулого тижня вони розчистили кам’яний хрест, розташований поблизу храму. Остаточно завершити працю їм не дозволив дощ. А вже невдовзі після цього дві місцеві мешканки – п. Стефа і п. Оля помітили, що з ніші на хресті вималювалося обличчя Ісуса Христа. Про це сьогодні, 29 жовтня, з місця події повідомив кореспондент ЗІКу.
    Щоб подивитися на чудо, почали приходити десятки людей, а вчора хрест відвідав архієпископ Львівський Макарій (Малетич) УАПЦ, котрий благословив відправляти тут впродовж дня і вечора богослужіння.
    В коментарі для ЗІКу парох с. Гаї, митрофорний протоієрей Богдан Гуль розповів, що в суботу перед появою зображення (20 жовтня) п. Василь Бучко подарував місцевій церкві копію Глинянської чудотворної ікони Розіп’ятого Христа, а вже у вівторок схоже обличчя Спасителя в терновому вінку помітили у ніші на хресті біля храму. «Хрест було поставлено місцевим мешканцем Іваном Вовком у 1901 р. Він був присвячений пам’яті Т.Г. Шевченка і певний час в ніші на хресті було погруддя Кобзаря. Погруддя знищили в міжвоєнний період. Жодних зображень в ніші ніколи не було, хрест лише білили», – наголосив о. Богдан.

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я так розумію то був памятник Шевченку, нє?

4. консультант

Та ні, там було в ніші \заглибленні/ просто погруддя Шевченка, то ніби б"юст, який в міжвоєнний період знищили. Зображення там взагалі ніякого не було !

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тоді це похоже на чудо, не могли ж ззаді бюсту Шевченка Ісуса малювати....

6. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Не повірите,але це перше що прийшло до голови як тільки побачив обличчя =)

7. консультант

Воно то так але я не вірю, щоб місцеві люди не знали, чи там було щось інше намальоване, чи ні... ?

8. Deus igrok

Та хто його знає, що там наріше було .

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Чи це чудо вирішить Церква.

10. консультант

І таке можливо...

Не можу не погодитись.

Додано через 29 хвилин
    Тут дійсно я бачу образ Ісуса христа, але згадав події в с. Грушеві, коли була з"явилась Матір Божа. Я був два рази і два рази десь біля 3-5 км йшов до місця пішком, тому що міліція не пускала машини. Перший раз, коли я дивився, взагалі нічого не бачив. Дивився з різнихт кутів, якими тільки можливими поглядами, нічого не видів. Зате один чудак біля мене дивився в бінокль і кричав, що він бачить навіть вени на руках. Я просив, щоб люди пояснили мені, як я маю дивитись, то з мене зробили взагалі антихриста, я вже і не радий був, що просив. Зі мною було ще двоє друзів, вони теж нічого не бачили, а десятки людей взагалі від "побаченого" чуть в транс не впадали... . Я так і ні з чим поїхав назад. Кілька днів мене мучило, чому ж я не бачив, коли всі бачили, і я ще з одним другом поїхали знову. Там ситуація була та сама. Якомусь господареві з города зробили асфальт, так витовкли. Коли я дивився, всіляко завертаючи очі, побачив, як біля мене жіночка пальцем показувала своїй онучці стрічка від волосся Матері Божої, яка від вітру майоріла. Бачу, що онучка сама не вірить в те що їй кажуть, та й кажу жінці, що це ніяка не стрічка - це звичайна синя ізолента прив"язана до перил, що і було на самому ділі. І я знову став тепер в очах цієї жінки антихристом.

Я не заперечую, можливо вона була і об"явилась якійсь людині але ніколи не люблю ні заперечувати, еі переконувати в тому чого не бачу. Якщо щось бачу, то кажу що бачу, а не вигадую небилиці... .

• Подобається Подобається x 3
  11. Liliyah Romanova

От читаю і знаєте, якось аж прикро робиться.
    Наскільки наші люди близько до поганства, а чомусь кажуть, що християни. От тільки ідолопоклонство чомусь ближче, ніж віра в Бога...

• Подобається Подобається x 2
  12. консультант

На жаль таке дуже часто спостерігається...

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

безумовно....

14. Liliyah Romanova

В основному...

15. Ольга

Ольга Well-Known Member

в новинах показували щойно, коментували, що інші дива відбуватися почали... наприклад свічки знову загорялися після того як їх погасили...

Аналогії приводять з довоєнними часами, що це попередження для людей... і тд

16. Liliyah Romanova

Попередження щодо чого?

17. Ольга

Ольга Well-Known Member

неізвєстно...

певне починається маніпулювання цією подією! типу залякувань людей, що скоро почнеться війна чи інша біда...

18. Deus igrok

Следующий 2008 г. будет високосным. На этот счет существует много поверий и прогнозов преимущественно негативного характера. Причем, некоторые из них пришли к нам еще со времен великих оракулов и предсказателей. Так, Нострадамус утверждал, что именно в 2008 г. земля будет уничтожена. Смертельный удар ей нанесет инопланетная цивилизация и сделает она это гигантским лазером своей Звезды Смерти. Есть страшные предсказания и в Апокалипсисе. Там написано, что в этот год Зверь выйдет из пучин морских и поглотит всех людей, поклоняющихся черному кубу. Не менее ужасный прогноз можно прочесть и в Коране. Тут есть строки, о том, что в 2008 г. на землю снизойдет пророк Мухаммед в образе детской карикатуры и уничтожит всех, кто поклоняется распятому. Впрочем, насколько правдивы все эти изречения – остается только гадать. Не для кого не секрет, что в последнее время трактовок того же Нострадамуса появилось великое множество, и что из его предсказаний в действительности правда – сегодня судить сложно.

19. D.M.

D.M. Well-Known Member

Бачать ті, які налаштовані щось таке побачити. Подібні "дива" часто бувають дуже розмитими. Якось у Вінниці мені щось таке показували. Не пам'ятаю, що саме; здається, зображення хреста на пні. Там на цьому місці на честь цього побудували церкву чи щось у такому дусі. А я подивився і нічогісінько особливого там не побачив.

Додано через 7 хвилин
    Хіба можна давання переконливої інформації назвати насиллям? Якщо викладач на лекції довів теорему, це насилля над студентами?

Додано через 11 хвилин
    Чув я колись такі трактування Нострадамуса, ніби ще до 2000 року відбудеться ряд страшних подій, зумовлених якоюсь мусульманською навалою, і буде вбито багато людей, включаючи Папу Римського. Я спеціально це запам'ятав, і тепер бачимо, що це туфта.

20. Ольга

Ольга Well-Known Member

а що ж тоді робитиме Тимошенко? Нострадамус обіцяв щасливе життя на Україні як до влади прийде жінка.... ;)

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)