Відповідь: Облави на дорогах Даремно Ви, Миху ... Не буду за всіх говорити, а багато МВС-ників в Дніпрі, ох як гарно муштовані. Пам'ятаю один знайомий з карного розшуку, розмовляючи з колегою по телефону: "Да нє в слідстві чого трапилося, а в наслідок чого сталося! Ти б хоч книжку яку почитав, лейтенанте!". Так що Миху, він не "видусів", а гавкнув як вчили. А що привітався російською, то і я одного разу у відомості на платню написав root:**********, штампи, знаєте-но, річ вперта ... З мого досвіду - дніпровські міліціянти швидко переходять на українську, що вище звання - то швидше і вправніше. Редакція "Газети по-дніпровськи" вешталася вулицями з "гастрольним" патрулем (у нас - кримчани). Кореспонденти розказували, що гастролери: - шоковані кількістю автів; - простояли в корку (без мигавки) 25 хвилин, проїхали лише 50 метрів - тепер співчувають дніпровцям; - зупиняли спочатку "за так", потім втомилися; - отримали по шапці від дніпровського начальства за створення корку на центральній магістралі лівобережжя - проспекті Правди; - хочуть додому На додаток: місцеві ЗМІ переконують в зменшенні ДТП і постраждалих в них. Правда й погода була паскудна, багато хто не ризикував за кермо сідати ...
Відповідь: Облави на дорогах та нема багато гаїшників на дорогах, я придивився... то ті, що прибирають мають таку ж форму...
Відповідь: Облави на дорогах Лише за останню добу було виявлено 5459 фактів створення водіями аварійної обстановки та 1186 фактів керування транспортними засобами у нетверезому стані. Зокрема, проведеними заходами по контролю за водіями маршрутних транспортних засобів за добу виявлено 1401 порушення ними Правил дорожнього руху, у тому числі 24 випадки керування у нетверезому стані та 341 факт створення аварійної обстановки. А всього з початку відпрацювання виявлено 116 водіїв «маршрутних таксі», які перебували за кермом у нетверезому стані. http://mvs.gov.ua/mvs/control/main/...9;jsessionid=0801BEBF3A764DC6A9409D528196CBAD Уявіть собі за тиждень 1186 дибілів їхали дорогою по якій ходять Ваші діти. Вони і раніше так їздили, просто за сотку американських президентів купували в даішника абонемент. Так що вперше можу вигукнути ДАІ БРАВО!!!! продовжуйте в тому ж дусі.
Відповідь: Облави на дорогах 100%, я також іноді пригальмовую до належних 40-60 км/год, але потім виявляється що це двірники при дорозі. Я їх називаю "Гаїшники на пенсії"
Відповідь: Облави на дорогах капітане, я придивився, вони мають одинакову форму, просто одні з паличками, а інші - з мітлами.
Відповідь: Облави на дорогах Та нє, то просто прибиральники ... з Дніпропетровська. Маскуються, гади.
Відповідь: Облави на дорогах 2 місяці. не явився в суд напротязі 2 міс все пропало Я так чесно явилася через 3 місяці, в коридорі навіть рахунки куди штраф платити переписала, а мені сказали що через те що термін минув моя справа закрита. Просто злапали мене гаїшники у іншому місті і нагода туди поїхати була аж за 3 місяці. Ну я як чесний громадянин завітала до суду.
Відповідь: Облави на дорогах 26.01.08, перехрестя Стрийська-Наукова-Хуторівка, я їду в 67 маршрутці. Перед перехрестям на Хуторівці стоять ДПС з Днєпра і активно доглядають 2109-ку. Проїхавши до самого перехрестя, спостаерігаю як Nissan Pathfinder бере крайній правий ряд і на пішоходному переході і перестроюється в крайній лівий щоб повернути в сторону Автовокзалу.
Відповідь: Облави на дорогах От повернувся зі Львова, якраз застав дніпропетровський "десант". Мав спілкування - зупиняли двічі на протязі 500 метрів Підкреслено ввічливо попросили документи, подякували, коли протягнув !!! Побажали щасливої дороги, порекомендували (!) прив'язатися паском. І то - незважаючи на московські номери, здавалося, сам Бог велів "розкрутити" .
Відповідь: Облави на дорогах Щось багато вас у Львові на російських номерах останнім часом Майже щодня бачу перед собою коли додому їду... Теж десант?
Відповідь: Облави на дорогах Миху, я й гадки не мав, що Ви - супермен! Шютка Тримайтеся! Зеленого Вам світла !
Відповідь: Облави на дорогах Ясно ж чому (я й цитату ст.124 Крим. Кодексу навів) ! Добряче комусь “навішали”. Невже беркутівцям ?
Відповідь: Облави на дорогах Можливо, мені варто сюди виписати марки і номери своїх авто, щоб часом випадковою гранатою не зачепило ? І маршрути моїх звичайних поїздок по Львову, щоб на тих дорогах фугаси не закладали ?