Відповідь: Облави на дорогах Капітан,Юстас має на увазі,що якщо Ви керуєте львівськими і дніпропетровськими ДАІшниками,то не розводьте демагогії.
Відповідь: Облави на дорогах ну вот Вам пример: совершил водитель одно из описаных Мартини выше нарушений,что с ним делать прикажете,как не штрафовать? Или "мент" ему ещё лекцию о правилах прочитать должен?Так это водителя в автошколе должны были просветить перед тем как права вручить.
Відповідь: Облави на дорогах Хорошо. Обьясню проще. Да, если нарушил ПДР - отвечай. Лекции тоже не повредят. Но, давайте не будем забывать и о первентивной функции - ее я и имею в виду, а вовсе не либерально-пассивную бездеятельность сотрудников ГАИ в случае нарушения ПДР со стороны водителя. Те же знаки - где они висят, как висят, нужны ли они там... Почему ямы на дороге, которые можна объехать только выехав на встречную и нарушив при этом ПДР? Я не говорю заделывать дайцам ямы, но не забывать о том что следить за исполнением своих обязанностей предприятиями которые отвечают за данный участок дороги - они как-бы должны. И т.д. и т.п.
Відповідь: Облави на дорогах Або по тротуару проїхати, бо сильно в одному місці свербить, а культурно в корках стояти ми не вміємо.
Відповідь: Облави на дорогах Да, за такое нужно штрафовать. Устал уже объяснять, но не об этом речь и не о том разговор
Відповідь: Облави на дорогах нас щойно теж зупиняли, дуже душевною гарною укр мовою говорили... я так собі думаю то акція ДАІ "Різдво разом"
Відповідь: Облави на дорогах ДПС взагалі не може бути каральним, лише органои, який попереджає і фіксує. Бо перед тим, як карати, треба визнати вину, а вину може визнати лише суд, а вже потій слідує покарання.
Відповідь: Облави на дорогах Каже моя бабця, не вдавай дурної і не вибаранчєйси. Я розумію, що знаки і т.ін. важливо, так само, як і дороги. Але тут теж бувають великі ями на дорогах, і об'їжджають їх по зустрічній смузі, але роблять це не так безголово та "плюючи на всіх і вся", як у Львові, а подаючи знаки іншим водіям і дуже обережно це роблять. А в нас, навіть швидкості не зменшують.
Відповідь: Облави на дорогах У мене сьогодні під вікнами більш ніж пів дня паслися. Зупиняли всіх: від шикарних позашляховиків - до сміттєвозів. Причому зупиняли дуже активно - ні хвилини простою, авто за автом.
Відповідь: Облави на дорогах А в Торонто за весь час просто для провірки ніколи не зупиняли-не порушуєш то ніхто тебе не зупинить ніколи.
Відповідь: Облави на дорогах ну і що з того. якщо водій вправний і впевнений у своїх діях, то немає різниці чи він буде їхати як стара бабця, чи швидко проїде і розвяже проблему простою і тих що ззаду і тих що спереду їдуть. 60% ситуацій коли утворюється корок на дорозі - це "ушніки" не знають як його обїхати щось і т. ін.
Відповідь: Облави на дорогах Есть вот такая штука - довольно познавательно, только многабукафф. http://auto.meta.ua/autolaw/useful_info/table1/
Відповідь: Облави на дорогах Е ні, була раз у такій ситуації, коли якийсь бовдур не лише обганяв трамвай, але й опинав яму. Ціле щастя, що мій чоловік вправний водій і що якраз було місце вільне між запаркованими машинами по нашій стороні, інакше той вар"ят би в"їхав просто у нас. І то лише одна зі ситуацій. Я не бачу, як можна бути вправним на великій швидкості. Просто значною мірою спрацьовує те, що у нас один одного не поважають. Нема поваги до інших за кермом, до тих, хто йде пішки. І тут можна продовжувати...
Відповідь: Облави на дорогах А може достатньо дотримуватись Правил дорожнього руху для Даішників? Може пора вчитись законослухняності першзавсе для самих себе? Тут на сусідній гілці є історія про те як електропоїзд переїхав жінку, яка вирішила просто-напросто порушити вимоги Правил безпеки підлізши під поїзд. Насправді усі правила безпеки написані чиєюсь кров"ю, тому давайте шанувати та берегти себе в прершу чергу, а не робити комусь ведмежі послуги...
Відповідь: Облави на дорогах Зробили із мене монстра Насправді я досить чемний водій і похуліганити на дорозі у мене звички нема. Пішоходів пропускати навіть люблю, кумедно дивитися на їх обличчя, спершу здивовані, а потім кивають "дякую" Хоча, іноді можна і похуліганити, але тільки вночі, коли нема машин і людей. Але порушувати все-таки доводиться через ідіотськи розставлені знаки. Скажімо є одна вулиця, якою я практично щодня їду під цеглу - Хімічна. Бо об"їжджати треба добрий кілометр по жахливих ямах, в той час, як Хімічна доволі широка і вільна і в доброму стані. І таких місць у Львові чимало, коли знак ускладнює рух, створює більше незручностей, ніж допомагає. Так само і з новою ініціативою ДАІ. Ось розповідь однієї із жертв дніпропетровських гастролерів:
Відповідь: Облави на дорогах Аналогічно і тут... Минулого тижня гості зі Львова приїхали, чекали під автобаном, спішив я... на червоне проїхав, і сфотографувала мене "зозулька", блін... от тепер гризуся, чи то було до одної секунди, чи більше?! За тиждень-два слід фотку по пошті очікувати, і рахунок... Вже Бог з ним, сума певно немаленька буде, і пункт чи два в картотеці Фленсбургу запишуть, але хоч би права на місяць не забрали...