Скоріше я б казав зосередитись на зрозумілих людям речах, і тиснути владу з низів... У влади я просто величезна слабка сторона, це те що вона абсолютно не дбає про людей в Донбасі може навіть більше ніж в насі непристойно багато краде. От туди і треба бити на всіх рівнях, і під таке можна зібрати навіть не 60% населення а всіх 90% ---------- Додано в 13:40 ---------- Попередній допис був написаний в 13:38 ---------- і я хоч один позитивний приклад коли "всякі араби" повбивали всіх супротивників і потім збудували демократичну країну ?
Якщо ми говорим про революцію, то тільки так. У всіх країнах позитивний результат в сенсі закріплення результату революціонерів. СРСР - 70 років правління, 2,5 покоління, Франція - перехід від монархії до республіки, досі актуально, Куба - те саме що СРСР, США - Американська революція плюс Війна за незалежність від Британії - пояснень не потребує. Фашистів недоречно приводити, вони не робили революцію, Гітлер прийшов до влади легально.
Об'єднання "Майдан" оголосило мобілізацію своїх прихильників Про це на брифінгу повідомив заступник лідера "Батьківщини" Олександр Турчинов. «Вчора було засідання ради Майдану, і було прийнято рішення про реєстрацію нашого об'єднання... однак, згідно з нашим злочинним законодавством, коли об'єднання носить всеукраїнський статус - це має відображатися у назві даного об'єднання. Саме тому Народне об'єднання «Майдан» трансформувалося у Всеукраїнське об'єднання «Майдан», - зазначив він. Турчинов також повідомив, що ВО "Майдан" розпочинає прийом громадян у свої лави. "Сьогодні у другій половині дня на Майдані ми починаємо прийом бажаючих вступити до Всеукраїнського об'єднання", - сказав він. За його словами запускається інтернет-ресурс об'єднання, також проводиться видача посвідчень і значків.
Було б красно якби там створили пристойний форум, щоб кожен міх взяти участь в обговоренні стратегії і тактики...
Я навіть не знаю як вони за два дні посвідчення і значки зробили, де вони таку оперативну сувенірко-поліграфію знайшли. А стратегію і тактику давно окреслили теоретики ОУН, як показали останні події вона досі актуальна.
Під позитивним результатом я мав на увазі побудову держави яку прийнято називати демократичною і цивілізованою, в якій приємно жити переважній більшості громадян...Так що Куба і СССР відпадає, в Америці масових репресій я пригадати не можу хіба до корінних жителів хоча може Я помиляюсь Мета ж не просто посадити іншу владу, а заставити державну машину працювати на всіх громадян принаймі Я її так бачу
Я під позитивним результатом розумію встановлення порозуміння, спокою, і загального одностайного бачення нацією свого майбутнього. Якщо залишити Регіони знову, країну буде теліпати без зупинки.
Ну дак для чого залишати, для цього є люстрація. А в нашому випадку, як Ви правильно замітили вище КК. Доречі, от Вам і ще одна слабка точка нинішньої влади, корупція. Кожен бере, відповідно кожного можна посадити, або як мінімум зняти цілком законно, чесно і прозоро....
Хоч щось треба було вигадати, щоб люди не розійшлися. Та й ініціатива знизу почала підніматися - Громадський сектор, потім на основі його обєднання з іншими - Громадська рада (без політиків). Могли опинитися за бортом. То такоє. Хай займаються формальними ініціативами і ведуть переговори з "неблагонадьожними" серед регіоналів. Нам своє робить.
Активісти львівського Євромайдану вимагають включити їх в Раду «Майдану». «Створення керівних органів львівських обласних структур Народного об’єднання «Майдан» у закритому режимі, без відома та залучення ініціаторів і активістів Львівського Євромайдану викликає здивування», - наголошують в оргкомітеті.
а разве я говорил что беркут - все делал правильно? и слова не говорил! я говорил о наказании за игры в свержение власти. Превышение полномочий одних не дают карт бланш другим на все что угодно. ---------- Додано в 17:43 ---------- Попередній допис був написаний в 17:36 ---------- и вообще, есть картина в целом: например - http://news.mail.ru/inworld/ukraina/global/112/economics/16244371/?frommail=1 московские договоренности обвалили курс доллара. говоря грубо, благодаря текущей политике доллар становится дешевле а наша собственная денежная еденица - дороже. Страны СНГ укрепляются. Надо валить наконец империалистическую сволочь. Доллар упал- уже капля на нашу мельницу.
посмотрите на вашей картинке пункт в котором написано: статья 39 гарантирует проведения мирных акций. А я слышал как Тягнибок еще два года назад кричал "когото там на вилы" это уже нивелирует всю мирность. призыв к немирности, мягко говоря. а после этого, после юредического факта немирности всей этой шарашки - этой бумажкой можно подтереться. потому что там все о мирных акциях.