Обговорення гри

Тема у розділі 'Мафія', створена користувачем hunter, 4 вер 2010.

1. victorys

victorys позитивчик :)

Набір вже був, гра триває. Наступний набір десь пятниця-собота-неділя. Кожна нова гра поченається з понеділка (це вже можна сказати традиція).
    У грі є ведучий, який роздає ролі. Ролі описані ведучим до кожної нової гри.
    Суть гри: День триває добу, ніч триває 1 годину. у грі є мафи та мирні, мафи знають хто є хто і кожної ночі убивають одного мирного (якщо їм у цьому ніхто не помішає), а мирні не знають хто маф а хто мирний і намагаються вирахувати брехуна (тобто мафа) і повішати його у день. Мафи стараються заплутати мирних і зробити все, щоб у день мирні повісили одного зі своїх.
    Таким чином після кожного дня та ночі залишається все меньше і меньше гравців. Виграють ті, хто залишаться в більшості.
    Кожна гра по суті є інша, почитайте хочаб 2-3 вибіркові гри, тоді Вам буде легше зрозуміти що до чого, бо читаючи самі правила справді важко зрозуміти.

2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Хотів обговорити це правило! Виходить, що в інтелектуальній гри перемога може залежати від того, хто швидше натисне кнопку і відправить своє повідомлення: це якось виглядає неправильно! Що думаєте?

3. Masini

Masini Well-Known Member

Ну если неправильно, тогда выигрывает маф. :)

Вообще в партиях со сменой голосов иногда вводят ветерана, чтоб не совсем обидно было. Если ветеран остается один на один с мафом, то мирные выигрывают. Во всех других случаях выигрывает маф (за исключением случая с антикиллером - тогда боевая ничья)

4. hunter

hunter мандрівник

або кома...
    до речі є ше така штука: лікар не може лікувати двічі підряд одного, а коли залишаються троє то це правило не повинно діяти, так як за більшості мирних мирні програють тобто це правило онуляється

витяг з правил

хто шо думає?

5. -Erebus-

Це зсуває баланс на бік мирних!.. Але уцілому логічно виглядає!
    Я теж згоден, що маф перемагає!
    Мається на увазі, коли спочатку дня дві людини лише є у місті. Там ролі ж неважливі! І результат вже повинен оголошаться ведучим!

6. Masini

Masini Well-Known Member

Только в том случае, если ком - стреляющий

Нихера не поняла... Почему если остаются трое, это правило должно обнуляться? Не курю немного логику этого поста, давай подробнее для жирафов :)

7. -Erebus-

Це зрушення балансу! Тоді у ендшпілі в мирних просто більше шансів! А так вцілому це в грі нічого не міняє!

8. Masini

Masini Well-Known Member

Ну так это мафов проблемы, что они по доктору не попали. Какое нафиг нарушение баланса? Вот давайте если в партии останется три мафа и два мирных, то будем отдавать победу мирным, потому что это нарушение баланса? Бред короче

9. -Erebus-

Не нарушение, а смещение баланса! По-русски напишу!
    Если доктор может лечить кого угодно в конце, когда 3 игрока лишь, то шансов у мирных больше на победу!
    А как на гродненском форуме? Кто побеждает в случае, если один мирный и одна мафия(якудза) остаются?

10. Masini

Masini Well-Known Member

Побеждают мафы.

Но не стоит забывать, что у нас другие правила и немного другие условия победы

• Подобається Подобається x 1
  11. -Erebus-

Так в общем-то как раз условия победі мы и обсуждаем! Этот пункт правил на ЛФ находится в некоторой стадии становления!:pardon:

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Моя думка така щодо кінцевої ситуації 1-1. Гра робиться так, щоб спочатку сили були збалансовані. Так от чому вкінці треба віддавати перемогу одній зі сторін? Нехай тоді вирішить кмітливість і швидкість.

13. Masini

Masini Well-Known Member

В рамках оффтопа.

Срочно требуются игроки в мафию на форум mafia.grodno.net
    правила разительно другие, но если с ними разобраться и познакомиться с коллективом, то игра сногсшибательна и параноидальна

Приглашаю всех желающих (русская раскладка очень желательна) :)

14. -Erebus-

Мартіні з Нірванкою будуть ругаццо!:)

Хочу бути Якудзою! Зіграти зможу лише з наступного понеділка!

---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ----------

Тоді краще хай буде нічия! Але швидкість і гра мафія все ж несумісні у такому випадку!

15. hunter

hunter мандрівник

лікар лікував себе - маф це знає, отже вбє його, а так шанси 50 на 50!

- результати ведучий оголошує не в 21:00, а пізніше - і шо тим двом що лишилися - оновляти сторінку сто-п'ятсот раз? брЄд повний.

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А не брєд віддавати перемогу котрійсь з команд, якщо на початку шанси рівні?

17. -Erebus-

Тоді тре робити нічию!

18. hunter

hunter мандрівник

ось, є ше така штука як нічия! :tongue:

• Подобається Подобається x 1
  19. victorys

victorys позитивчик :)

В мене таке питання-пропозиція. Чи не могли би ми зробити день до 21:00 години а ніч до 22:00, ну або хочаби день до 20:30 а ніч до 21:30?
    В мене у вівторок і четвер заняття з англійської від 19:00 до 20:00, а це як раз сама відповідальна година для голосування і багато чого вирішує... Та й бачу, що деякі гравці через особисті справи також зявляються на форумі пів години до завершення ігрового дня. Як ви дивитесь на таку невелику зміну?
    П.С. Так як у мене вівторок смертний день :))) , то я напевно перекладу свою англійську з вівторка на середу, може хоч раз вдасться прожити на день довше :)))

20. -Erebus-

Хто там ведуча наступної гри?.. Персі.. Якщо вона не проти - то можна думаю, правда наприклад в мене вже буде 23:00, коли закінчується ніч... Але здається, що я тут один з Росії граю... Так що змушений буду підкоритися думки більшості!

а де твій аватар? :)