Обговорення гри

Тема у розділі 'Мафія', створена користувачем hunter, 4 вер 2010.

1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Тоді пропоную подовжити ніч. А то куди таке годиться! Вішають в кінці дня когось і зразу ж вбивають! А в людини попереду була ціла ніч! Можна було ще обговорити результати денного повішання, вскрити свою роль або підтвердити її відсутність (особливо важливо в грі з частковим коронером) і т.д.

2. hisp

hisp Well-Known Member

Или при короткой ночи убитому ночи давать последнее слово.

3. Masini

Masini Well-Known Member

Нифига. Мертвые мертвы и не имеют права постить в днях. Никаких прощальных речей. Надо было живому разговаривать.

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

ІМХО ночі, тривалішої за одну годину, аж ніяк не потрібно

5. hunter

hunter мандрівник

нема сенсу робити ніч довгою!

6. hisp

hisp Well-Known Member

Я про тех, кто убит ночью.
    При получасовой ночи многих не бывает в это время здесь и свое мнение по поводу дневного повешенца сказать не могут.
    Или сделать ночь до утра - ничего в этом страшного нет.

7. Masini

Masini Well-Known Member

Какая разница каким способом он умер? Он мертв и все тут. Мнение мертвых живых не должно интересовать. Свои мозги должны быть.

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ви праві, але якщо вже брати в реальності, то він має жити ще ніч і за цей час висловлюватися з приводу подій, що відбулися вдень!!! А так бац! смерть вдень і зразу смерть вночі!

9. Masini

Masini Well-Known Member

Его трудности. У кого есть желание - с телефона может зайти.

И че вы развели детский сад, я не понимаю? Сказано мертвые молчат, значит молчат. А вы тут нюни распускаете

10. hunter

hunter мандрівник

а шо Мартіні так і не повернув карму?????????
    на палю його!:)))

11. ovod

ovod Well-Known Member

ти ж був проти..

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Треба забрати можливість додавання карми через терези, а саму карму через ручки можна вернути, якщо це можливо технічно, звісно.

13. Masini

Masini Well-Known Member

Ребята, опять же детский сад. Зачем технически отменять карму, если можно просто прописать в правилах? Ну вы же не дети, ё мае!!! Не доходят слова, прописанные в правилах - дисквал. И все. Зачем такие радикальные меры???

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В правилах прописано. А ведучі тепер мають регулярно переглядати профілі всіх учасників, щоб відслідкувати чи правил всі дотримуються?

15. Masini

Masini Well-Known Member

В конце партии можно глянуть, не так уж и обременительно

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ріксі молодець, замість мене в цій темі виступає. Підписуюсь під кожним словом

17. Masini

Masini Well-Known Member

Верни карму, а? Ну пжалуста пжалуста :blush:

18. hunter

hunter мандрівник

+10000000000000000000000000

---------- Додано в 00:09 ---------- Попередній допис був написаний в 00:08 ----------

одне велике запитання - МАРТІНІ, чьому ти ігноруєш більшість моїх ПП?????

19. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Підтримую. В правилах написали, що мертвим за карму покарання і досить цього. Думаю, це легше проконтролювати ніж інші можливості мертвих дати живим підказку.
    (хоча вважаю, що підказувати ніхто й не буде, бо ж який тоді сенс з гри??)

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну то спитай Мартіні який сенс йому було ставити карму і коменти будучи мертвим своїм побратимам? ;)
    Я теж хочу карму назад!

а де твій аватар? :)