Тоді пропоную подовжити ніч. А то куди таке годиться! Вішають в кінці дня когось і зразу ж вбивають! А в людини попереду була ціла ніч! Можна було ще обговорити результати денного повішання, вскрити свою роль або підтвердити її відсутність (особливо важливо в грі з частковим коронером) і т.д.
Нифига. Мертвые мертвы и не имеют права постить в днях. Никаких прощальных речей. Надо было живому разговаривать.
Я про тех, кто убит ночью. При получасовой ночи многих не бывает в это время здесь и свое мнение по поводу дневного повешенца сказать не могут. Или сделать ночь до утра - ничего в этом страшного нет.
Какая разница каким способом он умер? Он мертв и все тут. Мнение мертвых живых не должно интересовать. Свои мозги должны быть.
Ви праві, але якщо вже брати в реальності, то він має жити ще ніч і за цей час висловлюватися з приводу подій, що відбулися вдень!!! А так бац! смерть вдень і зразу смерть вночі!
Его трудности. У кого есть желание - с телефона может зайти. И че вы развели детский сад, я не понимаю? Сказано мертвые молчат, значит молчат. А вы тут нюни распускаете
Треба забрати можливість додавання карми через терези, а саму карму через ручки можна вернути, якщо це можливо технічно, звісно.
Ребята, опять же детский сад. Зачем технически отменять карму, если можно просто прописать в правилах? Ну вы же не дети, ё мае!!! Не доходят слова, прописанные в правилах - дисквал. И все. Зачем такие радикальные меры???
В правилах прописано. А ведучі тепер мають регулярно переглядати профілі всіх учасників, щоб відслідкувати чи правил всі дотримуються?
+10000000000000000000000000 ---------- Додано в 00:09 ---------- Попередній допис був написаний в 00:08 ---------- одне велике запитання - МАРТІНІ, чьому ти ігноруєш більшість моїх ПП?????
Підтримую. В правилах написали, що мертвим за карму покарання і досить цього. Думаю, це легше проконтролювати ніж інші можливості мертвих дати живим підказку. (хоча вважаю, що підказувати ніхто й не буде, бо ж який тоді сенс з гри??)
Ну то спитай Мартіні який сенс йому було ставити карму і коменти будучи мертвим своїм побратимам? Я теж хочу карму назад!