Ні, такі експеременти без мене Я почну тоді грати з понеділка, сподіваюсь що і народу вже нормально буде!
я все розясню в темі гри, все дуже просто, така сама гра як і була, тільки всі ролі. давайте кажіть хто за: Нірванка Персі Іспанка Хонда Сашка Настінка - ЗА Мартіні +я ведучий - ЗА
Такі експерименти - це не мафія, це лотерея. У класичній мафії випадковість можлива тільки під час роздачі ролей
він може і не спалитись 50 на 50 ---------- Додано в 16:51 ---------- Попередній допис був написаний в 16:50 ---------- в мафії перше НД - це також лотерея, багато лотерей у грі є...
та то ше до того хтось казав, ну це вже не актуально... ведучий є, 11 є, ше б чотирьох було би супер))
Я би хотів себе спробувати у ролі ведучого.... але тут здається вже велика черга! Нірванка хотіла пам'ятаю... хтось ще?
записуйтеся в чергу ну якщо Нірванка буде цю гру проводити, то ти будеш наступну, а якщо не буде то будеш ти шо там сестричко?
Зауваження до ведучої 7-ї. Ви просто стали мафії на горло. Досить, що відкривати ролі можна було, що заганяє мафію в кут, то Ви ще й не дали нам два рази стрілити з тими вашими новими правилами.
Первое: один раз так сыграли - проблем не было. Второе: сашка попросил вскрывать роли, я прислушалась. Других просьб не было. Третье: началась партия, вы прочли правила. Вопросов у вас не возникло, хотя нулевой день для всех корректив был предоставлен огромный. Четвертое: если честно, за все время, что я играю по таким правилам, такое попадание в дежурных мафов встречаю в первый раз. Пятое: раз уж встретила, чтож, будем корректировать )
Відкриття ролів і справді полегшує життя мирним ( а хтось тут зі мною спорив), але в тому то й інтерес. Адже мафи організоване угрупування , а мирні, як сліпі вівці. Якби розумно зіграли - то виграли б. (Якщо чесно, то я навіть не думав, що у мирних є шанси) Ну і фортуна трохи повернулась не тим місцем...