В мене велииикен прохання - не починайте гру 2 травня, ок? 03.05.12 і пізніше - супер було б 02.05 Карпати грають, і після матчу я або буду святкувати перемогу цілу ніч, або заїдати горе сушами десь у Японахаті , а пограти з вами у мафію дуууже хочу
Возможно. Тем более что часть местного контингента будет играть на других ресурсах, есть несколько записывающихся или стартующих игр. Так что здесь будет еще долго тянуться с набором
Почему мы заканчиваем игру, когда один из кланов побеждает? давайте играть, что бы в конце оставался только один! Вот как в последней игре, по 1812-му году, если бы играли как я выше предложил, то наверняка бы в последний день не мирного мочили, а кто-то бы из мафов своего слил. Это было бы весело! Можно было бы самовольно меняться кланами, допустим не выгодно стало играть за мафов - раз переметнулся к мирным или наоборот. Все ради того, что бы выжить и победить, разумеется, все остальные должны крякнуть.
Лучше набирать достаточное кол-во игроков и играть в двухклановку плюс маньяк. В таких играх чаще всего и остается одинв сухом остатке)
Роздуми з приводу останньої гри: цікаво було грати мафами з додатковими ролями, але, мені здається, в такому випадку у мирних додаткових ролей має бути не менше, ніж звичайно, а більше. Най буде блокер у мафів, і най у мирів їх буде удвічі більше. Най буде ком у мафів, але най тоді у мирів їх буде аж двоє. І тих, хто голоси подвоює також. А лікаря можна взагалі не давать (с)
Що тобі сказати з цого приводу... Я напевне знаю, що двійко моїх знайомих спілкуються на цьму форумі. Але гадки не маю, які в них ніки. Так що навіть не знаю, що на твоє питання відповісти. А що?
Бабушка пришла в Сбербанк, увидела, что очередей нет, все 6 окошек работают, поняла, что делать тут нечего и пошла скандалить в поликлинику.
Але є і Іспанка, Любімая, Мартіні, Темплар - вони і в інших темах тусуються, а ще Хантер, Контраст, Охват, всіх і не згадаю зразу так.. Але таки є.