Ты бы мог судить о статистике и прочей фигне, если бы у тебя были данные для статистики. А так тебе сравнивать даже не с чем, а ты уже шашкой махаешь. Мафия не выигрывала уже партий 10, чтобы мы не делали, когда шансов у них было больше, чем достаточно. А ты иди подивись на все партиии, прежде чем утверждать Можуть. Они и не при таких условиях выигрывали 5 мафов на 10 мирных - это нормально, никаких закосов
Хто хоче бути в темі гри дивіться Трое в каное скоро в кінотеатрах... спішіть... скачати мона тут http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2837815 тільки дивіться саме першу версію за 2004 рік, а не нову... на ex.ua нова... кому лінь хоть трейлер подивіться.... http://www.youtube.com/watch?v=2hQ-FNjafk8 але там головні фрагменти не показані..... а то моя плантація горить....
або мона скачати тут без реєстрації.. http://rutor.org/torrent/17995/troe-v-kanoje_without-a-paddle-2004-bdrip-ot-hellywood
дзеркальник- змінює свою роль на роль того на кого відіслав нд(нд тих ролей які міняє не виконуються в ту ніч - це щоб не вскривалися швидко рольовики), у випадку мафа чи блокування- результат "невдача" тоді рольовики будуть думати чи є смисл вскриватися і казати наприклад провірку і втратити один хід.... але коли є 2-3 провірки то на це можна піти... ---------- Додано в 12:02 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ---------- відповідно в мирних є ком і можливість дзеркальних змін.... а мафи мають відмазку... і коли їх мало то можуть блокувати рольовиків.... от такий баланс... хто шо думає?
Можно "список ролей" заранее? Чтобы потом не было неожиданностей. Лучше вместо всей этой белиберды добавить одного нормального маниака. Развели тут в последнии дни нудотину, а так - раз-два и все по полочкам.
точно... ком, дзеркальник, док, бд, мафія така яка була описана... можливо.... фанатик, антикіл, броньовик, ветеран, .. про баланс взагальному хто що скаже?
Всілякі звинувачення і зауваження щодо порушень правил прошу розглядати в цій темі - Мафський трибунал
Яку б гру я зробив, якби я був ведучим, отже, моя ідея. Три жінки-відьми боряться з демонами і аватарами. Прю (Прюденс Галівел) - магічні здібності: телекінез, астральна проекція (шериф*\мирний дзеркальник) в кожну ніч на вибір може здійснити одне з двох нд: постріл шерифа або спроектуватися астрально. шериф* - якщо стріляє в мирного, мирний залишається живим мирний дзеркальник - не може віддзеркалитися в мафії. Пайпер (Пайпер Галівел) - магічні здібності: заморожування, розривання (дівчинка\шериф*) Фібі (Фібі Галівел) - магічні здібності: дар до передбачення (сповідник*\ангел) сповідник* може на вибір дізнатися: а) роль деякого персонажа; б) характер нічних дій деякого персонажа; в) ціль нічних дій деякого персонажа. ангел - кого не повішають вночі. Лео (старійшина) - магічні здібності: блискавки, зцілення (шериф*\лікар+старійшина) Мафія на початку може бути не знайома, щоночі відправляє одну заявку на знайомство. Кожен член мафії стріляє незалежно від інших, можуть стріляти всі в одну ніч. Джерело (джерело зла, маф-бос) - магічні здібності: вогнекулі, телепортація (мафія\мафний дзеркальник) мафний дзеркальник - може віддзеркалитися в кого завгодно. Балтазор\Коул Тернер (маф №1) - магічні здібності: вогнекулі, телепортація + роль громадського прокурора (мафія\адвокат\мафний дзеркальник) Барбас (маф №2) - магічні здібності: вогнекулі, телепортація, навіювання страху що хтось з мафії не помре (мафія\мафський лікар\мафний дзеркальник) Шакс (маф №3) - магічні здібності: стихійне вбиство (мафія) Аватар-Бос. Агент фбр (антиаватар) Наркоман-Бос. Нарколог (антинаркоман)
Это не мафия. Это взагалі бред какой-то. Особенно: Почему в каждой допроли есть функции комиссара? Короч я никогда в это не буду играть, это плохо скажется на моей психике