а тобі сподобалася остання гра? мені не дуже... просто получається, що перші два дня рішають все для мафів і для мирних, а потім стає нудно...тупо перевішати решту підозрюваних...
Та! Мені, наприклад, не все було очевидно. І цікаво було прораховувати участь оленя. Можна було б мафам дати адвоката зразу, щоб мали додатковий плюс. Треба буде це врахувати на майбутнє.
а якби тривала? то навіть якщо всі не за любиму, то просто вішали б по порядку... що ж це за гра, яка по суті завершується на другий день?
Я ніяк не могла повірити, що Хантер дійсно думає, що можу бути мафом! Ще й його тексти були дуже схожі до слів Мартіні типу "а чо Сашка? а чо Нірванку в мирні приписали?". Всьо ясно - це коли ведучий в темі напише в кого яка роль А якщо неясно нічо, то навіть толку нема обдумувати можливі варіанти подій, бо їх буде дуже багато! Так випали ролі. Якби я була дівчинкою, то б не відкривалась в перший день і гра б пішла інакше. Якби Персі прибили в першу ніч, то гра була б інакшою. Якби Хантер наполіг щодо мене, то мене б вішали і гра була б інакшою.. Варіантів багато!
Вот мне определенно ты нравишься: ты еще не поиграла, а уже начинаешь ныть, что это все плохо, неинтересно и бестолково. А мне не интересно играть этот заезженный боян, тем более в ситуации, когда все друг друга уже знают как облупленных
Я ж не сказала, що це нецікаво. Я спитала чи то цікаво, бо думаю, що ні. Бо всі ті ігри, в які я тут грала, де ролі не розкривались, мені менше подобались, ніж ті, де розкривались. А якщо ще й не ясно які є ролі, то думаю, що ще гірше.
Ты не спитала. Когда задают вопрос, то в конце предложения ставится вопросительный знак. Его я не заметила, потому приняла сказанное тобой как утверждение. Даже если ты и хотела спросить, то это лишь свидетельствует о том, что ты невнимательно и поверхностно читаешь, ибо я сказала, что мне это было безумно интересно и весело. Это раз. Два. Я не предлагаю вам играть именно так. Я выкладываю данные правила в тему "Обсуждение игры" с целью обсудить, а не диктовать свои условия.
Ну я думала, що коли висловлю думку, то ті, хто вже в це грав, почнуть писати чи то цікаво і чи і що думають. Так би мовити мої слова мали бути початком дискусії, тому не обов'язково було б, щоб то було питання. Ну от я і обговорюю. Думаю, що простіше спочатку просто зіграти з новими ролями, а потім вже ускладнювати гру такими моментами, як нерозголошення кількості мафів, ролей і нерозкриття ролей після смерті.
Я знову з вами,дорогі мафіозі.Вибачте,що Олєнь в мому виконанні не вийшов на арену.Я два дні сиділа без нету З нетерпіння екаю на наступну гру,щоб реабілітуватися..Сподіваюся,що більше ніяких форс - мажорів не станеться... Бачили б ви як в мене щиток горів сінім пламєнєм...
Я погоджусь з тим, щоб ускладення вводити якось поступово. ) Прочитала варіанти Ріксі, геть запуталась, чесно кажучи, шо й до чого )) ---------- Додано в 21:02 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ---------- А чо на оленеводну гру не пишешся?