Обговорення гри

Тема у розділі 'Мафія', створена користувачем hunter, 4 вер 2010.

1. ovod

ovod Well-Known Member

а тобі сподобалася остання гра? мені не дуже...
    просто получається, що перші два дня рішають все для мафів і для мирних, а потім стає нудно...тупо перевішати решту підозрюваних...

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та! Мені, наприклад, не все було очевидно. І цікаво було прораховувати участь оленя. Можна було б мафам дати адвоката зразу, щоб мали додатковий плюс. Треба буде це врахувати на майбутнє.

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

я знаю )
    ...........

• Подобається Подобається x 1
  4. ovod

ovod Well-Known Member

а якби гра тривала ще повних три дні?

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну але ж не тривала. До речі, хіба всі були за Любімую? Я взагалі почала на Хантера косо дивитись..

6. Персі

))))))))) Нірванка, я ж вам заповіт лишила, о то була б моя смерть даремною )

7. Masini

Masini Well-Known Member

А когда все ясно - разве это интересно???

• Подобається Подобається x 2
  8. ovod

ovod Well-Known Member

а якби тривала? то навіть якщо всі не за любиму, то просто вішали б по порядку... що ж це за гра, яка по суті завершується на другий день?

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я ніяк не могла повірити, що Хантер дійсно думає, що можу бути мафом! Ще й його тексти були дуже схожі до слів Мартіні типу "а чо Сашка? а чо Нірванку в мирні приписали?".
    Всьо ясно - це коли ведучий в темі напише в кого яка роль :) А якщо неясно нічо, то навіть толку нема обдумувати можливі варіанти подій, бо їх буде дуже багато!
    Так випали ролі. Якби я була дівчинкою, то б не відкривалась в перший день і гра б пішла інакше. Якби Персі прибили в першу ніч, то гра була б інакшою. Якби Хантер наполіг щодо мене, то мене б вішали і гра була б інакшою.. Варіантів багато!

10. ovod

ovod Well-Known Member

але чомусь останні ігри показують що це не так...

11. Masini

Masini Well-Known Member

Вот мне определенно ты нравишься: ты еще не поиграла, а уже начинаешь ныть, что это все плохо, неинтересно и бестолково. А мне не интересно играть этот заезженный боян, тем более в ситуации, когда все друг друга уже знают как облупленных

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я ж не сказала, що це нецікаво. Я спитала чи то цікаво, бо думаю, що ні. Бо всі ті ігри, в які я тут грала, де ролі не розкривались, мені менше подобались, ніж ті, де розкривались. А якщо ще й не ясно які є ролі, то думаю, що ще гірше.

13. ovod

ovod Well-Known Member

воно то так, але не так...

14. Кохана

Кохана LuBimaya

А мені не подобаються розкриття в перші дні! Якоїсь інтриги немає після того.

• Подобається Подобається x 2
  15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ясно. Дякую за детально обґрунтоване пояснення. Тепер мені нічо не страшно :haha:

• Подобається Подобається x 3
  16. Masini

Masini Well-Known Member

Ты не спитала. Когда задают вопрос, то в конце предложения ставится вопросительный знак. Его я не заметила, потому приняла сказанное тобой как утверждение. Даже если ты и хотела спросить, то это лишь свидетельствует о том, что ты невнимательно и поверхностно читаешь, ибо я сказала, что мне это было безумно интересно и весело. Это раз.
    Два. Я не предлагаю вам играть именно так. Я выкладываю данные правила в тему "Обсуждение игры" с целью обсудить, а не диктовать свои условия.

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну я думала, що коли висловлю думку, то ті, хто вже в це грав, почнуть писати чи то цікаво і чи і що думають. Так би мовити мої слова мали бути початком дискусії, тому не обов'язково було б, щоб то було питання.
    Ну от я і обговорюю. Думаю, що простіше спочатку просто зіграти з новими ролями, а потім вже ускладнювати гру такими моментами, як нерозголошення кількості мафів, ролей і нерозкриття ролей після смерті.

18. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Я знову з вами,дорогі мафіозі.Вибачте,що Олєнь в мому виконанні не вийшов на арену.Я два дні сиділа без нету:sad:
    З нетерпіння екаю на наступну гру,щоб реабілітуватися..Сподіваюся,що більше ніяких форс - мажорів не станеться...
    Бачили б ви як в мене щиток горів сінім пламєнєм...:crazy:

19. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Варіант з Джекілом і Хайдом мені сподобався! :) Яка там мінімальна кількість гравців, щоб було цікаво?

20. Персі

Я погоджусь з тим, щоб ускладення вводити якось поступово. ) Прочитала варіанти Ріксі, геть запуталась, чесно кажучи, шо й до чого ))

---------- Додано в 21:02 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

А чо на оленеводну гру не пишешся? ;)

а де твій аватар? :)