Обговорення гри

Тема у розділі 'Мафія', створена користувачем hunter, 4 вер 2010.

1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Це що адміністрація форуму в порядку спадання? :mocking::mocking::mocking:

Зараз рольові ігри в моді :)))

• Подобається Подобається x 2
  2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Звісно:)Разом з друзями:)

:haha::haha:

• Подобається Подобається x 3
  3. Персі

Персі La mafia è immortale!

З Новим Роком!
    Цікавеньких ігор )

• Подобається Подобається x 6
  4. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Слухайте! Ось їду в автобусі і раптом така думка стукнула! Є ідея, як в гру внести свіжу нотку!
    Давайте створимо допабілку для комісара або окрему роль (слідчий наприклад) з можливістю "Очної ставки".
    Суть полягає в тому, що рольовик обирає двох гравців і надсилає їх ведучому. Ці гравці мають протягом наступного дня здзвонитись по скайпу чи асьці і поговорити.
    Нюансів море!
    Можна можливість очної ставки надати рольовику раз за гру, а можна кожен день. Можна, щоб враження від очної ставки учасники цього дійства писали в темі, а можна, щоб через ведучого надсилали слідчому. Можна надати вибраним для ставки гравцям можливість відмовитись.
    Але в ідеалі я це бачу так:
    Створюється окремий аккаунт в Скайпі "Слідчий" і з-під цього аккаунта Слідчий у відео-конференції спостерігає за їх розмовою. (при цьому в нього відео і мікрофон вимкнені і учасники ставки не бачать його, не чують і не знають хто це)
    Як вам ідея? ;)

• Подобається Подобається x 1
  5. ovod

ovod Well-Known Member

я не люблю в камеру говорити і взагалі камера якось збоку стоїть - майже не користуюся...

---------- Додано в 19:35 ---------- Попередній допис був написаний в 19:34 ----------

краще добавити можливість утворювати клани через ведучого....

6. hunter

hunter мандрівник

нема підтримки...

7. Masini

Masini Well-Known Member

Идея в принципе хороша, у меня на фоне ее началась паранойя... Но она требует ооооочень сильной доработки. Представьте ситуацию списывания мафа с комиссаром... Мммммм... Сказка. В общем надо попробовать, только прописать все нюансы :)

---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:26 ----------

Да, немного не так как я прочла и поняла (ибо пьянющая)

В общем я представляю себе ситуацию так: ведущий, рэндомно (АБСОЛЮТНО РЭНДОМНО) из всех игроков выбирает двух человек, которым разрешен разговор вне ветки мафии в течение дня (как они будут это делать это их личные трудности). Тут могут быть наложены куча табу, но нюансы можно прописать. Это будет четко. Мне идея нравится. Просто требует доработки :)

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Чому? Уявіть як це прикольно!! Ви бачите збоку розмову двох підозрюваних. То мложуть бути два мафи, які корчать комедію, а можуть бути два мирні, які намагаються мафа знайти... Чи мирний і маф... Подивитись на таке варто!!! І тим цікаво буде.. Хтось викриває, а хтось приховується!!!.... Та й форумляни краще знатимуть один одного... одні плюси!

---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ----------

От буде привід почати користуватися:)

9. ovod

ovod Well-Known Member

та ну........

10. Masini

Masini Well-Known Member

А вообще я хочу провести партию, где разрешено общение вне ветки. Но без кучи допролей. Будет только!!! комиссар. Притом при ночной проверке мафа он его сразу убивает. При смерти комиссара через день назначается новый.

М?

11. ovod

ovod Well-Known Member

а?........

12. Masini

Masini Well-Known Member

Что а? :)))

13. hunter

hunter мандрівник

вона запитала, Оводе, чи ми згідні на таке)))
    (я ще в роздумах)
    але Рікся, ти сама казала що тобі подобається ЛФМ такою яка вона є зараз, і коли я її наближував до ФЛГ ти сказала нашо таке робити? а тепер ти наближуєш до свого гродно, нЄ пАрЯдок))) :tongue:

14. Masini

Masini Well-Known Member

У меня в Гродно такие игры не проводятся. Это первое
    Мафия на ФЛГ мне не нравится и я в нее не играю. Когда ты предлагаешь сюда насунуть ФЛГшных ролей я просто выписываюсь из партии, но проводить ее не запрещаю. Ты же на Гродно играешь, значит тебе нравится, но тем не менее из-за прелестей своего характера ты выпендриваешься. Это второе.
    Это все, что ты можешь сказать по данному поводу или еще что-то есть?

15. hunter

hunter мандрівник

я не випендрююсь!

16. Masini

Masini Well-Known Member

А что ты делаешь? Ты каждую игру систематически пытался насунуть ФЛГшных ролей. Я же предлагаю просто один раз сыграть по-другому, для разнообразия. Конструктива я от тебя не услышала, вижу только детские обиды и выпендреж

17. ovod

ovod Well-Known Member

что М?

мона попробувати...

18. hunter

hunter мандрівник

а я нічого не хочу говорити, нема сенсу. а чому - бо і так грати не буду, в мене сесія з понеділка...
    не я один нові ролі сюди додавав, і ці ролі вони є повсюди!

19. Masini

Masini Well-Known Member

Хантер, не упрямься. Я тебе про Фому, ты мне про Ерему.

20. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Пропоную зіграти наступну гру Безрольовою, тобто в мирних зовсім немає ніяких ролей, але кількість мафів буде трохи меншою, ніж звичайно. Хто що скаже?

а де твій аватар? :)