Кіно, між іншим, таке дурне ) ---------- Додано в 18:18 ---------- Попередній допис був написаний в 18:17 ---------- але як же шось там, шо летить на Землю і скоро впаде? )))
Хочу провести наступну партію, класику, але з двомя кланами. Правда, я думаю, що вже після новорічних свят, чи спробувати ще до них? З мого розрахунку нам треба щонайменш 16 гравців, щоб більш-менш дотримати баланс!
Хочу мафію до Нового Року!!! Хоч яку-небудь!!! Хочеться кудись зануритись подалі від реалу на кілька днів...
Еребус, хочеш 3+3мафа + 10мирів? без адвокатів? які ролі там мають бути? до свят? хм, НР скоро - то вже точно до нього не вийде це раз. і давайте зробимо вже перерву два тижня, якраз завершуться свята, може хтось та й подобрішає! всі в роз'їздах... після свят....
якщо хочеш грати - відкривай тему, шукай ведучого, і вперед! ---------- Додано в 11:57 ---------- Попередній допис був написаний в 11:56 ---------- о, молодець)))
А щодо гри з двомя кланами, мій варіант такий: 3 мафіозі + 3 якудзи, клановці обирають собі боса, якому дається броник і пістолет, й його заступників! Завдання кланів вбити конкуруючий клан і мирних, завдання мирних знайти всі клани. Ролі мирних, приблизно такі: 1) Комісар з пістолетом (Якщо буде Хантер, то без ) 2) Сержант - знає кома, грає з ним у парі, пістолет переходить йому, якщо ком гине. 3) Лікар. 4) Броник. 5) Дивчина (???) на мій погляд її вводити не варто! 5-6 звичайних мирних.
Що це за суржик такий? Броник захищає від пострілів іншого клану чи комісара - тому клановці і мають обирати його самі, тобто людину яку радше за все, на їх думку, стрілятимуть. Броник є тільки в боса. Просто якщо все ж буде дівчина, то має значення порядок перехіда пістолета від боса к іншим співкланам. То теж клановці обирають самостійно. Комісару після перевірки повідомляється лише: мирний - мафія. Тобто ні ранг мафіозі, ні його клан, кому не відоми.
це не суржик це слово означає набагато більше ніж просте "навіщо", і можна так сказати що то слово - це культурний вислів легкого слова))) в цьому випадку, якщо у них є броники, то мирним буде важкувато))) може, хто зна як карта ляже... дівчинки не треба, можна якогось антикілера, давно вже не було)))
Як сказати! Комісар з пістолетом, а ще є сержант, і вони знають один одного і можуть спілкуватись поза темою. А мафіозніки можуть перестріляти конкурентів, і місто перемогло! Тут багато і від простої удачи залежатиме. Але в міста є пістолет і броник, думаю варто мафії їх теж дати, щоб чесно було! ---------- Додано в 13:35 ---------- Попередній допис був написаний в 13:33 ---------- Тим більш, досвід останніх 6 ігор показує, що скільки не говорять, що в мафів перевага, але вони постіно проігривають! ---------- Додано в 13:38 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ---------- А що то? Прислівника "зачєм" в українській ніби немає! Якщо чесно не зловив твоєї глибокої філософської думки!
Еребус, дочитуй речення до кінця я написав через велику літеру "Є", а не просту маленьку, в мому значені це багато що означає, той хто мене краще знає - той привик і розуміється в тому))
Еребус, навіть я зрозуміла, що значить "зачЄм?"... але тобі поясню без філософських натяків Хантера... це значить "нах***я?" ги... програють...
Постійно!* Ні! Уяві собі таку картину: Мафі стріляють і прибирають навіть лише одного мафа з іншого клану, а комісар перевіряє і натрапляє на мафа з того ж клану. Наступної ночі чи через одну той точно помре, бо якщо навіть комісара приберуть, сержант закінчить справу. Виходить, що залишиться один клан повністю, а інший лише у обличчі одної людини! А мирних 8 чи 7. І шансів в них ще багато - головне на голосуванні клановців прибирати!
та вона причепилася до неправильно написаного слова!)) а і до речі - два клани вбивають по одному мирному в дві ночі і шо тоді?
Якщо серед них буде ком чи сержант, то мафи отримають перевагу. Але спочатку гри - шанси приблизно однакові!