---------- Додано в 14:48 ---------- Попередній допис був написаний в 14:14 ---------- краще б модером зробили)))
навіщо закривати тему з Заявками на гру???? а якщо когось потрібно буде замінити, і буде людина яка хоче грати але не знає куди написати? блін!
чудовий аргумент.. а чим хороше? у тебе 23-го день народження? а 23-тя партія може бути аж у березні...
666 - 17 (зіграних ігор)= 649 649*7 (тиждень часу як мінімум йде гра)/365 (днів в році) = 12,44 років я думаю що в такий вік тобі вже не захочеться вести гру....
Хантер, ти падлєц! А чо це? Он Ріксі каже, що Хісп у нас 40 - літній мужчина, а грає ж, ще й як! А я чим гірша буду? )) І взагалі, я пропоную зібратись, коли нам всім буде років по 60 - 70 і замутити таку мафію )))))))))) було би круто, правда ще дожити треба ТТТ )
ну в мене навіть швидше, в мене ж доньці вже 10 років, через 12 буде 22... краще про таке й не думати Хантер, ти таки падлєц!
Ти будеш 13 років грати в мафію??? не думаю! так в тебе ж внуки будуть, їх бавити треба буде)))))) дякую
Хантер, та то всьо жарти були, ти шось якийсь дуже серйозний став ))) А взагалі, фігня то всьо, в 2012 має бути кінець світу