Саме про це я й говорю! Ми тут, доречі, якусь із партій так і грали (зараз пошукаю яку саме) і прекрасно було... А тобі багато інфи дає те, що когось грохнули вночі? Абсолютно ніякої. А так як в нульовий день ніхто толком нічого не пише, то й з нього мало толку. А от якщо почати зразу з першого дня, то під загрозою повішання багато чого відразу розкриється... І буде тобі інфа. Кажу ж, що грали тут якусь партію так. ---------- Додано в 15:33 ---------- Попередній допис був написаний в 15:26 ---------- Перша гра точно починалася з дня.
Вкупі з дописами нульового дня це вже щось. Наприклад останньої гри Мартіні почав підозрювати Нірванку вже після нульового дня, і я пам'ятаю колись почав підозрювати тебе теж після нульового дня! Так що яка - ніяка, а інфа від флуда того є! І вбивство першої ночі теж може щось сказати - залежно від того, що людина, яку вбили першої, писала в темі! А хто не хоче флудити чи відігравати роль - може написати сухе повідомлення: мов "Я в грі" і спокійно чекати на перший день!
Взагалі - то так грають на дуже багатьох форумах. І статусники ходять практично всліпу. А так, чим більше дописів - тим більше інфи. Кароч, я за схему без нульового дня )
Просто мені більше подобається з нульовим днем. Та й на ЛФ вже традиція склалась така - з нульовим днем!
Імхо,нульовий день має бути, бо з нього можна хай мінімальну,але дізнатись інфу.З іншого боку - нащо той нульовий день робити аж таким величезним(аж одну добу).Я би казала скоротити його.До прикладу,ведучий ствоює тему в неділю вдень, в проміжку від 14.00 до 16.00.тожі ж починається відлік нульового дня,роздаються ролі,уточнюються умови.До 21.00 год. неділі триває нульовий день,всі флудять,дурачаться(за бажанням). О 21.00 починається ніч(на яку як на мене 30 хв. цілком достатньо) і з 21.30 починається перший день,який триватиме до понеділка 21.00.Отаку схему можна би було застосовувати до наших партій.
Іспанко, але в неділю ввечері не всі є біля компу. Ми інколи наприклад до батьків ходимо... до когось гості прийти можуть і т.д.... тож не знаю...
і я про те... єдине що зробила би, скоротила би 0-й день... бо дуже довго то все тягнеться... ну, почну завтра десь 18.00 і до 18.00 понеділка, а не 21-ї... хоча, якщо народ захоче раніше закінчити, то напише про це, головне - усіх НД дочекатися...
а давай ти вибереш час і всі під нього підлаштуються))) 6 година - і до вечора маса обговорень - чудова штука!!!)))
ось що я мав на увазі!!! до 6ї понеділка нульовий день, а далі по стандарту - вівторок 21ша, чи яка там.... ---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:33 ---------- ну не тре перекручувати слова
хантер, іди в реєстрацію, я там вже написала... приблизно, але можна зробити і до 18.000 завтра, тільки не всі вдома є в цей час...
Любімая, я всю гілку мафії читаю завжди))) всі теми мною перечитані (не враховуючи ігор де я не грав, і то там буваю))))