Обговорення гри

Тема у розділі 'Мафія', створена користувачем hunter, 4 вер 2010.

1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Оце вірно!! Або взагалі гру починати не з ночі а з дня!

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

О! Нульовий день відмінити, починати гру з першого дня, в який зразу голосують, а тоді вже ніч

• Подобається Подобається x 1
  3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Без жодної інфи? Зіпсується сам сенс ігри, так що перегинати палку теж не треба.

• Подобається Подобається x 4
  4. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Саме про це я й говорю! Ми тут, доречі, якусь із партій так і грали (зараз пошукаю яку саме) і прекрасно було...
    А тобі багато інфи дає те, що когось грохнули вночі? Абсолютно ніякої. А так як в нульовий день ніхто толком нічого не пише, то й з нього мало толку. А от якщо почати зразу з першого дня, то під загрозою повішання багато чого відразу розкриється... І буде тобі інфа. Кажу ж, що грали тут якусь партію так.

---------- Додано в 15:33 ---------- Попередній допис був написаний в 15:26 ----------

Перша гра точно починалася з дня.

• Подобається Подобається x 3
  5. -Erebus-

Вкупі з дописами нульового дня це вже щось. Наприклад останньої гри Мартіні почав підозрювати Нірванку вже після нульового дня, і я пам'ятаю колись почав підозрювати тебе теж після нульового дня! Так що яка - ніяка, а інфа від флуда того є!
    І вбивство першої ночі теж може щось сказати - залежно від того, що людина, яку вбили першої, писала в темі! А хто не хоче флудити чи відігравати роль - може написати сухе повідомлення: мов "Я в грі" і спокійно чекати на перший день!

6. Персі

Персі La mafia è immortale!

Взагалі - то так грають на дуже багатьох форумах.
    І статусники ходять практично всліпу. А так, чим більше дописів - тим більше інфи.
    Кароч, я за схему без нульового дня )

• Подобається Подобається x 2
  7. -Erebus-

Просто мені більше подобається з нульовим днем. Та й на ЛФ вже традиція склалась така - з нульовим днем!

8. Кохана

Кохана LuBimaya

та Мартіні може почати підозрювати із першого допису!!!! :))):))):)))

9. -Erebus-

Але він же мав рацію... Так що виходить, що користь з нульового дня все ж є!

10. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Імхо,нульовий день має бути, бо з нього можна хай мінімальну,але дізнатись інфу.З іншого боку - нащо той нульовий день робити аж таким величезним(аж одну добу).Я би казала скоротити його.До прикладу,ведучий ствоює тему в неділю вдень, в проміжку від 14.00 до 16.00.тожі ж починається відлік нульового дня,роздаються ролі,уточнюються умови.До 21.00 год. неділі триває нульовий день,всі флудять,дурачаться(за бажанням). О 21.00 починається ніч(на яку як на мене 30 хв. цілком достатньо) і з 21.30 починається перший день,який триватиме до понеділка 21.00.Отаку схему можна би було застосовувати до наших партій.

11. Кохана

Кохана LuBimaya

Іспанко, але в неділю ввечері не всі є біля компу. Ми інколи наприклад до батьків ходимо... до когось гості прийти можуть і т.д.... тож не знаю...

12. hunter

hunter мандрівник

16 партій зіграли і все добре, навіщо створювати проблеми???

13. Кохана

Кохана LuBimaya

і я про те... єдине що зробила би, скоротила би 0-й день... бо дуже довго то все тягнеться... ну, почну завтра десь 18.00 і до 18.00 понеділка, а не 21-ї...
    хоча, якщо народ захоче раніше закінчити, то напише про це, головне - усіх НД дочекатися...

14. hunter

hunter мандрівник

а давай ти вибереш час і всі під нього підлаштуються)))
    6 година - і до вечора маса обговорень - чудова штука!!!)))

15. Кохана

Кохана LuBimaya

ти маєш на увазі почати 0-й в 18.00 і закінчити наприклад в 23.00 цього ж дня с=чи як?

16. Kost

Kost Мале вампірисько:)

:haha: Любімая вибирає час

17. Кохана

Кохана LuBimaya

Кост, зараз по шапці отримаєш! Ану будь чемний! Бо Миколайко не прийде!

18. hunter

hunter мандрівник

ось що я мав на увазі!!!
    до 6ї понеділка нульовий день, а далі по стандарту - вівторок 21ша, чи яка там....

---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:33 ----------

ну не тре перекручувати слова :tongue:

19. Кохана

Кохана LuBimaya

хантер, іди в реєстрацію, я там вже написала... приблизно, але можна зробити і до 18.000 завтра, тільки не всі вдома є в цей час...

20. hunter

hunter мандрівник

Любімая, я всю гілку мафії читаю завжди)))
    всі теми мною перечитані (не враховуючи ігор де я не грав, і то там буваю))))

а де твій аватар? :)