ну от власне я чекаю на відгуки гравців якщо на годину пересунути, то за довго, то хочаб на пів години, тоді б я встигала приїхати до дому за 15 хвилин до кінця ігрового дня (ну це при умові, що мене не повішать або застрелять у вівторок, бо англійську я все таки переклала на середу от що інтернет з людьми робить )
Настінка писала, що більш не гратиме, бо незабаром як в її буде +10 до Київського часу!.. А так згоден, що гравцям з України і особливо Польщі на годину пізніше буде набагато зручніше - тому я не проти, бо мені наприклад ця година байдужа!
Віка, ну Ти ж знаєш, що в нас добрі гравці. Вони тебе в першу ніч приберуть, щоб Ти всьо встигла Мені, як представнику "особливо Польщі", навіть на +4 год пасує, бо йду спати о 3:00 по київському часу
В мене є пропозиція: Замість Тверезого (ібо гдє он? (с) )дати права модератора у розділі "Мафія" Хантеру, адже ж він, по-перше, тут буває часто, а по-друге він, я думаю, був би не проти! Та і Нірванка, коли що, брату прочухан влаштує!
а по-третє - скільки я вже не просив нашого вельмишановного адміна - "ні в какую"! заївся на мене, чи що
Progresman? Господи, ну я здогадувалась що мафіозний світ тісний, але щоб настільки... ---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ---------- Намагаюся розібратися з тонкощами, не все розумію. Допоможіть. 1) Як мафи встигають за годину обговорити кого вбивати? Чи тут не обговорюють, а той, хто має право пострілу, вирішує самотужки? 2) Вам зручно по всій темі вишукувати хто проти кого проголосував, переголосував, знову переголосував? Не було причиною непорозумінь? Чом не зробити для голосів окрему гілку?
вони спілкуються поза форумом в скайпі чи асьці, крім того робити вибір можна протягом дня тему не читають мафи, так шо щоб не підозрювали тему тре читати всю... хоча би раз... ---------- Додано в 22:39 ---------- Попередній допис був написаний в 22:37 ---------- а час від часу хтось голосування обновляє списком або ведучий або хтось з гравців
Протягом дня більш менш можуть визначитись з однією-двома жертвами. Якщо вибрану жертву повісять, або ще щось, то мафи мають годину, щоб передумати. Зазвичай нічні дії відсилають протягом дня (бо мало там що). А потім змінюють після результатів дня, якщо треба. Мафи спілкуються поза темою. Наприклад, практично створювати в скайпі спільний чат і там спілкуватись. Якщо гуртом спілкуються, то і рішення приймають разом. Буває, що стріляючий маф сам вирішує, якщо команда мафів не організована. До речі, повідомлення про мафські нічні дії, тобто постріл, може відіслати ведучому будь-хто з мафів. Це робиться, коли, наприклад, стріляючий маф не може бути онлайн в ніч, а мафи змінили рішення. Але офіційно рахується, що НД зробив саме той, хто мав це зробити. Особисто я організовую собі список гравців на листочку і записую хто за кого голосує. Так простіше потім аналізувати ходи гравців, коли стає відомо кого повішено.