Відповідь: Оберіть свої 7 чудес України! як ви бачили? на фото? В Уманській Софійці бував неоднарозово гарнішого парку не бачив... у Москві графа Шєреметьєва є шось подібне але то плагіят...
Відповідь: Оберіть свої 7 чудес України! У Львові чудо - це будинок податкової, нагадує Пентагон на курячих ніжках.
Відповідь: Оберіть свої 7 чудес України! Парк в Умані дійсно дуже гарний. Мені найбільше подобається його природа восени - все листя золоте тиша прозоре повітря... Софіївка дійсно є перлиною України. А за Львів дійсно дуже образно. Як на мене весь історичний центр заслуговує того щоб увійти в сім чудес. Хоча Львів є і буде туристичним центром Європи і без всякий рейтингів.Львів додаткової реклами не потребує!
Відповідь: Оберіть свої 7 чудес України! Ну нічого собі не вже ви попали під прес галицького пихатого гонору? Без сумніву Львів має чим пишатись, і є одним з гарніших міст України...але думаю у Зах Європі є міста покрасивше Львова.
Відповідь: Оберіть свої 7 чудес України! Василі, чим вас так образили львівяни, що ви всесвітньо визнаної краси Львова не оцінюєте???
Відповідь: Оберіть свої 7 чудес України! О, Надін дуже радий з вами обмінятись позитивом......Одні говорять що львів"яни рагулі, інші такі як Василь Васильців заперечують це...але я маю нагоду вже кілька років мати тісний контакт з вашими земляками і переконений що ше залишились у Л. хороші та розумні люди... А Львів він без сумніву один з найгарніших міст на пост радянському просторі якщо вас це задовільнить (ну небільше нажаль), власне я "люблю Львів" він мені трохи рідний але...
Відповідь: Оберіть свої 7 чудес України! Вперше чую, що таке про львівян говорять, а про Чернівці до знайомства з вами мала інше уявлення, хоча звідти такі антиукраїнці як Ян Табачник :cowboy:
Відповідь: Оберіть свої 7 чудес України! Вони вже не говорять...бо я їх не чую. Цікаво поцікавитись, п. Надін яке саме...бо знаєте я завше цікавився критикою... Це мабуть так історично склалося, не більше..
Відповідь: Оберіть свої 7 чудес України! Ніякого гонору. Я згодна, що є міста більш просторі,з власною історією, з неповторним обличчям, але таких як Львів: затишних, спокійних, рідних не знайдеш. По Львову можна гуляти цілими днями: він розмовляє з тобою і кожен раз відкривається з нової сторони.! vasili розкажть про Чернівці, якими ви їх бачите? Як гадаєте чи є Чернівці туристичним містом? Що б радили подивитися і куди сходити?
Відповідь: Оберіть свої 7 чудес України! 100% мені теж це подобається, але то є прогресуюча хвороба... Ну такіж як Лемберг тіке на 150 років молодше, тай все...