Відповідь: Обережно - падають балкони думаю: якщо пан ромко тему апнув, то йому і пояснювати..... )))
Відповідь: Обережно - падають балкони Дивився я колись передачу про одного директора НДІ силікатів (здається), вони розробляли будівельні клеї, спеціально для зміцнення будинків і інших потреб. У тому числі були розроблені і застосовувалися технології просочування стін спеціальними розчинами з метою надання їм більшої міцності. Ось-таке, от. Але кого то зараз цікавить з представників нашої "еліти", простіше ж зробити євроремонт площі Ринок і страшно тим тішитися...
Відповідь: Обережно - падають балкони ну думаю то не на довго,бо так як в нас будуються будинки,думаю балкони центру мають шанс протриматися довше,нє?
Відповідь: Обережно - падають балкони Ромко нагадав мені знайомого будівельника, який недавно на наше прохання йшов подивитись на ями, що поутворювались зсувами біля новобудов за Арсеном.. Ми питаємось: і що - будуть будинки ці стояти (цікаво було чи то не зашкодить будинкам)? А він спитав за палі - чи їх закопували в цьому озерному райончику для фундаменту. Як почув що "ні" то каже - будуть.... поки не впадуть. :shutup:
Відповідь: Обережно - падають балкони Завалиться моя хатка....ніде буде жити ...я теж в такій коробці живу...:ninja:
Відповідь: Обережно - падають балкони Ну от, нарешті сталося. Проблема йде до логічного вирішення. Нам нічого робити, як звиклє, не треба. Балкони, шоб не впали, будуть тепер фіксувати для нас іноземці! Фотофіксувати... Tут