Якщо коротко , то вам хочуть прислати якусь річ , або готівку $2,741.88 . Але від Вас хочуть Імя , адрес ..... а також $31.95 і номер Вашої кредитної карти. Ну я в казці про Буратіно -"заройте ваше денюжки..." ==== Ви їм відпишіть таке - Please take $31.95 from my prize and remaining balance send to me. (Візьміть $31.95 з моєго призу , а решта пришліть мені)
А зря.. Тепер вони отримали підтвердження про реалістичність Вашого мейлу. Малоймовірно, що вони щось відпишуть. Вашу е-мейл адресу продадуть спамерським фірмам і тепер спам приходитиме регулярно. Сама колись в таке вляпалась.. :shy: На щастя, Gmail дуже гарно фільтрує спам
це , правда, кмітливо. хоч відразу й зрозуміло, що спам або , що гірше, намахування. була в мене колись історія. я ніби в неті не новачок й по натурі недовірлива, але отримала якось давніше листа. офіційного-прегарно писаного чудовою юридичною англійською мейлом зі всіма реквізитами від MASTERCARD® / MICROSOFT® INTERNATIONAL " шановна-преповажна і т.д. маємо приємність повідомити Вам, як давньому користувачу нашого банку, що дані Ваші співпали з даними іншої компанії й хат-мейл підтвердив наявність вашої скриньки й т.д. словом в результаті якоїсь акції-лотереї Ви виграли 4 мільйони 340 тис. фунтів ст. внизу ім"я банку,, ім"я відповідального менеджера відділу, реквізити, телефон. просимо задзвонити й повідомити, чи бажаєте приїхати до нас на офіційне вручення чека (напишіть, скільки супров. осіб буде з Вами) чи краще для Вас перевести суму на поданий Вами рахунок або привезти кур"єром. країна Британія, банк і все таке. реквізити - Нідерландів, телефонний код Амстердаму - перевірила тут же. дивлюсь на годину, в Голландії глибока ніч .......... а думка набирає швидкості........................................... це було цікаво - спостерігати за думкою. навіть , скоріше, за відчуттями. тепер я їх практикую. а тоді я розуміла, що це повна дуристика, ні в якій лотереї участі я не приймала ; але ми всі так хочемо вірити в чудо ще й крім того задзвонила я за тим телефоном відразу - послухати автовідповідач. так влаштовані американські банки - всі справи можна вирішити телефоном у будь-який час доби. там мені щось казали по-недердючськи й справу я відклала до ранку. пройшло кілька годин..... відписала я листа, бо вони просили зголоситися. грошей не просили зовсім. коли задзвонила знову, слухавку підняв "клерк" й офіційним тоном зі мною розмовляючи попросив номер коду, який мені вислали й підтвердив моє прізвище й ім"я !!!! й вислухавши мій регіт сказав " Мем, це не жарти зовсім... " Банк в якому він працював справді мав свій сайт й існував! всі друзі мої в курсі про це, звичайно. це такий кайф, коли ти знаєш, що в тебе на рахунку 5 мільйонів баксів. я й написала про це листа тому клерку, котрий зі мною розмовляв : "Дякую за фан !! я багато чого зрозуміла про себе й про свої мрії.. " фішка була в тому, що мені треба було відкрити рахунок й , за міжнародними правилами усіх банків, покласти туди суму - 100 баксів чи 50, як де. які вже й потім не побачиш. але як я це вирахувала - інша історія.
Один час такі листи мені не тільки на мейл приходили , але і паперові в поштовий ящик. Де кожний починався :Congratulation! You are a winner....і дальше йшли на вибір спортивні авта , кондомініум з виглядом на океан в Тампі(Флорида) , різні кругосвітні подорожі . Лише тільки треба заплатити невеликі fee.Або щось купити від них. На купівлю вони мене таки розкрутили , я від них купив був великий рушник.Потім знову шквал паперових листів (до 15 штук/тиждень) Одного разу навіть купон на 2 білети в Cineplex Odeon (сітка кінотеатрів) прислали.І це були всі мої виграші. Потім я змінив адресу, а ці великі яскраві конверти ще добрих пів року бомбардували поштову скриньку мого бувшого помешкання.
Як то там говориться? Лотерея розрахована не на щасливців а на невдах От теж маю чим поділитись. Купили зубну пасту. Там якась акція була написана (кожен тисячний учасник отримує дванадцять тюбиків пасти, тобто річний запас, і фіналісти будуть страхуватися на 10000 грн від чогось то там, здається по медицині). Мала вислала з мого телефону той їхній код. Через три дні мені приходить повідомлення що я виграв тих 12 тюбиків і що маю вислати їм копії сторінок паспорта і індентифікаційний код. От сидю, думаю, що дешевше? Купити ті тюбики в магазині і спокійно спати чи чистити халявними з імовірністю що через рік до мене прийде судовий виконавець і заявить що я не віддав якийсь кредит або являюсь власником збанкрутілої фірми і тому в мене мають забрати мій улюблений холодильник
Всі розиграші вже від давна відношу до категорії лохотронів.Поясню.Як один з прикладів, маю таке. Є в мене колєга,який працює високопосадовцем обласного рівня в одній гоноровій перевіряючій структурі.Виконував він перевірки відомої мережі автозаправних станцій,котра в цей час серед своїх клієнтів проводила розиграш 2000 літрів пального.Не важко здогадатись як закінчилась перевірка,і-хто став головним переможцем розиграшу.Одним розіграшем вбили двох зайців.
Тепер розкажу про лохотрон,який роблять на державному рівні,тобто загальноукраїнська компанія Київстар.Вони запрошують переходити на пакет DJUICE БЕЗЛІМ + музика.Все ніби-то гарно.Але лохотрон-лохотроном. По-перше написано все настільки заплутано,що без бутилки не розберешся.Є просто зміна тарифного пакету,яка коштує 10 гривень і є активація яка коштує25 гривень.Але ніде не пишуть про те,що наприклад у даному тарифному пакеті вартість переказу коштів з номеру на номер уже не 50 копійок,а 2 грн 50 корійок,тобто збільшилась в п"ять раз.Тепер я взяв карточку на 100 грн і переслав дружині 30 грн щоб і їй активувати послугу DJUICE БЕЗЛІМ + музика.Мені оператор сказав,що так не можна,і що дружина повинна була сама купити карточку на 30 грн і поповнити свій рахунок на цю суму,а мій переказ на активацію послуги не впливає.Я запитав у оператора де таке написано в умовах переходу але він сказав що це їхня внутрішня інструкція .Тобто вони мене два рази ошукали,не повідомивши мене про умови переходу.В нормальній державі за таке можна було попасти до суду,але не у нас. Так що не ведіться.
Читайте продовження. В умовах переходу на цей тарифний план(не переходити неможна,бо через місяць строк дії тарифного плану на якому я є закінчується) зазначено: Інтернет-пакет обсягом 25 Мб², грн 5,00 (знімаються автоматично при поповненні рахунку на 30 грн). Я написав їм листа: Якщо я не буду користуватись інтернетом і не замовлятиму послугу Інтернет-пакет обсягом 25 Мб², грн 5,00 (знімаються автоматично при поповненні рахунку на 30 грн),чи будуть з мене автоматично знімати за це гроші.За всю історію мого перебування в операторі джусе я ніколи не користувався інтернетом і навіть не вмію це робити.Я користуюся звичайним інтернетом через комп"ютер. на що вони мені відповіли: підтверджуємо, що за умовами Вашого поточного тарифу «Djuice БЕЗЛІМ+МУЗИКА» здійснюється нарахування 25 Мб мобільного GPRS-трафіку для доступу до мережі Інтернет при одночасному і автоматичному нарахуванні абонентської плати в розмірі 5 грн. (з урахуванням всіх податків) після поповнення рахунку на суму 30 грн. чи більшеПовідомляємо, що на сьогоднішній день, відключити Інтернет-пакет, який передбачений Вашим тарифом, на жаль, немає можливості. Пакетні мегабайти, які нараховуються за умовами даного тарифного плану, можна використати одним із нижченаведених способів: при використанні послуги «Інтернет» - використанні телефону як модема; при доступі до мережі Інтернет безпосередньо з телефону, але точка доступу має бути прописана www.djuice.com.ua. Для використання нарахованих мегабайт Вам необхідно налаштувати доступ до мережі Інтернет в Вашому телефоні. Тобто то нічого що Ви не маєте навіть доступу до інтернету і не любите качати музику,то нічого,що він Вам взагалі не потрібний-ви мусите його використовувати,хоч і не хочете,гроші за нього і так ми заберемо. Я їм відповів так: Дякую за відповідь.Скажіть ,будьте добрі,чи не хотіли б ви заплатити мені,за один комп"ютер, мобільний телефон,3 кг м"яса і 6 пакетиків чаю.То нічого що ви цього не заказували і я вам все це не приносив,головне що я так хочу,щоб ви мені заплатили просто так.Вам це нічого не нагадує? Тепер почекаю,що вони мені відповідять.А на самому ділі то потрібно наше листування переслати в товариство захисту прав споживачів.Чи там теж такі сидять?
Ще у Львові є "Воля". Яка хронічно надсилає рахунки для оплати за послуги інтернету. Ніхто з моїх знайомих і сусудів ніяких договорів не підписував. Я поняття не маю звідки в них моя адреса, але рахунки щомісячно приходять. Благо, хоч не збільшуються.
Теж отримував таке. Потім підключився до волі. Інтернет оплачений наперед 2 місяці, але рахунок з боргом присилають, писали листа в службу підтримки, відповіли що нічого страшного, там хто тілисти шле мабуть не має доступу до реальної картини проплат і підключень. Може маркетинговий хід такий. ---------- Додано в 15:25 ---------- Попередній допис був написаний в 15:23 ---------- Мені теж не потрібно кабельне телебачення, потрібен лише інет, але приходиться платити і за кабельне, окремо не можна.
Ох друзі мої.. все наше життя - великий лохотрон! ---------- Додано в 16:51 ---------- Попередній допис був написаний в 16:46 ---------- От скажімо - поповнення рахунку Лайф. Є такий фірмовий магазин нокія на пр.Шевченка. Там вони переказують кошти на рахунок. Так от 15 законних грн. не прийшло. В магазині показують свої архіви - там пише - переказ здійснено. При розмові з оператором Лайф дізнаюсь шо ніяких грошей не надходило і він тут нічим не поможе, бо то не його вина. і кому вірити? І чи варте то ходіння по сарвісних центрах і магазинах тих нервів і тих 15 грн.?
Кридитна картка Ощадбанку. Я на неї отримую пенсіон... 3 січня (є квитанція) на рахунку залишалось 2,71 грн. Шостого січня (є квитанція) залишок 2,51 грн, нині на залишку 1,81 грн. Питання : куда здохло 0,90 грн, якщо ніяких дій із карткою, крім перевірки рахунку, не здійснювалось, а контроль над Ощадбанком в Йуліних руках?
От-от!В мого тата теж таке було з Ощадбанком Я на картці Індекс банку(це не реклама),слава Богу таке не відбувається
В мене є два варіанти 1. Хтось тирить (на хакеров не схоже) 2. Знімає за перегляд залишку на рахунку. (В мене карточка Укрсоцбанка, то там, якщо дивитись залишок більше одного разу на день, то знімаються гроші, не багато.
То є цікаве питання! Я знаю що на картку може часом приходити по кілька копійок... на там залежно від суми.. то як відсотки йдуть... а от шоб зникали я не зустрічав... Копійки ніби то дурниця... але якщо у однієї людини зникло тричі... а якщо у мільйона? то хтось став мільйонером! Але я не думаю шо сидить собі Йуля і краде копійки... наразі відповіді я не маю. ---------- Додано в 17:44 ---------- Попередній допис був написаний в 17:42 ---------- а от якщо тричі зняло по 30 копійок - то це цілком нормальне явище при врахуванні того що йде стягнення за перевірку рахунку... ну грубо кажучи окупляють папір який йде на квитанції... Треба просто поцікавитись в представників банку. Форум тут не поможе...
Ні... Один раз зняло 0,20 грн, другого разу - 0,70 грн Гм! А три гривні, що з мене знімає ОБ за користування карткою навіщо? Цікава штука: Я користуюсь їхнім банком (іншим чомусь не можна), вони користуються моїми грошима і я ще повинен за це платити? Чому Приватбанк за довгі роки співпраці з ним такої фігні не творив? Може тому, що він, банк, корупціонера Кучми?
Так Приватбанк - банк Коломийського Непоганий банк, по багатьом показникам на першому місці, хоч досі залишається українським, тобто не проданим західним фінансовим групам. До речі, а чого Ви кажете, що там не можна отримувати пенсію, моя тітка там вже років десять отримує пенсію і в Ощадбанк переводити ніхто не казав.