Обережно - ЛОХОТРОН!!!

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Locke, 20 гру 2006.

1. Abraira

Abraira Well-Known Member

Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!!

Нелогічно? З логікою в мене все склалося! І там і там є піраміда! Звичайно не все страхування, але більшість того, що "приходить саме до тебе додому" є пірамідою! А цікаве ще те, що люди "мігрують" по тим конторам. Як маєте знайомого, що займається страхуванням, то навдовзі його можете зустріти у Емвеї, Інтвеї, ще якомусь-там ...веї, який нікуди не веде.

• Подобається Подобається x 1
  2. sselev

sselev Well-Known Member

Продаючи техніку з доставкою додому/на офіс я будую піраміду. Ура! :)

3. Abraira

Я препрошую, але якщо ви не зрозуміли мій допис, то не варто намагатися його висміювати.

4. sselev

sselev Well-Known Member

Щоб я все правильно зрозумів прошу пояснення терміну "піраміда" в студію

5. sselev

sselev Well-Known Member

страхування життя потрібне! задумайтесь над таким фактом.

купуєш нову машину в кредит - страховка обов'язкова.
    купуєш нову квартиру в кредит - страховка обов'язкова.
    ми страхуємо залізо і каміння зі шклом, але чомусь забуваєм про самих себе. хотілось щоб пошвидше страхування життя стало в нас обов'язковим як у цивілізованому світі.

PS. а визначення терміну "піраміда" я так і не дочекався, і це не дивно! як правило кричать "піраміда!!! лохотрон!!!" ті хто не зовсім розбирається у продукті що їм пропонують. :)

6. Abraira

Які дешеві провокації! Не беру участь у схожих диспутах і взаємних образах. Для перегавкування є інші форуми... і це не ЛФ!

7. Ebola

Ebola Member

Не варто писати про те, в чому не розбираєтесь. МЛМ і фінансова піраміда - різні речі. Вчіть мат.частину.

8. Туся

Туся Well-Known Member

Нам пропонували таке страхування. Відмовилися.
    По перше - там багато умов, коли не виплачується страховка. Навіть задумуєшся - а коли її тоді виплачують? Серед них є одна з нормальних умов - якщо подані неправдиві дані про застрахованого. Ну то зрозуміло. Але діло в тому, як нас зібралися страхувати, то як взнали шо чоловік столяр, в заяву агент написав - пакувальник мебелі, мовляв так краще, в компанії не виникне лишніх питань. Після такої заявки ми не стали більше продовжувати.
    От якраз і створюють таким чином умову, коли страховка не виплачується...
    І взагалі, то вилами по воді писано.
    Захищати те страхування будуть лише ті, які повелися на таку "вудку"

• Подобається Подобається x 5
  9. sselev

sselev Well-Known Member

Все вказано у договорі, який слід прочитати перед тим як підписувати.
    Насправді компанії не вигідно страхувати хворих людей та тих, хто має місце роботи з підвищеним ризиком (шахтар, водій, ...). Самі розумієте що це великий ризик для самої страхової компанії.

ps. Я не захищаю, а кажу як є

10. Туся

Туся Well-Known Member

Це так. Я погоджуюся.
    Але чому стахувальник свідомо не розповів про це, тим паче що в правилах добровільного страхування життя громадян, якими керується Аліко, чорним по білому написано в п. 16.1 про те, що страховка не виплачується в разі подання істотно неправдивої інформації.. А він бере і вписує професію якої і приблизно нема в трудовій..
    Звичайно в нього свій резон - йому за клієнта 300уо заплатять

• Подобається Подобається x 3
  11. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

ще один лохотрон - розіграші призів від видавництва Ріджер Дайджест
    ну до чого ж явний лохотрон - а люди ведуться :no:
    просто диву даюся, які вони причепливі, а люди довірливі
    в основному дістають вони пенсіонерів, імхо

• Подобається Подобається x 4
  12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Моя подружка хотіла взяти телефон у кредит, заповнювала анкету і т.д. Дівчина з банку кудись передзвонила вияснити дані про подружку і повідомила, що вона не рахується на роботі, яка та вказала в анкеті, мовляв мабуть ви працюєте недавно, тому вас ще не ввели в базу даних.. А подружка вже давно там працює, але думає - нехай пишуть, що безробітна, яка різниця? Тоді дівчина з банку повідомила, що в цьому випадку потрібно буде переплатити 90 грн.. Подружка відмовилась, бо все це якось підозріло виглядало..
    По-моєму, лохотрон..

13. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

А може це роботодавці "лохотронять" - людина може працювати, рахуватись на паперах... у той же час бути обліковою невидимкою для державних органів. У наш час це не в новинку. Або ж просто база даних банку застаріла та неповна.

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Може, але навряд, враховуючи її місце праці.. [​IMG]

15. sselev

sselev Well-Known Member

Я знайомий з кар'єрою у Аліко і скажу що гонорар 300 у.о. можна отримати якщо ти міжнародний директор або якщо клієнт підписав контракт з річним внеском 9-11 тис грн. Прохання поправити якщо щось не так.
    Факти подання недостовірної інформації на жаль дійсно є (сам стикався з таким), але в цьому винні конкретні консультанти (не компанія!). Передбачені штрафні санкції для недобросовісних працівників, але з іншого боку... хто ж буде різати курку яка несе золоті яйця?

Додано через 3 хвилини
    Про "базу даних" - повна брехня, тому що її просто не існує.
    Варіанти наступні:
    1) таким способом збирають інформацію про людину, а потім на неї вішають якийсь кредит
    2) просто здирають 90 грн за "послуги"

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

йому вигідно з вас здерти гроші, а ше вигідніше, коли ви пролетите з страховою виплатою... так всім вигідно.

Додано через 8 хвилин
    то Аліко і Граве вже в печінках сидять.... маю знайомих... були люди, як люди і поговорити можна було і горівки випити, а зараз... коли не прийдеш лише й чуєш: Аліко, страхування життя, Граве, Аліко... і т.д. психічно хворими стали, чи як....?

• Подобається Подобається x 3
  17. sselev

sselev Well-Known Member

Ну їм просто гроші потрібні, чого тут незрозумілого.
    Страховики проводять навчання своїх консультантів - як вести розмову, як запросити на зустріч і т.д. обіцяючи що це на всіх подіє.

Все залежить від людини, наприклад мені їх способи не зовсім підходять. Я пропонуватиму Аліко ненав'язливо, а ще краще щоб люди самі до мене звертались по цих питаннях.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

от... шо смішно, кожний раз клянуться, шо більше про Аліко і Граве ніколи зі мною говорити не будуть і шо я сам до них підійду... але коли знову їх зустрічаю, вони мене як би перший раз в житті бачили - відшліфовують майстерність своїх завчених фраз.... дорослі люди ніби....

19. sselev

sselev Well-Known Member

Хе хе, ну це вже фанатизм...
    Ваші знайомі напевно погано пояснили мету страхових програм, натомість більше розказували про то що можна заробити на продажі таких страховок.

20. Abraira

... забув дописати "мій номер телефону, про всяк випадок такий-то... а взагалі краще пишіть у особисту скриньку свій номер, я сам зателефоную":D :D :D

а де твій аватар? :)