Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! Можу кваліфіковано сказати - зичайнісіньке НЛП. Правда з них нелпери як з чого пуля. от вони і шарахаються, коли їм нестандартну відповідь дають. І вчать цих зазивал такі-самі як вони, що вже влетіли в бабло і хочуть його повернути. В мене знайомий у фірмі Емвей (так звучить, може пишеться латинкою не знаю). То він мене з чоловіком вже до сказу довів. Вони займаються роботою на фондових ринках, віртуальною нерухомістю і всякою такою лабудою. Коли той знайомий взнав, що мій чоловік намагається розібратись у форекс, до його щастю не було меж. Думав що вмовить перейти на фондовий ринок... чоловік (слава богу з нормальних людей) на той час прочтиав купу літератури, тай на віртуальних рахунках посмакував ті ринки і зрозумів, що тут вчитися і вчитися, не рік точно. А той росказує байки і оперує такими поняттями, про які поняття не має... ну загнали ми його у глухий кут, а потім і питаємо, якщо так класно заробляти на акціях, чому ви тратите цілісінький день на розмови з людьми а не седите в офісі і не зароблєте такі шалені по вашим словам гроші? Це був удар у серце! Дуже шкода мені цього дядька, бо сам він дуже хороший, а в тому емвеї йому голову задурили, він гроші вкладає а не відбив ще нічого... працюючи там більше року.
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! Страхування життя (майна, житла, авто) і Intway - це цілком різні речі і порівнювати їх зовсім нелогічно. Поясню чим відрізняється піраміда від мережевого маркетингу. 1) товар/послуга має сумнівну перспективу реального застосування в житті або ж взагалі не існує (продають повітря) 2) компанія-піраміда може не мати офіційної реєстрації, а грошові внески як правило йдуть в конвертах
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! що таке страхування? То коли ти віддаєш гроші і якщо з тобою нічого не сталося, то ти втратив ті гроші назавжди. В любому випадку, якщо людина страхується, то програє, бо якщо нічого не стається, то вона однозначно втрачає гроші, а якщо втрачає здоровя, то за ніякі гроші його вже не повернеш. Звичайно, якщо страхування було б дуже вигідною справою, то не було б у світі такого поняття, як примусове страхування... все це лобіюється у парламентах багатьох країн і багато хто має зиск з цього... Додано через 45 секунд я противник всього, що є насильно...
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! При страхуванні життя гроші не втрачаються в кінці терміну дії програми, причому деякі компанії ще пропонують примноження капіталу. Це наприклад автоцивілку треба купляти щороку.
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! Там здається не раніше ніж 25 років... Піддається сумніву взагалі шо буде з тою компанію за 25 років і наскіки проблематично буде отримати ті гроші. І як завжди вам познаходять купу всього і купу причин які вкажуть вам шо ви нічого не получите..
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! і шо буде з грішми за 25 років..... навіть бакс нині не виглядає дуже твердою одиницею.... А буде наступне, ті гроші просто знівелюються і коли нині вони ще мають цінність, то завтра.... Якщо бакс має інфляцію 10% в рік, то порахуйте, що буде з ним за 25 років....
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! Це яка страхова компанія не виплатила??? На нашому ринку є Аліко і Граве - компаніям вже не один десяток років, а от українським не знаю чи варто довіряти. Виплатити по факту дожиття - це умова договору. Щодо інфляції: є можливість перевести з долара на євро + на страхові має нараховуватись % який захищає від інфляції - тут вже треба порівнювати умови різних компаній.
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! Не знаю за Аліко і Граве, десь півтора роки тому страхова компанія Ренесанс (на Дудаєва знаходяться) хотіла мене заманити. Як пристали, то спасу не було. І скільки їм говорила, що мене це не цікавить, все одно дзвонили з місяць ще. І розказували мені як то прибутково працювати страховим агентом, шукаючи нових агентів і підключаючи їх "під себе". Хіба не піраміда? Додано через 2 хвилини Мені таке приходило. Теж дивувалась звідки адреси беруть. Кажуть, через податкову і ще якось (мол, їм продають) Не знаю чи це правда
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! І мені вчора такий лист прийшов!!! Адреса була моя, а от прізвище не дуже... не перечитуючи викинула в смітник.
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! За 30 грн. на Петрівці можна купити не тільки базу з адресами... Мені приходило кілька разів, і мамі (десь рік чи дів тому). Дружині прийшло за рік після одруження на нове прізвище!!! База добра. А ще бази можна в неті знайти.
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! Подзвонили нам на домашній, мама була з телефоном.. Сказали, що десь буде виставка-продаж одягу, спитали відіслати запрошення.. Мама розгубилась, сказала - та відсилайте! І видала своє прізвище-ім'я та домашню адресу.. От так і базу назбирають.. :D
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! Обидві мають офіційні представництва. Договір укладається українською мовою. Додано через 22 хвилини Був в Ренесансі, теж приставали, але недовго. Підключати під себе клієнтів - не завжди піраміда. Приклад з моєї роботи. Я є гуртовий клієнт фірми А і продаю товар своїм роздрібним клієнтам. Далі - більше. До мене звертається фірма Б і просить дрібногуртову партію товару для її клієнтів. В результаті я будую "піраміду" причому не просту, а з двома рівнями нижче мене. Слід відрязняти піраміду від маркетингу. Тепер поясню чому страховки розповсюджуються саме таким чином. Є таке поняття "попит по замовчуванню". Якщо обклеїти місто бігбордами з новою моделлю мобільного телефона - це матиме хороший ефект. Але бігборди "Страхування життя - ваш добробут у пенсійному віці" - марна справа, тому що про мобіли і їх призначення знають усі, а про страхування - одиниці. Тому кошти, передбачені на рекламу, витрачаються на розвиток структури консультантів - як правило ДО 3-5% від повної суми страхових внесків клієнта.
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! Прийшов лист на мейл: Я там не реєструвалась. Заходжу на той Форекс на "свій" рахунок. А там 8100$. Ну і звісно ж переводжу 8000$ на свій гаманець на веб-мані. А мені видає типу: "Щоб запобігти шахрайству, Ви повинні переслати 10$ з рахунку на веб-мані на цей на протязі 3 днів. Якщо гроші прийдуть, то операція перерахунку 8000$ виконається і 10$ відішлються назад". Ага, думаю, мене не розведеш! Даю деталі їх листа чоловікові. Він з'ясовує, що лист насправді був відісланий з s8.freehost.com.ua. І знайшов базу е-мейлів, на які відсилаються такі листи чи ця база для продажу там, не ясно. І виявилось, що справжня адреса їх підтримки - support(a)www.macro-forex.com, а не support@macro-forex.com.. Ми вже написали Форексу про ці махінації. Люди, не купуйтесь!!
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! Подивився business level гаманця куди треба гроші перевести, а там 0. Все стало зрозуміло, що просто розведуть на 10 баксів
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! Нірванко, не здавайтесь!!!! Вишліть їм листа, хай вони Вам вишлють 7990 доларів, а десять поки залишать собі, а потім через 3 дні дошлють десятку... во ізбежаніє шахрайства....
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! Додано через 34 хвилини Чи чув хтось про Ріджерс дайджест?Вони торгують книгами і присилають гору літератури про якісь конкурсиЮв яких Ви виграли вже майже-майже машину і 30000грн.
Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!! Традиційно всі листи від тієї контори в мене йшли в смітник і через деякий час вони перестали приходити. Але якщо щось їм відписати або ж ( ) замовити - уже не відчепляться. Якщо ж говорити про майже-машину і майже-n-тисяч гривень, - у Вас більше шансів поспілкуватися з феями, гномиками і лепреконами ніж отримати щось із того... До речі, колись один знайомий затягнув мене у Ренесанс... Досі пам'ятаю як доброзичлива бабуся-кульбабка розповідає мені, як же ж мені буде добре, якщо раптом щось собі зламаю, або ж моїм родичам якщо... гм. Одним словом, більше я туди не заходив.