Обережно - ЛОХОТРОН!!!

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Locke, 20 гру 2006.

1. Anvokal

Anvokal Member

Відповідь: Обережно - ЛОХОТРОН!!!

Варто згадати також "Car Credit" - вони здається ще досі є на першому поверсі "Скрині". Ніби пропонують машину в кредит на п'ять років з неймовірно низьким відсотком і щомісячних виплатах.

Колим ж укладаєш з ними угоду - виявляється, що це зовсім не кредит, а ... лотерея. Тобто кожного місяця серед тих, хто на це купився - відбувається розіграш новокупленої машини. А крім того - існує ще якась система бонусів (чим більше платиш наперед - тим більше шансів отримати "приз").

Прикол у тому - що вони дійсно гарантують отримання автомобіля... у межах п'яти років... За Ваші ж гроші та ще й під 4 (якщо не помиляюсь відсотки)!

Уже дуже багато людей на тому попалося. Найбільш пощастило тим, хто змирився з втратою початкового внеску і більше нічого не платили. Інші - влетіли відчутніше...

• Подобається Подобається x 2
  2. sslonn

sslonn Well-Known Member

З автокредитом, здається це не зовсім лохотрон, бо машину таки отримуєш за тих 5 (4 чи навіть 7) років... причому контора працює вже неміряно років (памятаю в Новому Цумі вони колись з таврій починали років 10 тому).
    З ЮМС(МТС) там теж 2 варіанти є: один, коли на халяву впарюють контракт (впринципі сам винуватий:)), інший - коли за 10 грн дають якусь там відкритку - оце сто пудів лохотрон

• Подобається Подобається x 1
  3. Anvokal

Anvokal Member

Не впевнений що говоримо про одну й ту ж контору. Вирішив додатково пошукати в неті. На їхньому ж офіційному сайті написано, що працюють вони з 2003-го.

Другою ж позицією в пошуку надибав форум на якому про "Car Credit" або ж ДП Філдес Україна (саме ДП, а не ЗАТ, як на офсайті - сам бачив один з договорів) говорять як хороше, так і погане. Здивувало ж мене те, що у цю систему потрапило кілька моїх знайомих і у всіх них ситуція ідетична тій яка у "поганих" відгуках.

При укладанні договору, манагери створюють у клієнта враження, що це і справді кредит, обіцяючи автомобіль "уже за місяць", а потім (коли проходять строки розірвання договору з ініціативи клієнта з можливістю повернення йому початкового внеску) приходить лист, зі справжніми умовами і Вашим примірником договору (тут варто сказати, що люди винні самі - бо так і не навчилися читати те, що підписують).

І звичайно ж автомобіль був потрібен саме зараз, а не за 5-8 років. І можна було спокійно взяти для цього кредит у банку, але повелися низький відсоток (хоча, якщо порахувати - невідомо, що вийде дешевше).

4. demetris

demetris Well-Known Member

Може то лізинг? :)

Додано через 57 секунд
    а ви проведіть розслідування, вкладіть трохи редакційних коштів - заодно і мотивація підвищиться ;)

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

а ви самі підіть туди... з перших уст почуєте... грошей не вартує, якщо часу не шкода...

6. Kaff

Kaff Well-Known Member

А незла була би тема журналісту - АВТОПЛАН
    Матеріалу - гора, хоч би на "АнтиАвтоплан" - лише пошук в Інтернеті зробити.
    А відгуків у Форумах - не злічити.
    Я десь місяць тому одному знайомому інфу про це діло шукав, бо він з Інтернетом "на Ви".
    То такого поначитувався...
    Люди реально в гроші влітають
    І той мій знайомий - зрілий чоловік із вищою освітою - теж залетів...

7. sslonn

sslonn Well-Known Member

о дійсно ми про різні контори... то Автоплан, а Ви про Кар-Кредит...
    перепрошую:)

8. Abraira

Abraira Well-Known Member

Це не ЮМС їх посилає. Контора називається, як не помиляюся, "Зеніт". У всякому разі, люди, що працюють на цю контору на початках взагалі не уявляють у що вляпалися. Їм не кажуть практично нічого, на всі питання відповідають "Самі побачите, на власні очі", і дають впарювати контракти ЮМС. На них вже декілька разів подавали у суд, але попри проіграші вони знову починають роботу, звичайно тому, що є одними з найуспішніших дилерів по підключенням до ЮМС. Компанія їх не підтримує, але і не забороняє розповсюджувати свої контракти (бо хто ріже курку, яка несе золоті яйця)!
    Я, випадково дізнавшись про це "врятувала" вже кількох знайомих, які стовбичили влітку на пр.Свободи з одурівшим виглядом (добре, що перші дні роботи були). От хочуть бідні студенти заробити, а попадають до лохотронщиків, які і людей дурять і студентів, які мріють про власні 20 грн. на піцу з пивом!!! :beee:

А щодо поїздок за кордон, то я сама, коли студенткою була, вирішила "підробити".
    Правда починалось все не так. Нам казали, що це соціологічне опитування, і на початок ми будемо опитувати водіїв. Дали анкети і сказали, що чим дорожча машина, тим більша оплата за інформацію про її власника (Ім"я та номер мобільного). За джипи по 5 у.о. обіцяли (звичайно, після перевірки інформації). Для того, щоб пройти "випробувальний термін" треба було набрати не менше 20 анкет. Я, дівчина завзята, крім випадкових водіїв, перейшлася і по знайомим, сусідам... Ось вони мені очі і відкрили. Що, їм зателефонували, запрсили забрати приз, а несправді виманювали грші для "поїздки на Багами". Вони не отримали подарунків, а ми, студенти, грошей... Більше я подібних заробітків не шукала. :agree:
    Доречі, контора ця знаходилась за пороховою вежею, тршки вище по вулиці (вже не пам"ятаю назви)

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Якось 16-річна донька мого колеги разом із подружкою розповсюджували рекламні картки якоїсь фотоагенції.
    В обговорений термін їм не заплатили, парили якусь дурницю, що вони (фотошахраї) зараз в іншому місті і скоро розрахуються.
    Взяти їх "збоку" (під виглядом клієнтів) не вдалося.
    Їх "дістали" (дистанційно) завдяки знайомим - операторам моб. зв"язку.
    Вони перевели гроші (трикратну суму) на картку батька дівчинки. Але морока не була варта тієї суми. Просто батько пішов на принцип.

10. Abraira

Вони за рахунок того і виживають, що обіцяна сума "зарплатні" просто не варта мороки, адже у Львові кум, сват, чи брат є впливовою, у якомусь секторі, людиною і може допомогти "бідному студенту". Але як піти то "крутого дядька", якщо тебе облопошили на 5 днів роботи у вільний час і 35 грн. заробітку?! ... аж плакати хочеться, адже на ці гроші розраховували і викладалися.
    А ті люди, які виявилися обманутими... може дійсно гроші на відпочинок складали, а поїдуть на КОМСОМОЛЬСЬКЕ ОЗЕРО!

11. aqvarium

aqvarium Member

Листи від Витотрейдинг. (Акція)

-----------------------------

Може комусь буде цікаво про лохотрон від Витотрейдинг. Почали надсилати листи на пошту вже багатьом людям, сьогодні поштарка несла цілу купу і мені дала на ім"я мами. Звідки беруть тільки адреси....
    Читайте історії людей які повелись на такий розвод тут тут і тут
    Не попадайтесь :)

12. Abraira

Згадала, що про ЛОХОТРОН вперше почула років 12 тому, коли моя сестричка підробляла на авторинку. Там "працювала" команда, яка розводила людей на миттєвій лотереї. Я тоді в шоці була, як сестра мені ту всю схему росказала і людей, які начебто зненацька, підходили і включалися у гру... моя юнацька свідомість тоді просто загальмувала, я і не уявляла, що таке взагалі може бути!

13. Пиранья

Пиранья Well-Known Member

Мы с товарищем любим ходить по раным разводнякам, так для общего развития и хохмы. Пирамидные схемы, приглашённые миллионеры, которые добились успеха именно в этой компании и при этом в туфлях купленных в магазине "Всё по 55 гривень")))) Интересные ролики в которых зелёные бумажки на весь экран и вы якобы проезжающий в лимузине. Только сначала нужно вложить в компанию немного бабла. Ну Вы же вкладываете в свой бизнесс :haha:
    Больше всего поразила компания "Тьянь-ши" там хорошие психологи и нас с товарищем вычислили на второй день, мы ушли- лохи остались))))))
    В туристических фирмах есть такой трюк- якобы предлогается посетителям назвать цыфры, они их тут же записывают на доске. Потом объявляют, что у кого такой номер на долларовой купюре, тот выиграл стиральную машину. Вы конечно же лезете сверять цыфры, шутка ли, хороший приз, а персонал сверяет сколько у Вас наличности и с кого нужно начать обработку.)))))
    А наши провоохранительные органы, тоже питаются с лошков)))) Так офис одного лохотрона находился напротив райотделла и самое смешное, что они всем это озвучивали, мы честные, если бы мы хотели Вас обокрасть, то разве находился бы здесь наш офис )))))
    Всего и не расскажеш сразу)))))

• Подобається Подобається x 6
  14. Abraira

Я там хлопчину, який намагався зі мною "співбесіду" провести, довела до ікоти і піни у рота :D Що за співбесіда, коли він мені штовхає завчений монолог? Я звичайно, по мірі виникнення питань, його зупиняла і задавала питання, то він ТАК злився, бо ж монолог перерваний а з початку розповідати не стане - бо не школа. :D В кінці він не витримав і запитався, чи варто нам продовжувати бесіду, а я сказала "Так-так, розказуй!"... він ледве зі стільця не впав. Найгірше для них, що ми прийшли вдвох з чоловіком (він, взагалі, мене підвозив, але як я почула недобре, пішов зі мною), тож ми двоє так довели той персонал, що за нами, певно, святою водою кропили! :D :D :D
    Уявляю тиждень, коли до них щоднятакі "умники", які лохотронщиків "доводити до ручки" люблять, будуть приходити.
    Доречі, на кого вони розраховують, коли розказують про мільйни, а в самих пів рота гнилих зубів, дшевий костюм, щей квартира наймана? Ну немає стільки лохів!
    А найкращі лохотронщики ті, котрих тут ніколи не згадають, бо такі люди працюють "редко но метко", як у фільми "Серцеїдки". Обмануті люди навть не підозрювади, що їх "кинули". Таким "кидалам" респект, бо в них спосіб мислення особливий (не топчіть мене ногами, я просто захоплююсь мудрими людьми, а не підтримую шахрайство)

• Подобається Подобається x 5
  15. Maryasik

Maryasik Well-Known Member

Це років 5 тому, такі біля Добробуту промишляли. І не один на то повівся. В мене знайома тоді можна сказати дешево відкарабкалась, якісь 100грн. влетіла.. А чула випадки, що людей розвели на великі суми.:sad:

16. Tony

Tony Well-Known Member

Є ше дуже поширений у Львові вид лохотрона - страхування життя. Нібито у львові відкрилась фірма яка є диллером таких гігантів як Аліко АІГ і Граве. Страхування життя себе і близьких. Платите щороку від 400 баксів протягом 20 років - потім можете зняти їх всіх + відсотки. Також за приведених людей вам ідуть гроші. Ну однгим словом стандартна піраміда. Сам прикол шо насправді ніхто вам повертати через 20 років то не збирається і це є саме звичайне шахрайство. Коли я попросив у них ліцензію - то це була звичайна брошурка з видрукованим лезерним прінтером підписом і печаткою.
    Таке саме є з парфумами і біологічними добавками. З тими добавками то там взагалі цирк був - приїхали якісь із Східних регіонів, на українській - ніпанімать, і мол плати 500 баксів за вступ у бізнес + кожного місяця тре купувати ящик тої продукції по 100 долларів.

Виклав книжку про обмани і лохтрони. Написана недуже і не все охоплено але є багато цікавого -
    http://tony.ogoportal.net/portal/repository/Files%2Fobman.pdf

І взагалі треба зробити чорний список фірм-лохотронів і потім подати його у прокуратуру.

• Подобається Подобається x 4
  17. sselev

sselev Well-Known Member

Можна ту брошурку в студію? Я маю страховку Граве, але поліс на фірмовому бланку.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

ті типи вже три місяці мене дістають, а я не колюся...
    Чому?
    1. коли бачу піраміду - зразу ноги в руки
    2. дуже вже весєло поют.... неправдоподібно
    Питає мене:
    -як ви думаєте, страхування то добре? (Мене шляки трафляють, коли дають наводячі питання і потім ще хвалять, який ти розумний, наіграно)
    -добре, -кажу.
    - а чим добре, - питають.
    -якби не було добре, то не розплодилося б у нас стільки страхувальних компаній!

Пауза....великі очі... видно я шось ляпнув не те, що вони очікували.... пси смердючі....:D

• Подобається Подобається x 2
  19. Tony

Tony Well-Known Member

Я мав наувазі що їхня ліцензія яку вони предявили мала вигляд відпечатаної на кольоровому лазерникові брошурки, без офіційних реквізитів - мокрої печатки, поставленого підпису, водяних знаків і т.п. Я ще перепитався "То це ліцензія?" а він: "А шо не видно".
    Доречі якшо вже так то розкажіть де страхувались, шо Вам пропонували, які умови. Поліс то може бути фірмовий але толку з нього якшо через 5 років ця фірма посередник зникне безслідно. І потім що? будете їхати в Австрію в офіс Граве?
    Як на мене, з того шо мені відомо, то має бути мінімум то ліцензія про надання фінансових послуг і договір про співпрацю з тим же Граве. І вони мусять їх предявити вам на вимогу... ну в крайньому разі завірений оригінал. А і ше ліцензія має бути безстрокова.

20. sselev

sselev Well-Known Member

Поліс Граве, проплата напряму на рахунок ЗАТ Граве-Україна через Аваль (а не в конверті посерединку :) ).
    Про умови страхування - в приват.

Додано через 6 хвилин
    Страховиків зараз багато тому що це високодохідний бізнес, який мав змогу розвиватись лише після того як це дозволило наше законодавство (здається 1999 рік).
    За кордоном люди мають по декілька страховок і це для них норма. Там ніхто не буде відшкодовувати збитки при нещасних випадках, якщо в тебе нема страховки. В нас це лише розвивається. Пояснювати для чого потрібне страхування не буду - вам вже розповіли за 3 місяці. :)

Чому страховки продаються саме таким способом, чому це не піраміда - можу детально розказати, якщо є в цьому необіхдність.

а де твій аватар? :)