Обережно - їжа або що ми їмо

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем zirka, 9 тра 2008.

?

Чи намагаєтесь ви їсти корисну їжу, а не тільки смачну

1. Так (корисна і безпечна - це головне)

37 голосів
    68,5%
  2. Ні (так легше жити)

8 голосів
    14,8%
  3. Це даремна справа

9 голосів
    16,7%
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я не розумію..Якщо всім відомо як нас труять, чому ніхто нічого не може зробити з тим? Беспреділ у нас панує у всьому.

2. bora

bora Well-Known Member

Аліас, ну як же - трутка не просто так трутка, - це чиїсь надприбутки. А хіба депутати, які і є власниками таких точок і центрів приймуть закон проти себе коханих? Хто не прийняв закон по якому в ковбасі мало б бути м"ясо строго до рецепту? Отож

• Подобається Подобається x 3
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Хочеться на ВР скинути маленьку атомну бомбочку

• Подобається Подобається x 2
  4. Summer

Summer Well-Known Member

воно та так, але і ікру підробляють також....:sad:

• Подобається Подобається x 2
  5. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

у контексті цієї теми дуже пізнавальною свого часу була серія програм Кості Грубича "Знак якості". тепер вона здається вже не виходить, але після того, як я побачив ці програми - перестав їсти багато гидоти.

6. fuxx

fuxx Member

Якби то можна було з впевненістю сказати: ось це гидота, а це ні і можна їсти. Впевнений що є повно продуктів які ми їмо й думаємо що це корисно, а наспрадві зовсім не так і шкодять вони набагато більше ніж припустимо дешеві сосики чи ковбаси.

Останнє редагування: 10 гру 2008
    • Подобається Подобається x 1
  7. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

О шаурме

Возле метро «Лесная» полный порядок. Что и неудивительно, ведь несколько месяцев назад здесь отравились 16 человек, откушав чебуреки с шаурмой. Около метро мы насчитали шесть закрытых передвижных тележек. А вот чебуреки продолжают жарить, и рядом топчутся покупатели.
    — Отравиться не боюсь. Меня в этой жизни уже ничем не напугаешь, — признается нам парень в неформальном прикиде. Все-таки бесстрашный у нас народ…
    Но есть и более здравомыслящие люди.
    — Видел однажды, как за ларьком продавец шаурмы гладил бродячую собаку, а потом, не помыв руки, встал на рабочее место, — рассказывает Сергей Анисимов. — Но больше всего меня интересовало, куда эти продавцы по нужде ходят. Наконец-то увидел. За ларьком под деревом. А после этого он вернулся за стойку, надел белый халат и начал заворачивать шаурму... И все тип-топ! Никаких санстанций! Депутаты тоже ничего не видят. Зато собрать документы только для реконструкции нежилого помещения — года не хватит, если все честно делать. И проверяющие будут сушить мозги, пока либо взятку не дашь, либо не плюнешь на это дело.

Санэпидемстанция и вовсе открещивается от ответственности за «шаурминое» золотое дно:
    — С недавнего времени санитарная служба, увы, не имеет никакого отношения к несанкционированной торговле, — говорит помощник санврача отделения питания, пожелавшая не называть свое имя. — Мы просто бессильны что-либо сделать, даже акт составить не можем. Согласно закону, мы теперь имеем право только входить в состав комиссии при проверках, и то в присутствии милиции. Предприниматели уже очень хорошо разобрались в этой технике и успешно игнорируют сотрудников СЭС. В обычных ситуациях мы проверяем документы, удостоверение о качестве, медзаключение о продуктах, делаем выводы о санитарных условиях и т.д. Но одно могу сказать точно — в городе нет ни одной узаконенной шаурмы, на которую мы бы дали разрешение. А если тот или иной продукт не имеет заключения о качестве, он уже не может быть пригоден к употреблению.
    http://vvnews.info/article.aspx?a=11096

• Подобається Подобається x 4
  8. Summer

Summer Well-Known Member

о_О та я навіть не хочу уявляти, що кидають у ковбаси і сосиски. Соя зара дорога, кидають якісь замінники, трутку і багато чого ми не знаємо.... От магазинчики з ковбасками по цілому місту їх є багато, де ж стільки м'яса беруть на ковбасу,сосиски якщо кожного дня завіз? там таке, що мій вуйко палкий прихильник тої ковбаски купив кільце, сказав шо таке враження ніби мила наївся :scratch_one-s_head:, решту викинув....

• Подобається Подобається x 1
  9. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

найкраще у цій ситуації селянам, які мають своє господарство - все своє натуральне: масло, молочко, фрукти, овочі, яйка. тому хто має бабцю в селі - їдьте до неї)
    а щодо продуктів. які продаються у наших магазинах, то все лотерея. буває купиш щось дороге а воно виявиться "Г", а буває і навпаки. якось універсального рецепту, як вберегтися від недоброякісної продукції нема. бути пильним і пробувати все "на зуб" (що дається пробувати).

• Подобається Подобається x 8
а де твій аватар? :)