Відповідь: Обережно - їжа або що ми їмо На рахунок огірків можна посперечатись в мене є недалеко від Львова дача, якщо точніше то в Підрясному (траса на Яворів), так ми з батьками без жодних пестицидів, хімікаті і теплиць вирощували класні огірки. Огірки були невеликі від 10 до 15 сантиметрів, але вистачало їх для власного споживання з головою, навіть частину крутили на зиму. Окрім огірків вирощували класні кабачки, моркву, кукурудзу, капусту, зелень і багато чого іншого - і все без жодної хімії. Зараз нажаль на город не вистачає часу, їздемо на нього пару раз у рік щоб прибрати, зібрати яблука, порічку і смородину (яких нам вистачає на рік як мінімум), головне, щоб їх не зібрали раніше нас добрі люди.
Відповідь: Обережно - їжа або що ми їмо А как Вам такое?.. Испорченное мясо или колбасы на мясоперерабатывающих комбинатах подвергают обеззараживанию химическими реактивами и вторичной переработке. А теперь о составе: Сосиски в полимеpной оболочке: 45% - эмyльсия. 25% - соевый белок. 15% - птичье мясо. 7% - пpосто мясо. 5% - мyка, кpахмал. 3% - вкyсовые добавки. А так?? Саpдельки: 35% - эмyльсия (сведения о составе см.ниже). 30% - соевый белок. 15% - пpосто мясо. 10% - птичье мясо. 5% - мyка/кpахмал. 5% - вкyсовые добавки. Шпикачки: Аналогично сарделькам, только вместо птичьего мяса идёт феpментиpованная свиная кожа, нyтpяное и некондиционное подкожное сало. Колбаса вареная: 30% - птичье мясо. 25% - эмульсия (сведения о составе см.ниже). 25% - соевый белок. 10% - просто мясо. 8% - мyка/кpахмал. 2% - вкусовые добавки. Приятного аппетита... :shutup:
Відповідь: Обережно - їжа або що ми їмо ніколи не чули про зберігання хімікатів поблизу сіл, коли вони потрапляють в грунтові води? хтось зі знайомих чув, що якби сучасну людину помістити в екологічно чисте середовище, вона б померла...
Відповідь: Обережно - їжа або що ми їмо Я,після відвідин винзаводу(в дитинстві),ніколи не пив ,"чорнила".Треба було в дитинстві відвідати ковбасний цех,пекарню і т.д. І
Відповідь: Обережно - їжа або що ми їмо Після такої їжі, такої хімії наші тіла не розкладуться, а забальзаміруються
Відповідь: Обережно - їжа або що ми їмо ага)) можна буде потім на виставку виставляти "люди які збереглись після модифікованих продуктів" ))
Відповідь: Обережно - їжа або що ми їмо Ґдє ніже? Я вже дуже вниз дивлюсі і нічого не бачу. Алєкс, якщо Ви вже апетит зіпсували, то вже скажіть шо таке та емульсія?
Відповідь: Обережно - їжа або що ми їмо На любе продуктове виробництво колишньго СССР було зайти, то рахуй табу на цей продукт на все життя. Зараз читіше, нове обладнання, акуратніше бо замінників натуральних продуктів майже в половину...
Відповідь: Обережно - їжа або що ми їмо моя бабця колись продавала на базарі полуниці, свої, вирощені в екологічно чистих умовах без нітратів і т.д., але ягоди були маленькі і їх важко було продати, бо більшим попитом користувались крупні. Чомусь люди хочуть велике, яскраве без черв"яків, а потім плачуть що там хімії купа
Відповідь: Обережно - їжа або що ми їмо в людей така натура))) купляти все красиве та яскраве)) ну і що, що воно хімічне) зато красиве, і дитині сподобається))) до того ж, ніхто не довів чи ці продукти є шкідливими, можливо навпаки, ми будемо опиратись різним хоробамБ а можливо з'являться нові болячки....
Відповідь: Обережно - їжа або що ми їмо Коли це було?Раніше огірки вирощували без проблем всі.Посади і ростуть до пізньої осені,так само помідори.Спочатку захворіли огірки(причому по всій Україні,та і не тільки,питав в американців у них та сама проблема),потім років через 8 помідори.і пішло і пішло.