Обамі БРАВО!!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Ворон, 11 лис 2008.

1. coolzak

coolzak Well-Known Member

Заборонили вже офшорне видобування -такщо наразі іде по популізму для екофанатів

2. Patrick

Patrick Well-Known Member

Syncrude Canada Ltd.(знаєте що це таке , не буду пояснювати) ПРИЗУПИНИВ кілька "труб" в Форт Мак(Альберта) і в Форт Сент Джон(Брит.Колумб.), але це сталося ще в грудні перед Святами....зараз чекають на поновлення проекту.,...затикають діри старими недоробками.

3. Salata

Salata Well-Known Member

- Куме, а ви хто хотіли, щоб був президентом США – Обома чи Маккейн?
    - Краще, щоб Обома, по ньому точно видно, що не москаль.
    :)))

• Подобається Подобається x 4
  4. Patrick

Олю , а Ви відчули роздачу грошей Обамою?

• Подобається Подобається x 1
  5. Оля

Оля Старожилка форуму

Де?о_О В котрій черзі дають?

п.с. Хірня то все! ( Господи, прости! :sad:)

• Подобається Подобається x 3
  6. Patrick

Ну як? ....Кожий день (по CNN) показують що якісь папери підписує.То там дати , то там....
    А вчора він до Канади приїзжав , то теж про це казав на прескоференції....про поміч тим що великий морґедж мають.

• Подобається Подобається x 2
  7. Оля

Оля Старожилка форуму

То все треба перенести в гілку про Обаму Хусейна Бін Ладена. Підписувати підписує, а що ж лишається? Наобіцяв людям золоті гори, щоби вибори виграти, треба ж робити хоч вигляд, що щось робиться. :crazy:

8. Patrick

А в Канаді його ніби полюбили. ... і про Канаду він сказав , що це "накращий сусід якого можна собі побажати".....

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Не знаю, як де в Канаді, а в Оттаві його писок багато де ліплять, по вітринах особливо. Так що те, що люблять, видно неозброєним оком. :)))
    А ще як він пішов скуштувати бівертейл (навмисне поза графіком), то взагалі. :))) :))) :)))

10. Patrick

бівертейл --це таке як пампух ( з такого самого тіста ) , тільки розплесканий і широкий.
    sorry , offtop :blush:

11. Liliyah Romanova

Нє, то таке, як чебурек, тіко без мнєєєєса... :)))

12. Patrick

...і показували що купив собі брелок з Канадським прапором на ключі , жінці шалек теж з кленовим листком і ще щось дітям...

13. Liliyah Romanova

Я не бачила, в мене телєвізії нема. Я по радіо слухала. :blush:

• Подобається Подобається x 1
  14. Patrick

That's OK.

15. Оля

Оля Старожилка форуму

Та казав, що йому написали сказати. :) А що йому Канада поганого зробила, щоби щось інше казати? Не знаю, як його в Канаді полюбили, але вже навколо незомбовані демократи плюються від того, чим він почав. Де ж обіцяний вивід військ з Іраку? :ireful1: Мало того, в Афганістан ще збільшив кількість військ післати. Казав йому Буш на прощавання, що "... до кінця твого 4-річного строку тебе ще гірше ненавидітимуть, ніж мене." Так воно і буде. Бо болтологія - то одне, а на практиці зовсім інше, куме! :crazy:

16. Patrick

Вивести війська за місяць не можливо.Він їх виведе , але поступово , до 2х років думаю...
    А з Афганістаном , .... недаром він до Канади приїзжав....І Гарпер почав щось туда-сюда ...одним словом так виглядає що Канада туди більше війська пошле.А потім і США , з тих "іракських" підрозділів , що виведуть...

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Коротше, виведе всі з Іраку до Афгану і ще й свіжих додасть. :) Ну-ну! А Буша демократам нащо тоді було з болотом мішати? :ireful1: Same shit - different color? :bad:

18. coolzak

19. D.M.

D.M. Well-Known Member

То він же саме так і обіцяв.

20. coolzak

а де твій аватар? :)