А пан Берлусконі,котрий прем'єр-міністр і великий друг Росії,то похвалив през.Обаму за хороший загар! Во-о... Ну во-о-о...Можна рахувати,що през.Обама обідився...і не дає згоди розвертати ПРО в Польщі. Е-е-ех...Треба було Сікорському хвалити і мовити,же жаль,що дiд тоді з'їв лише одного мессіонера... http://www.infox.ru/authority/foreign/2008/11/08/document2698.phtml
Шановнi республiканцi, та не хвилюйтесь так. Тепер НАША (демократiв) черга тiшитись i спiвати оди, а ваша (республiнканцiв) поливати бруд та жовч на президента-демократа. з 2000 по 2008 демократи цим займались (я включно) тепер ваша, шановнi черга. Не за горами й 2016, коли напевно знов все буде навпаки i демократи будуть сичати на респбублiканцiв. Це все круг життя Тiльки з 2008 по 2012 круг буде демократiв, як в бiлому домi так i в сенатi.
Я думаю що цей раз економічного підйому в демократів не буде-завжди було так що демократи після республіканців збільшували видатки і розкручували економіку використовуючи запас який створили республіканці жорсткішою фіскальною політикою-зараз бюджет пустий і треба різати видатки що противно самій суті політики демократів про роль держави.Тобто Обама буде робити як треба і всіх соціальних благ що очікують від його не видать або почне розкручувати видатки за рахунок підняття податків і дефіцити і тоді теж попа
Я теж так завжди казала. Не розумiю масового псiхозу з приводу ще неiснуючих соцiальних програм. Гей, а може й будуть соц. програми новi! От повезе нашим "хiтрєнькiм" якi живуть на 8х програмах, медiкейдах i медiкєрах.
Как по мне так: Чтоб не стали врать и своим и мировому сообществу Не сдавали бы своих из-за того что у них свое мнение Не защищали бы педофилов в своей администрации Не делали бы секретных тюрем Запретили бы пытки, насовсем Перестали бы защищать своих SОВs............. И т.д., что может отличать политиков из-за политики от истинных культурных и порядочных людей. И будет авторитет. И у себя и в мире. Хотя может я и выгляжу наивным.
Ах Чорнобилець, а все ж таки це є найвищий ступінь демократії. Це може бути тільки мрією для інших країн. Ось і для Гілларі Клінтон місце Державного секретаря знайшлося. Демократія... Прирівняйте до безладдя в Україні чи гебісьтської диктатури в Росії...
Одна проблема. Ей снайперы мерещатся (если б не старые кадры записив Боснии, может и сошло бы), а муж в это время...... Ну вобщем отрицал он все. Пока анализ ДНК не сделали со следов на платье. А вообще, если серьезно. Ну обалдеть, как королевские семьи по наследству. И все при деле и при власти и деньгах. Слава богу хоть Обама со стороны пришел. Вообще-то типичная ситуация перед кризисом в любой империи. Это при том, что Обама мне намного более симпатичен был из всех. А на втором месте был Ромни. Но видимо столько много компромиссов сделали, что надо ставить кого-то из современной Royal family. Эпоха застоя накануне перестройки, именуемая CHANGE.
Там тільки Рон Пол нормальний був-але ще Америка не доросла до нього -та думаю після того як Обама поперестроює то всі якраз до розуміння того що це єдиний вихід дозріють
Сьогоднi вiдбулась iнагурацiя Обами. Дуже урочисто, з кiнозiрками (це менi зовсiм не зрозумiло...) але промова була дуже гарна, хвилююча. Бiдний Буш сидiв з такою мiною "Боже, як менi це все НАДОЇЛО" :D
Я абсолютно не ориентирусь в реалиях США. Обама нравился только тем, что помоложе был.. Да и вообще, в США всегда выбирали симпатичных и видных мужчин в президенты. Особенно это было заметно, когда все 5 президентов (настоящие+прошлые+будущие) собрались вместе. Меня лично впечатлило... А с политикой их пусть граждане США сами разбираются...
Промова була дуже сильна - з риторичними фігурами та історичними алюзіями. Дивився вчора і був місцями дуже зворушений, хоча б, здавалося, яке мені діло до Америки. Нам би в Україні трошки такої пасіонарності
Для мене це було ВЕЛИКИМ СВ'ЯТОМ тим що екс-Пфрезидент Буш накінець-то залишив Білий Дім. Впевнений що Обама не буде гіршим. Тай тяжко бути гіршим...
Тут деякі леді аж мліли від його промови. От що людям потрібно для повного щастя - щоби їм хтось гарно лапшу на вуха вішав. А шо з того говорення не буде ніякого толку, то всім на тому мало стоїть. Власне! Хотілося би щоби ця гілка ще побула тут зо два роки.
але ж Олю, відкрито в пресі, в політ.дискусіях всі опоненти погоджуються, що Обама - це символ. за ним стоїть команда, яка намагатиметься зрушити країну. ніхто не чекає фантастичних змін в найближчі роки, про це Обама попередив, це всі розуміють. чого Ви так проти нього ? до речі, Ви бачили, як жінку свою він гарно цілує !
О, власне. Оскільки до США не маю жодного стосунку, не вважаю за можливе повчати громадян тої країни що їм з президентами своїми робити. Особисто для мене Обама президент - це знак нової епохи. Хоча б тому, що в країні, яка досить нещодавно подолала агресивний расизм, президентом став чорношкірий.
Почекаємо до повної картини , як вже сказали 2роки, може за рік вже будуть видні контури його правління. - Судячи по його перших кроках - він хоче зменшити залежність США від арабської нафти.Тому збільшить видобування своєї і збільшить її закупи в Канаді. З Канадою він хоче зробити ще тісніші звязки.В телефонній розмові з ПМ Канади Стівеном Гарпером (зміст розмови був опублікований в газеті) Обама часто користувався фразами "стратегічі партнери" , "братні народи".Його перший Президенський візит буде до Канади. - Переорінтування авто промисловості на випуск малолітражних і гібрид автомобілів.Крайслер і Фіат вже підписали договір про співробітництво. -Закінчення війни в Іраку, закриття тюрми в Ґуантанамо Бей (Куба) , але збільшення військової присутності в Афганістані. Своє відношення до Росії він ще не висказав.