В КИЕВЕ ПРОШЛИ МЕЖДУНАРОДНЫЕ СОРЕВНОВАНИЯ ПО АВТОМОДЕЛЬНОМУ СПОРТУ, 30 СЕНТЯБРЯ 2012Г. 29-30 сентября 2012г. в Киеве проходили открытые международные соревнования по автомодельному спорту - Кубок клуба "Моделист" (Кубок Дона). В соревнованиях приняли участие почти 150 спортсменов из России, Беларуси и Украины. Самому молодому участнику - 8 лет. http://ru.golos.ua/show_gallery/82#ad-image-24
Так він старий і радянський, хочете чогось сучаснішого - Прем"єр-Палас на бульварі Шевченка, недалеко від "дєдушкі Лєніна"
Именно такой я и выбрал из предложенных, потому как в Континентале мест не было, наверное из-за заезда Комаровского в Киев.
Віктор Федорович Янукович – це людина, яка прос- унула в Україні справжні західні цінності та об- рала всі демократичні здобутки незалежної України як головний об’єкт захисту під час президентства. Це людина, яка зуміла за короткий час показати власні феноменальні успіхи в мистецтві управління та не обмежені інтелектуальні та ораторські здібності, глибокий внутрішній світ та нерядову ерудицію. Це людина, яка поставила інтереси українського народу вище своїх власних, а бажання кількох олігархів нижче переконань про добробут власної сім’ї до якої Віктор Федорович відносить весь український народ. Так що, дуже хочу побажати Президенту впевненого про- кладання власного політичного та економічного курсу та ви- грашу на парламентських виборах очолюваної ним партії. [CENZ]Якщо не згоден з прочитаним – читай непарні рядки.[/CENZ]
Хочу написати про Трускавець!) Фантастичне курортне містечко! Звісно, погода у Зах.Україні прагне бажати кращої, але і це не було завадою гарно відпочити! Я влюбилась у цю природу!!!))))) Відпочивали і мешкали у "Лісовій пісні" Відпочинок в Трускавці, це додатковий релакс, хоча таке враження, що всі готелі там хороші. Геляли, дихали тим чудесним повітрям, пили водичку - це щастя!)