усе ж віриться, що люди в стані зрозуміти одне одного, - коли є бажання. ось, намагаюсь зрозуміти - навіщо гілка. мабуть тому, що я кобіта й природнє моє недоумкування дається взнаки.
якщо людина зациклилася на тому, що все українське погане, а всьо рускає харошає, то про що з такою людиною можна говорити? найгірше для такої людини те, що вона сліпа, і що би їй не говорилося, вона не сприйме. пояснюєш, наприклад, що сучасну російську мову створили українські науковці на базі староукраїнської та церковнослов’янської (мертвої, неіснуючої) -- та ця людина вдавиться, почне матюкатися а плюватися отрутою...
Я по английски не розумию,так же ,впрочем как и по немецки.Но все присутствующие на форуме канеша шарят на всех этих мовах.Для того и написано по англицки шоб все прочитали,кроме меня.Пупер и с каких уёв ты взял, что я ненавижу всё украинское? Я нелюблю людей которые кричат: Уркаина -понад усе! И не признают совместную историю в государстве Российском.Вот вчера ваш гарант на очередном празднике голодомора заявил, что он был направлен пртив национально-освободительного движения украинского народа.И шо я этому бреду должен апладировать?
це не страшно, що не розумієте, - і я не розуміла колись. там однаково, що українською, що англійською, - інформація практично та ж й однозначна : батько Чайковського 100% українець. мама ж, між іншим, мала французьських родичів. але справа не в тому. я б уже не верталася в цю тему, коли б не бажання використати такий гарний приклад для підтвердження своєї думки. ось лінк англійською http://en.wikipedia.org/wiki/Pyotr_Ilyich_Tchaikovsky зліва, як завжди, Ви побачите колонку мов. є там й російська. здавалось би інформація має бути тотожна, однак російське джерело не вказує топік нашого ж Вами обговорення, скромно замовчуючи й потупивши очі. від того й стільки людей знають спільну історію однобоко, а виправлення сприймають ангажовано. но дружба - дружбой, а табачок - врозь. :rose:
Ладно,панове,делал бы Эстер дуракк тока с меня ,а тож цельный Остров у него дурнях ходит.Зачем ты мне Википедию на инглише тычиш,когда я тебе оттуда выкройку ещё раньше показал.И где 100% украинец?СказаноПотомок стрельца, который погиб под Полтавой! И позтому он украинец?Ты бреши да незабрехивайся,знаток мов-Блин!!!Аесли и были его корни в Малороссии так через 350 лет от них ничего не осталось.
мило-експансивний Радіоточко, ходити в дурнях приватна справа кожного. вибачте за те, що я Вас рознервувала англійською, це , правда, мова буржуїв. але ж українською Ви читаєте, а в тому списочку є вона - перегляньте. на шальках терезів з одного боку дві мови про одне, з другого - скупий російський слог про стрєльца. але навіть ця візуалізація , відчуваю, не допоможе нам знайти спільний знаменник. але ж він має десь бути ! може в тому, що всі люди - брати ? .....
та все нормально, скоро з російської вікіпедії зникне те, що пушкін був [STRIKE]негром[/STRIKE] мулатом, а предки лермонтова -- зі шотландії.... :rolleyes: пс. сподіваюся, що ніякий рускій поцтреот не вдавиться від цих слів.
Російська Вікіпедія - це взагалі окрема розмова, там написано, що Росія існує з 862-го року. Куда там Великобританії (виникла в 1801-му році), Італії ( виникла в 1946 році) і Греції (виникла в 1821 році) )
З 1991-го. Нам, як і іншим державам, зайву тисячу років чомусь не приписали Довго думав перед тим, як написати? ) Українська вже не один рік існує. Тебе весилить те, що наші історики меньше вигадують за ваших?
Художник Иван Марчук, скульптор Лео Мол (Моложанин), писатель Улас Самчук, поэт Василь Стус, композитор Максим Березовский...Вам эти имена ни о чем не говорят?
Назовите хоть одного русского писателя, поэта, художника (непременно 3 в 1), который жил во времена Шевченко и Пушкина, и который родился и вырос (сформировался как личность), будучи крепостным. Дворянчики, балующиеся литератркой, не в счет.
на счет личности-Шевченко сформировался как раз в России(или благодаря),если бы не выдернули-так бы и пас телят
И хто его из рабства выкупил? Царица которую он потом обосрал,за шо и угодил в москали.и интелигенция дворянская.