О Шевченко Т.Г.

Тема у розділі 'Персона', створена користувачем РАДИОТОЧКА, 23 лис 2009.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

пані естер, щось мені підказує, що радіоточко крім як па-рускі більше ніяку мову не розуміє...

2. mavka

mavka Well-Known Member

усе ж віриться, що люди в стані зрозуміти одне одного, - коли є бажання. ось, намагаюсь зрозуміти - навіщо гілка. мабуть тому, що я кобіта й природнє моє недоумкування дається взнаки. ;)

3. duncan

якщо людина зациклилася на тому, що все українське погане, а всьо рускає харошає, то про що з такою людиною можна говорити? :)
    найгірше для такої людини те, що вона сліпа, і що би їй не говорилося, вона не сприйме. :)

пояснюєш, наприклад, що сучасну російську мову створили українські науковці на базі староукраїнської та церковнослов’янської (мертвої, неіснуючої) -- та ця людина вдавиться, почне матюкатися а плюватися отрутою... :pardon:

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Шевченко.

5. РАДИОТОЧКА

РАДИОТОЧКА Well-Known Member

Я по английски не розумию,так же ,впрочем как и по немецки.Но все присутствующие на форуме канеша шарят на всех этих мовах.Для того и написано по англицки шоб все прочитали,кроме меня.Пупер и с каких уёв ты взял, что я ненавижу всё украинское? Я нелюблю людей которые кричат: Уркаина -понад усе! И не признают совместную историю в государстве Российском.Вот вчера ваш гарант на очередном празднике голодомора заявил, что он был направлен пртив национально-освободительного движения украинского народа.И шо я этому бреду должен апладировать?

6. duncan

:)) :rolleyes:

7. mavka

mavka Well-Known Member

це не страшно, що не розумієте, - і я не розуміла колись. там однаково, що українською, що англійською, - інформація практично та ж й однозначна : батько Чайковського 100% українець. мама ж, між іншим, мала французьських родичів.

але справа не в тому. я б уже не верталася в цю тему, коли б не бажання використати такий гарний приклад для підтвердження своєї думки. ось лінк англійською http://en.wikipedia.org/wiki/Pyotr_Ilyich_Tchaikovsky
    зліва, як завжди, Ви побачите колонку мов. є там й російська. здавалось би інформація має бути тотожна, однак російське джерело не вказує топік нашого ж Вами обговорення, скромно замовчуючи й потупивши очі.
    від того й стільки людей знають спільну історію однобоко, а виправлення сприймають ангажовано.
    но дружба - дружбой, а табачок - врозь. :rose:

8. РАДИОТОЧКА

Ладно,панове,делал бы Эстер дуракк тока с меня ,а тож цельный Остров у него дурнях ходит.Зачем ты мне Википедию на инглише тычиш,когда я тебе оттуда выкройку ещё раньше показал.И где 100% украинец?СказаноПотомок стрельца, который погиб под Полтавой! И позтому он украинец?Ты бреши да незабрехивайся,знаток мов-Блин!!!Аесли и были его корни в Малороссии так через 350 лет от них ничего не осталось.

9. mavka

mavka Well-Known Member

:) мило-експансивний Радіоточко, ходити в дурнях приватна справа кожного. вибачте за те, що я Вас рознервувала англійською, це , правда, мова буржуїв. :)
    але ж українською Ви читаєте, а в тому списочку є вона - перегляньте. на шальках терезів з одного боку дві мови про одне, з другого - скупий російський слог про стрєльца. але навіть ця візуалізація , відчуваю, не допоможе нам знайти спільний знаменник.

але ж він має десь бути ! може в тому, що всі люди - брати ? .....

10. duncan

та все нормально, скоро з російської вікіпедії зникне те, що пушкін був [STRIKE]негром[/STRIKE] мулатом, а предки лермонтова -- зі шотландії.... :rolleyes:

пс. сподіваюся, що ніякий рускій поцтреот не вдавиться від цих слів.

11. STK

STK Дуже важлива персона

Російська Вікіпедія - це взагалі окрема розмова, там написано, що Росія існує з 862-го року. Куда там Великобританії (виникла в 1801-му році), Італії ( виникла в 1946 році) і Греції (виникла в 1821 році) :))

12. РАДИОТОЧКА

А Украина с какого?Не нравится рос.Википедия-заведите свою.Вот смеху будет с вашими историками!

13. STK

STK Дуже важлива персона

З 1991-го. Нам, як і іншим державам, зайву тисячу років чомусь не приписали :pardon:
    Довго думав перед тим, як написати? :)) Українська вже не один рік існує.

Тебе весилить те, що наші історики меньше вигадують за ваших?

14. РАДИОТОЧКА

Дай ссылочку посмотрю. Нашол Очень мило о Путине и о России вцелом. http://uk.wikipedia.org/wiki

15. Norman

Norman Guest

Художник Иван Марчук, скульптор Лео Мол (Моложанин), писатель Улас Самчук, поэт Василь Стус, композитор Максим Березовский...Вам эти имена ни о чем не говорят?

16. spice

spice Дуже важлива персона

Назовите хоть одного русского писателя, поэта, художника (непременно 3 в 1), который жил во времена Шевченко и Пушкина, и который родился и вырос (сформировался как личность), будучи крепостным. Дворянчики, балующиеся литератркой, не в счет.

17. Sebastian Pereira

Sebastian Pereira Well-Known Member

на счет личности-Шевченко сформировался как раз в России(или благодаря),если бы не выдернули-так бы и пас телят

18. РАДИОТОЧКА

Вмире такмх не слыхать,акромя Стуса,да и то блакодаря антимоскальству извесе у вас и в КАНАДЕ.

19. РАДИОТОЧКА

И хто его из рабства выкупил? Царица которую он потом обосрал,за шо и угодил в москали.и интелигенция дворянская.

20. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А давайте померяемся, у кого усы длиннее?:)

а де твій аватар? :)