О признании геноцида черкесов ...

Discussion in 'Міжнародна політика' started by ГРАНД, May 20, 2011.

1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Що до Гурвіца, уявити таке не можливо.
    Що до руками-водителєй радянських часів, які... контролювали, так вони й досі виїжджають на поля у білих сорочках, щоб з вумним виглядом помацати зерно, подивитись на свіжий асфальт на дорогах, ніби вони не знають, скільки він пролежить. Вони самі побудували таку систему псевдодіяльності, за це їм подякувати треба ?

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Не буду заперечувати, Вам видніше, це ви, одесити, його обрали.
    Так все ж таки, звідки взялося усе те, що ДО ВАС?

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Марксизм-ленінізм, який ви повинні були шанувати та якому вірити, казав, що створене руками робочого класу, а не діяльністю партійних керівників.

4. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

[OFFTOP]Как любопытно, список можна бригады той? ;))))[/OFFTOP]

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

А Ви особисто хіба не так їх оцінюєте?;) Я ні. А Ви саме так!

Треба розділяти. По візантійськи. По ієзуїтськи!!!?
    Спробуйте.:)

І мені теж.

Ви то не бачили, але при цьому славнозвісний Прокопівський оберт речі про "культуру рашен" з настирливістю штрафувався Вами особисто і навіть банили його.;)

І мені.

Ах он воно що.:)):rose:

А під яким ніком він дописує? Здається я здогадуюсь.;)

А я на відміну від Вас можу відповідати за своїх. Це погано?

100 людей -100 характерів. Не забули?

В чому неприязнь Ви угледіли? Як що в тому, що я критикую їх за совковість та ненависть до Українських регіонів? То чого ж ви (вони очикували навзаєм? Нарешті і до українців дійшло, що надто толерантне ставлення до тих хто не печеться толерантністю до тебе вже перейшло всі межі. І на удар по щоці відповідати треба ударом в пах, або в щелепу, а не підставляти іншу щоку. Хоча Вам би слід пошукати причини такої трансформації там у себе в Одесі. Хоча Ви і так їх чудово знаєте.

Українське болото! УКРАЇНСЬКЕ!!! Тому буде справедливим за будь яких обставин. Принаймні в моїх очах.

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Е, е! Не відтяпайте випадково обрізанням моє щось ще потрібне.

7. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

1. Ответ в стиле "сам дурак"))
    2. Это не ко мне. Боюсь что-то оттяпать сгоряча.
    3. Я сказала "во многом", а не во всем. Банила - было за что. Подол в зубах не застрял?:p
    4. Мерещатся лавры сыщика? Он не общается на форумах - молодой парень, в реале занят.
    5. Погано. Ибо Вы не оцениваете по правде, а лишь тянете за своих. Никогда не ценила ваше взаимное лизоблюдство и массовое словесное превознесение СВОИХ, независимо от количества высказанной чуши.
    6. В том, что Ваша критика запоздала лет на 40. Причем ТОГДА критиковать пришлось бы себя - любимого.
    7. Нисколько не сомневаюсь (Ad absurdum).

8. ГРАНД

Кумедно.:))
    Ага. Значить збрехали. Так і запишем.;) (Про поділ писав раніше, повторюватись не буду):))
    Чому мєрєщаться?о_О Я для сищиків цілу низку документів та методик власноруч розробляв. :) Не погано получалось.
    Бережіть брата. Щоб не пішов по Ваших савєцьких стопах.

Тягнув, тягну і тягнути буду. Бо хто ж за них потягне як не я. Україна у нас одна, і іншої немає. На відміну від вас.

Тут зайве слово "лізоблюдство" явно московське, і придумане для москвинів.

Ні не пізно Як люстрація ніколи не буде пізньою, яку чомусь саме Ви боїтесь. А я люстрації не боюсь. Навіть коли питали , як що позовуть у владу підеш? Я завжди казав, щоб ні мене, ні будь кого ще мого віку, які мали дотик та досвід совєцького управління на гарматний постріл до влади не підпускали.

От і чудово.

9. Luna

о_ОНисебефига у Вас прошлое..я думала, Вы рядовой офицер, ан нет - СТРАТЕГ)))

Тему родственников закрыли. Брат не пойдет по моим стопам - мы разнополые, если Вы не рассмотрели ещё)))

10. ГРАНД

Ох і дівчинко ж. Невже Ви думаєте, що методики та інш. розробляють маршали та адмірали з генералами?:)):)):)) Ні. Розробляють звичайні офіцери. Як теоретики, так і з залученням практиків. Генерали лише в авторах пишуться і гонорари отримують. а потім по трошку роздають справжнім авторам. Хіба у Вашій галузі не так?:))

Я зітхнув з полегшенням.:)):rose:

11. Luna

Нет, в моей отрасли не так. Я не генерал, но работы мои выходят под моим именем и я внимательно слежу, чтобы сотрудники печатались под своими именами, не приплетая к ним администрацию.
    Пане Гранд..я прилагаю огромные усилия, прямо нечеловеческие, чтоб не съязвить по поводу Вашего прошлого и роли в развитии и становлении доблестной СА. Но воздерживаюсь. Если забудусь - можете укорять))

12. ГРАНД

Не соромтесь. Валяйте сміливо.:)) Я про армію теж багато знаю.;)

13. Luna

:oНе... "Бабушка сказала, шо риба на потом")))
    Ещё бы не знать:))

14. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

[OFFTOP]модераторы, может вы все таки откроете соответствующую тему "Град + Луна = любовь", а то куда не зайди, везде "конфетно-букетно ухаживания" :))[/OFFTOP]

15. Luna

[OFFTOP]Нельзя. Уже была такая - там Самойлович вмешивается, отнимает у Гранда букет и дерется им)))
    И конфликт разжигается на этой почве...[/OFFTOP]

16. ГРАНД

Та і справді. Переходьте до злочинної нації.

17. White Snake

[OFFTOP]тогда я начну вмешиваться!
    куда не зайди, а все стены исписаны фразами про любовь, даже слово их трех букв написать негде )))[/OFFTOP]

18. Luna

[OFFTOP]Ага, когда надо - тебя вечно нет))
    И потом - темы все эти сводятся к одному, вокруг одни использованные механические противозачаточные, а мы все белые и во фраках, нас обижают со всех сторон, пока не извинятся - работать не будем![/OFFTOP]

19. White Snake

[OFFTOP]кто тебе сказал, что я буду вмешиваться за тебя? ))))[/OFFTOP]

20. Luna

[OFFTOP]о_О А я где такое сказала? Всегда сама справлялась, вроде...Да и ты мне не союзник, как правило)) Нееее, Змеич, мне помогать не нужно, САМА.[/OFFTOP]

а де твій аватар? :)