О признании геноцида черкесов ...

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 20 тра 2011.

1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Що до Гурвіца, уявити таке не можливо.
    Що до руками-водителєй радянських часів, які... контролювали, так вони й досі виїжджають на поля у білих сорочках, щоб з вумним виглядом помацати зерно, подивитись на свіжий асфальт на дорогах, ніби вони не знають, скільки він пролежить. Вони самі побудували таку систему псевдодіяльності, за це їм подякувати треба ?

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Не буду заперечувати, Вам видніше, це ви, одесити, його обрали.
    Так все ж таки, звідки взялося усе те, що ДО ВАС?

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Марксизм-ленінізм, який ви повинні були шанувати та якому вірити, казав, що створене руками робочого класу, а не діяльністю партійних керівників.

4. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

[OFFTOP]Как любопытно, список можна бригады той? ;))))[/OFFTOP]

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

А Ви особисто хіба не так їх оцінюєте?;) Я ні. А Ви саме так!

Треба розділяти. По візантійськи. По ієзуїтськи!!!?
    Спробуйте.:)

І мені теж.

Ви то не бачили, але при цьому славнозвісний Прокопівський оберт речі про "культуру рашен" з настирливістю штрафувався Вами особисто і навіть банили його.;)

І мені.

Ах он воно що.:)):rose:

А під яким ніком він дописує? Здається я здогадуюсь.;)

А я на відміну від Вас можу відповідати за своїх. Це погано?

100 людей -100 характерів. Не забули?

В чому неприязнь Ви угледіли? Як що в тому, що я критикую їх за совковість та ненависть до Українських регіонів? То чого ж ви (вони очикували навзаєм? Нарешті і до українців дійшло, що надто толерантне ставлення до тих хто не печеться толерантністю до тебе вже перейшло всі межі. І на удар по щоці відповідати треба ударом в пах, або в щелепу, а не підставляти іншу щоку. Хоча Вам би слід пошукати причини такої трансформації там у себе в Одесі. Хоча Ви і так їх чудово знаєте.

Українське болото! УКРАЇНСЬКЕ!!! Тому буде справедливим за будь яких обставин. Принаймні в моїх очах.

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Е, е! Не відтяпайте випадково обрізанням моє щось ще потрібне.

7. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

1. Ответ в стиле "сам дурак"))
    2. Это не ко мне. Боюсь что-то оттяпать сгоряча.
    3. Я сказала "во многом", а не во всем. Банила - было за что. Подол в зубах не застрял?:p
    4. Мерещатся лавры сыщика? Он не общается на форумах - молодой парень, в реале занят.
    5. Погано. Ибо Вы не оцениваете по правде, а лишь тянете за своих. Никогда не ценила ваше взаимное лизоблюдство и массовое словесное превознесение СВОИХ, независимо от количества высказанной чуши.
    6. В том, что Ваша критика запоздала лет на 40. Причем ТОГДА критиковать пришлось бы себя - любимого.
    7. Нисколько не сомневаюсь (Ad absurdum).

8. ГРАНД

Кумедно.:))
    Ага. Значить збрехали. Так і запишем.;) (Про поділ писав раніше, повторюватись не буду):))
    Чому мєрєщаться?о_О Я для сищиків цілу низку документів та методик власноруч розробляв. :) Не погано получалось.
    Бережіть брата. Щоб не пішов по Ваших савєцьких стопах.

Тягнув, тягну і тягнути буду. Бо хто ж за них потягне як не я. Україна у нас одна, і іншої немає. На відміну від вас.

Тут зайве слово "лізоблюдство" явно московське, і придумане для москвинів.

Ні не пізно Як люстрація ніколи не буде пізньою, яку чомусь саме Ви боїтесь. А я люстрації не боюсь. Навіть коли питали , як що позовуть у владу підеш? Я завжди казав, щоб ні мене, ні будь кого ще мого віку, які мали дотик та досвід совєцького управління на гарматний постріл до влади не підпускали.

От і чудово.

9. Luna

о_ОНисебефига у Вас прошлое..я думала, Вы рядовой офицер, ан нет - СТРАТЕГ)))

Тему родственников закрыли. Брат не пойдет по моим стопам - мы разнополые, если Вы не рассмотрели ещё)))

10. ГРАНД

Ох і дівчинко ж. Невже Ви думаєте, що методики та інш. розробляють маршали та адмірали з генералами?:)):)):)) Ні. Розробляють звичайні офіцери. Як теоретики, так і з залученням практиків. Генерали лише в авторах пишуться і гонорари отримують. а потім по трошку роздають справжнім авторам. Хіба у Вашій галузі не так?:))

Я зітхнув з полегшенням.:)):rose:

11. Luna

Нет, в моей отрасли не так. Я не генерал, но работы мои выходят под моим именем и я внимательно слежу, чтобы сотрудники печатались под своими именами, не приплетая к ним администрацию.
    Пане Гранд..я прилагаю огромные усилия, прямо нечеловеческие, чтоб не съязвить по поводу Вашего прошлого и роли в развитии и становлении доблестной СА. Но воздерживаюсь. Если забудусь - можете укорять))

12. ГРАНД

Не соромтесь. Валяйте сміливо.:)) Я про армію теж багато знаю.;)

13. Luna

:oНе... "Бабушка сказала, шо риба на потом")))
    Ещё бы не знать:))

14. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

[OFFTOP]модераторы, может вы все таки откроете соответствующую тему "Град + Луна = любовь", а то куда не зайди, везде "конфетно-букетно ухаживания" :))[/OFFTOP]

15. Luna

[OFFTOP]Нельзя. Уже была такая - там Самойлович вмешивается, отнимает у Гранда букет и дерется им)))
    И конфликт разжигается на этой почве...[/OFFTOP]

16. ГРАНД

Та і справді. Переходьте до злочинної нації.

17. White Snake

[OFFTOP]тогда я начну вмешиваться!
    куда не зайди, а все стены исписаны фразами про любовь, даже слово их трех букв написать негде )))[/OFFTOP]

18. Luna

[OFFTOP]Ага, когда надо - тебя вечно нет))
    И потом - темы все эти сводятся к одному, вокруг одни использованные механические противозачаточные, а мы все белые и во фраках, нас обижают со всех сторон, пока не извинятся - работать не будем![/OFFTOP]

19. White Snake

[OFFTOP]кто тебе сказал, что я буду вмешиваться за тебя? ))))[/OFFTOP]

20. Luna

[OFFTOP]о_О А я где такое сказала? Всегда сама справлялась, вроде...Да и ты мне не союзник, как правило)) Нееее, Змеич, мне помогать не нужно, САМА.[/OFFTOP]

а де твій аватар? :)