О признании геноцида черкесов ...

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 20 тра 2011.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Не так. Если уж аналогия, то с выражением "уважаемая дама N и господа".

2. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

Спепаныч, ты очень любишь жвачку. Тема закрыта. (с) :p:rolleyes:

3. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

[OFFTOP]Гад такой))))[/OFFTOP]

4. White Snake

[OFFTOP]послал же остров родственницу :rolleyes: :rose:
    змИючка - сокровище :)[/OFFTOP]

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Я думаю Ви марно так на Степанича кажете.;):))

6. Степаныч

[OFFTOP]Я не понял, кто из нас модератор, я или ты?:ireful:[/OFFTOP]

7. White Snake

[OFFTOP]так ты еще и модератор ко всем своим недостаткам? о_О))))))))))))))))[/OFFTOP]

8. Степаныч

:pardon::o

9. Luna

[OFFTOP]Та...такое сотворила с утра - не зря Юрко через пост каяться требует))
    [/OFFTOP]
    Вельмишановний пан! Запевняю, що при нагоді неодмінно пригадаю декілька ласкавих слів для Вас персонально чистою українською без паплюження дружніх стосунків:))

10. Полковник

Полковник миється в бані

Сейчас, значит, этим работникам за 60 лет.
    Практически все пенсионеры.
    Не?

11. Степаныч

Гранде,
    я Вам зараз таку таємницю розкрию, таку таємницю, впадете.;) Чи знаєте Ви, що в Україні час роботи у партійних і комсомольських органах враховується для призначення пенсії державним службовцям?:yahoo:

12. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

[OFFTOP]Ой-ой-ой (ушел копать окоп в стороне под пальмой с хорошим обзором) :rolleyes:[/OFFTOP]

13. ГРАНД

Знаю. І цей пункт буде одним із перших виключений з переведенням колишньої красної номенклатури на загальне пенсійне забезпечення в майбутній пенсійній реформі.

14. Степаныч

А от тут є велике питання. Я живу у місті, яке будувалося, розросталося, працювало саме завдяки цим людям. За останні 20 років усе тільки занепадає. Так кому не враховувати? Тим, які будували і розвивали, чи тим, які привели до занепаду?

15. Luna

Очень сложный вопрос..учитывая, что у руля в большинстве своем все те же экс- коммунисты и комсомольцы - вожаки.

16. Степаныч

Луна,
    по моему убеждению, требующие и проводящие люстрацию - большевики по умолчанию. Они только это отрицают, но мышление у них насквозь большевистское. Нельзя наказывать всех скопом: классы, народы, группы работников... Например, создатель данной темы - большевик, только наоборот.

17. Luna

УЖЕ наоборот)))
    Я с Вами согласна. Отнять и поделить, обобщить и осудить, осудить и обобщенно наказать - мышление ничем не отличается, логика та же.

18. ГРАНД

Степанич. Дорогенький. Ви можете розповідати про "містобудівників" із числа партноменклатури з червоними пиками від надмірного вживання коньяків, та непомірно великими тельбухами від пива та шашликів , з хольоними ручками наче у жінок -модниць кому завгодно, але тільки не мені. Я принаймні чітко знаю чим займалась парт-номенклатура, а чим займались архітектори та прораби. До того ж будівництва велись не за їх щирим бажанням, а по зовсм іншим схемам. Як показав час абсолютно ідіотським та нежиттєздатним. Як що хочете, можу ще розповісти що і як "будувала" комсомольська номенклатура.
    Не пудріть мізки мені. Он можете Хайтауеру попудрити. І то наврядчи получиться, бо він хоч і молодий,Ю але вже юрист і всі Ваші казки про номенклатурників-будівників може ретельно перевірити і справедливо назвати Вас брехуном.

19. Степаныч

Гранде,
    та я ж не Вам! Я що, ідіот? Змінити переконання більшовика? Абсурд! Вони, більшовики, за свої переконання життя не шкодують. Ні свого, ні чужого.

20. ГРАНД

А хіба ні?:))

Чужого. Червоні не шкодують тільки чужого.;)

а де твій аватар? :)