Ну я тебе тоже самое могу посоветовать. Надеюсь, не будем впредь советами подобными обмениваться. Тут, я гляжу, ого-го-го, сколько ерунды пишут. Я ж не указываю таковым пользователям на это. И не хочу указывать.
[OFFTOP]Ну пардонь, больше не буду! :rolleyes::rose: Ну хорошо хоть не начал - где я типа ерунду писал - так шо есть еще шансы (надеюсь)! )[/OFFTOP]
Правда цей Татіщєв не згадує, що й Москва в той час "під цими татарськими губернаторами" ходила, справно дань в Крим відправляла.
Вообще то о геноциде осетин заговорили как раз осетины.А вот черкесы не про какой геноцид,грузинам не намекали.Понимаешь,в чём логика?
[OFFTOP]Логику понимаю, но не приемлю! Тут или было, или не было! В данном случае больше похоже что было! (((([/OFFTOP]
По сути уничтожение етого народа! (((( Война, геополитика и прочее - все понятно, но грустно и жалко!
Осетины о своём геноциде помнят. http://osradio.ru/tema_dnia/36798-91-god-genocidu-juzhnykh-osetin.html
а что доказывать? генерал ермолов в своем дневнике писал. (и кстати геноцид это не всегда по признаку другой национальности.)
Цим напівєвропейцям, яких "умом не понять", так і не дійшло, що "нє смєшно" було, коли один Сталін підписував чи чотири підписи в Біловіжській пущі убили химерну надію на омріяний "3-й Рим". Суздальці навчилися в своїх вчителів, монголів - мочити всіх, хто не з ними.
Один з вкладів Грузії в Черкесію. А вклад суздальців в Черкесію - з багаточисельного народу, яких жив на великій території Північного Кавказу, який по суті створив мамлюків та вчив кримських татар військовій майстерності, він зменшився до катастрофічних розмірів на маленькій виділеній резервації, виділеній північними варварами.
Зуб даю! Точно так неграмотні комісари в 30-х роках приставали до віруючих бабок :"Докажи, що Бог є".