До "народу" приліплює "великий" лиш зарозумілий дурень. А відносно українців я вже викладував свою думку. Вам потрібно побільше читати розумні книжки типу цієї:
Будете в Києві, подарую персонально. А взагалі їх розсилав по Україні http://historybooks.com.ua/prosmotr_podrobnuy.php?id=238 якщо в нього залишилися.
Ви мене з ФЛАГОМ бачили?))) А що бандерівці? Не люди?) Їжджу відпочивати у Прикарпаття, в цьому році вмовляю чоловіка на Закарпаття їхати. На своєму авто об"їздили майже всю країну. Скажу Вам - нормальні люди мають майже однакові риси, що у Делятині та Коломиї, що у Маріуполі та Донецьку.
На якісне приготування наркотику. Найбільше я любив бабушчині пиріжки з калинами та маком. Ото був делікатес з дитинства!
:oНа жаль, таких не куштувала. Моя бабуся любила смажені пиріжки на пів-сковорідки, з яблуками та абрикосами. Їх треба було в свіжий мед макати...
Це вже ваш край. Друга моя бабушка, з сусідської вам Вінниччини, щось подібне робила теж. А на лівому березі Дніпра з яблуками було не густо, податки в наш час великі були. До теми. Перше переселення від гоніння черкесів на наші землі якраз і були на територію теперішнього Холодного яру. Вони й посприяли майбутній назві Черкаси.
Врядли просили конечно. Но тут думаю и просить не обязательно, Россияне говорят о геноциде в Ю.Осетии, грузины - о геноциде черкессов, политика-с! [OFFTOP]Вань, поменьше ерунды пиши, гляди ж и люди потянутся! )))[/OFFTOP]