О признании геноцида черкесов ...

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 20 тра 2011.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ваня. Ви вважаєте себе вєлікім?

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Його мрія стати подібним

3. Ваня Лисицын

Ваня Лисицын Well-Known Member

Нет.

4. forester

forester Well-Known Member

Похоже что уже... уколол пузико пана своей трёхдневной щетиной. А иначе с чего бы...

5. Ваня Лисицын

Ваня Лисицын Well-Known Member

6. ГРАНД

А путін вєлікій? Як Ви думаєте?

7. Полковник

Полковник миється в бані

Кто сознательно считает себя ограниченным, тот ближе всего к совершенству.
    Иоганн Вольфганг Гёте

8. ГРАНД

ОК. Ви себе вважаєте обмеженим? Як заповів пан Йохан Вольфганг ФОН Гьоте.

9. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

[OFFTOP]А Вы себя считаете неограниченным??? о_О ;) :rose:[/OFFTOP]

10. ГРАНД

Дякую за відповідь Палковнік запаса. Не знав, що Ви одесит і що на питання відповідаєте питанням по -єврейськи. Не будете заперечувати, як що в подальшому я Вас вважатиму євреєм? Одеським євреєм? Як на мене тут немає нічого соромного. Навпаки.

А як що це не Ви дали відповідь, а якийсь тролик що втручається в бесіду між нами, то вскажіть йому свою думку про нього.
    В будь якому випадку дякую за відповідь.

11. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

[OFFTOP]А я не знал, шо Вы не добачаете оце вже (подозревал конечно) :sad: К окулисту, пане Гранд, к окулисту! [/OFFTOP]

[OFFTOP]Ой, опять иезуитствуете, пане Гранд??? о_О Ай-яй-яй! :rolleyes::rose:[/OFFTOP]

[OFFTOP]Не за что! ;):rose:[/OFFTOP]

12. Полковник

Полковник миється в бані

Не за что!
    Я ещё ничего не ответил.
    Теперь отвечаю - конечно, я считаю себя ограниченным по весьма широкому кругу вопросов. И, к сожалению, уже не смогу многие их них расширить для своего понимания.

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Недооцінив я свого старшину роти на початку 70-х. А я дійсно зараховував його до тупих, тому й не підписав "бумагу" на прапорщика. Видно сильно образив людину, яка крім обкрадання солдатів нічого не вміла.

14. ГРАНД

А-а-а так то були не Ви. Мабуть якась паскудна нахаба вклинилась в наш діялог. Ну та чорт з ним.

Невже все так погано?:sad::)) Жаль.

Книжки читати не пробували? Почитайте. Не пошкодуєте. Особливо не мовсквинських авторів. Наполегливо рекомендую публіцистику.

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

О! В фантазіях майже Наполеон.

16. Полковник

Полковник миється в бані

Ну, что толку читать?
    Надо овладевать знаниями, получать навыки, а потом уже, через умение, убедить себя и окружающих, что в данном вопросе ты не ограничен.
    А как я смогу расширить ограничения просто читая тот же сопромат, если у меня отсутствуют элементарные математические познания?
    Та же ситуация с теорией вероятности, ракетостроением, добычей углеводородов, выращиванием пушного зверя, проектированием небоскрёбов и .... далее до бесконечности.

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А як з присущим випускникам академії "бабы, водка преферанс"?

18. ГРАНД

А таки варто спробувати.

Хоч і панує думка що теорія без практики мертва, але і практика без теорії неповноцінна. І як правило практика без теоритичної підготовки приводить до біди. Приклад - чорнобиль. Або мавпа яка просуває руку в дірочку в скриньці за яблуком, а висунути назад руку не може.

Треба було в школі вчитись, а не по-за кутами вино пити. Пропили Ви свої можливості.;)

точно.

А що на вашу думку первинно дух чи матерія? Чи правда , що на початку було слово?;)

19. Полковник

Полковник миється в бані

С этим всё нормально.
    Спасибо.

20. Полковник

Полковник миється в бані

Ну, не без этого, конечно.
    Но мне чертовски приятно встретить тут людей, которые даже мысли не допускают о своей ограниченности хоть в чём-то.
    Вот, только не знаю как к ним относиться.
    То-ли завидовать, то-ли рекомендовать обратиться к определённым медицинским специалистам ограниченного профиля?

а де твій аватар? :)