Дякую за відповідь Палковнік запаса. Не знав, що Ви одесит і що на питання відповідаєте питанням по -єврейськи. Не будете заперечувати, як що в подальшому я Вас вважатиму євреєм? Одеським євреєм? Як на мене тут немає нічого соромного. Навпаки. А як що це не Ви дали відповідь, а якийсь тролик що втручається в бесіду між нами, то вскажіть йому свою думку про нього. В будь якому випадку дякую за відповідь.
[OFFTOP]А я не знал, шо Вы не добачаете оце вже (подозревал конечно) К окулисту, пане Гранд, к окулисту! [/OFFTOP] [OFFTOP]Ой, опять иезуитствуете, пане Гранд??? Ай-яй-яй! :rolleyes::rose:[/OFFTOP] [OFFTOP]Не за что! :rose:[/OFFTOP]
Не за что! Я ещё ничего не ответил. Теперь отвечаю - конечно, я считаю себя ограниченным по весьма широкому кругу вопросов. И, к сожалению, уже не смогу многие их них расширить для своего понимания.
Недооцінив я свого старшину роти на початку 70-х. А я дійсно зараховував його до тупих, тому й не підписав "бумагу" на прапорщика. Видно сильно образив людину, яка крім обкрадання солдатів нічого не вміла.
А-а-а так то були не Ви. Мабуть якась паскудна нахаба вклинилась в наш діялог. Ну та чорт з ним. Невже все так погано?) Жаль. Книжки читати не пробували? Почитайте. Не пошкодуєте. Особливо не мовсквинських авторів. Наполегливо рекомендую публіцистику.
Ну, что толку читать? Надо овладевать знаниями, получать навыки, а потом уже, через умение, убедить себя и окружающих, что в данном вопросе ты не ограничен. А как я смогу расширить ограничения просто читая тот же сопромат, если у меня отсутствуют элементарные математические познания? Та же ситуация с теорией вероятности, ракетостроением, добычей углеводородов, выращиванием пушного зверя, проектированием небоскрёбов и .... далее до бесконечности.
А таки варто спробувати. Хоч і панує думка що теорія без практики мертва, але і практика без теорії неповноцінна. І як правило практика без теоритичної підготовки приводить до біди. Приклад - чорнобиль. Або мавпа яка просуває руку в дірочку в скриньці за яблуком, а висунути назад руку не може. Треба було в школі вчитись, а не по-за кутами вино пити. Пропили Ви свої можливості. точно. А що на вашу думку первинно дух чи матерія? Чи правда , що на початку було слово?
Ну, не без этого, конечно. Но мне чертовски приятно встретить тут людей, которые даже мысли не допускают о своей ограниченности хоть в чём-то. Вот, только не знаю как к ним относиться. То-ли завидовать, то-ли рекомендовать обратиться к определённым медицинским специалистам ограниченного профиля?