О признании геноцида черкесов ...

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 20 тра 2011.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Невже рухнуть залишки руїн недобудованого "3-го Риму"? А стільки потуг було? Скільки мої колеги по службі вчили сірійців з якої сторони підходити до танка? А все полетіло шкереберть.

2. Ваня Лисицын

Ваня Лисицын Well-Known Member

Я знаю, чего Гранд хочет. Чтобы у следующих поколений не осталось никаких сомнений, что это сделал его московский народ :)):)):)) :
    Атомные бомбардировки Хиросимы и Нагасаки

И бомбардировки фосфорными бомбами Дрездена

Американцы не только эти 3 преступления совершили.
    А ещё и заставили японцев и немцев считать самих себя в этом виноватыми.

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Знищення Великого Новгорода та Батурина з мешканцями, за рахунок мору цивільних жителів Лєнінграда кували свої перемоги "пабєдітєлі".

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ваня. З Вами так легко спілкуватись, що аж не цікаво стає.;) Ви настільки глупий та неосвічений, що не відрізните яблуко від кавуна. Вам як людині якій таку різницю потрібно показувати на пальцях та тиканням обличчам в предмети порівняння спробую пояснити.

Ті події, які безумовно жахливі та викликають справедливе обурення у нормальної людини, від бувались в рамках такої банальнї штучки під назвою Друга Світова Війна. Де були чітко визначені воюючі сторони. І як і належить на війні одна сторона наносить максимальну шкоду ворожій. Бо вони офіційні вороги , до того ж офіційно і юридично так самі себе назвали оголошуючи війну один одному.
    У ситуації з московщиной коли вона творила ґеноцид на скільки я знаю ніякої війни не оголошувалось. Ні в Ічкерії, ні в Афганістані і т. п. Але винищувались за примхою москвинів мільони мирних дітей, стариків, жінок тощо. Чи може московщина офіційно оголошувала війну Чечні, та її громадянам? Чи може офіційно оголошувалась війна Афганістану?. Ні не оголошувались. Навпаки оголошувались допомога та дружба тим народам. От і надопомагали на пару мільонів життів невинних людей.
    Коротше Ваня. Ваші відмазки не прокатять, хоч би і Святу інквізицію згадали б.:pardon:;):)

5. Ваня Лисицын

А вот меня не тянет на пальцах что то показывать. Не извращенец я, коли.:rolleyes:

6. Ваня Лисицын

Ай да лицемер.
    А кто здесь не прочь выложить информацию о бесчисленных жертвах Великой Отечественной войны? Кто у нас здесь не прочь выложить информацию об изнасилованных советскими солдатами немках (кстати, каков процент Грандов из них:)))?

7. Ваня Лисицын

Об Афганистане?
    Какой китайской национальности был Брежнев, при котором ввод войск в Афганистан состоялся в 1979 году для ДЕЙСТВИТЕЛЬНО помощи афганскому народу?

8. Ваня Лисицын

Да не уж то?
    Какой смысл было бомбить МИРНЫЕ японские города, не представлявшие никакой военной угрозы?
    МакКартур создал замечательную стратегию, при которой Япония была обречена на поражение. Война против неё не пожирала американский бюджет. Но гомосеку трумэну зачем то нужно было сжечь японские города атомным бомбами.
    Дрезден тоже не имел никакого военно-стратегического значения.

9. ГРАНД

Я не казав що Ви збочинець. Я казав що Ви просто глупий та неосвічений. І спочатку був певною мірою задоволений що Ви мене зрозуміли. Але як висянилось зарано.

Ваня. Як що Ви не розумієте і на пальцяї, то спробуєм ще якось.
    1.Ваня, жертвам загородзагонів НКВС хто оголосив війну? Логічно буде сказати що німці. Але ті заград загони ж були не німецькі, і стріляли в своїх же солдат в потилицю без оголошення війни. Отака заґаґуліна, як казав Ваш перший хан новітньої історії;)
    2.Ваня. Ви мабуть таки збочинець, бо не бачите різниці між бойовими діями (куди входили і бомбордування) та банальною звірячою уголовщиной. Ви мабуть не служили у війську, як що не знаєте, що за бомбардування (навіть помилкове) пілоти ніякої відповідальности не несуть, а от за зґвалтування несуть, при чому кримінальне, і не залежно від того що об"єкт зґвалтування належить до ворожої нації. Це загальнолюдські правила, які навіть в ході війни дотримуються всима сторонами конфлікту. крім москвинів, звичайно ж. Бо для Вас москвинів, зґвалтування то є норма життя, хоч у вов хоч по-за вов.
    3. Не торопіть мене з наданням відповідної інформації, бо я вже бачу як Ви прямо таки просите, щоб я розпочав цілу рубрику про ГУЛАГ. Наберіться терпіння.

Національності Брєжнєв був москвинської, а не китайської. І допомгу Ви оказали винищенням цілих населених пунктів під коріння. Не зрозуміло , чи саме такої допомоги у вас просили?

10. Ваня Лисицын

А Вам бы книги писать так, как это делали троцкий и хрущёв о Сталине. Т.е., не отходя от зеркала.:))

11. ГРАНД

Ваня не пудріть мені мізки, та і всим решті. Як що Ви хочете поговорити про злочинну американську націю, то відкрийте відповідну гілку і дискутуйте, аж до посиніння.

п.с. Японські міста до підписання капітуляції мирними не були. Мирними вони стали вже після підписання. А до підписання, вони були містами ворожими і підлягали бомбордуванням по всим правилам ведення війни.
    Те ж саме стосувалось і Дрездена. Бо Дрезден було бомбардовано у відповідь за бомбордування мирного Лондона і інших англійських міст які не мали військово-стратегічного значення. Хоча Лондон бомбордувався також в рамках 2 СВ.

12. ГРАНД

Я надаю перевагу методу академіка Івана Павлова, який писав свої твори про розумову неповноцінність москвинів не відходячи від головного об"єкту порівняння з москвинами. А саме піддослідних песиків.;):)

13. Оникс

Оникс Well-Known Member

[OFFTOP]Русский... Как и Хрущев. Оба попали в Украину из Курской губернии Брежнев в Днепропетровскую обл., Хрущев - в Донецкую... [/OFFTOP]

14. Ваня Лисицын

Для того, чтобы обвинять в геноциде, неплохо для начала заглянуть в словарь и выяснить, что сей термин обозначает.

15. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Ваня, хорош лицемерить.

Советская власть уничтожила людей в десятки раз больше чем англичане и американцы вместе взятые.
    Тем более что англо-саксы валили врагов и их родственников, а совковая власть, в основном своих и тех кого они считали своими.

Не надо больше траллялякать про Хиросиму и Нагасаки. Там убили 100 000 вражеского народу, а совки одним только Голодомором убили 7 000 000 украинцев, своих братьев-славян, соотечественников.

все разговорчики про ядерные бомбардировки и Лейпциг, - просто флуд, по сравнению с этим.

16. Ваня Лисицын

Для того, чтобы обвинять в геноциде, неплохо бы для начала заглянуть в словарь и выяснить, что сей термин обозначает.

17. forester

forester Well-Known Member

О, Пан Гранд, Вы решили отписаться? А я ожидал увидеть очередную подборку околовсяких фоток. Но раз уж Вы соизволили снизойти до обычного письма, то я скажу Вам, что Вы, обвиняя Ваню, поступаете точно так же, как и он, приводя примитивные "отмазки"... :)

18. Оникс

Оникс Well-Known Member

[OFFTOP]Это та правда, которую Ваня и товариСЧи не замечают. Как и массу другого фактажа, который не вписывается в их четко обозначенные тема :)[/OFFTOP]

19. Оникс

Оникс Well-Known Member

Вань, вы о том, как и где испытывали оружие, в том числе атомное, в СССР рассказать не желаете? :scratch_one-s_head:
    .

20. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Вы думаете он не знает о Тоцком полигоне?

Знает. Но сделает вид, что не понял.;)

а де твій аватар? :)