Гірське повітря, сир, свіжі овочі і фрукти, відсутність людей і стресів... Ви бачили колись 90-то річних дідуганів, які в Карпатах живуть? Вони по допомогу лікаря звертаються коли руку забили ведмедя відганяючи від кіз
Людина серйозно замислилась як стати диким звіром, вовком, а вони про травку та прочі пакощі людського життя. Тьфу! Ох люди-люди, зле вам буде.
Так тут з'ясувати треба у фахівців. Можливо, є така травка, що покурив і став диким звіром. Чому ні? :rolleyes:
Справа в тому, що фахівці у яких Ви збираєтесь питати про траву щонайменше повинні гронами висіти на вуличних ліхтарях за збут трави. Ну як що бути звіром , а не людиною, тобто гуманнішим за хомосапієнс, то фахівці повинні сидіти в клітках в якомусь хомопарку. А навколо тих кліток ходили б повзали, літали, бігали дикі звірі і їли б своє умовне морозиво і підгодовували б ним фахівців.
А чого ви вирішили, що дикі звірі гуманніші за хомосапієнс? У нас останнім часом у дворі практично не стало котів. Виявляється, як сказали жіночки, що тих котів годували-опікали - ночами їх порвали дикі собаки. Бездомні, що вдень більше ховаються, а ночами бігають зграями.
у кожної істоти свій ареал існування, людський соціум -- це природньо для людей, так само, як вовчий -- для вовків цивілізація частково обмежила звіриний (природній) бік людини, але заодно і ввела певні правила, які стали нормою -- наприклад, полігамність засуджується як світською владою, так і релігіями тому стати звіром людина може, але суспільство таку людину відкине і тут знову ж таки палка з двома кінцями, бо на перший погляд здається, що людина цього і прагнула, але з другого боку -- мрії, які збуваються, часто-густо зовсім не те, що насправді людині хочеться валяєшся такий голодний-холодний в болоті і думаєш: а чого ж мені в хаті не сиділося? )))
В тих тварин взагалі погане життя. Бігай весь день, щоб когось зловити та зжерти, або здохнеш. Або тебе зжеруть. Дивіться анімал планет хд частіше.
А я вчора пса зарубав. Кавказця. Зірвався з припону,гонив в лісі. Накинувся на нас... І цілий день спокою нема... шкода...
будучи родом из Закарпатья, не раз поднимался и в Карпаты. Что то не замечал изобилия фруктов/овощей. Явно не любят фрукто-овощи высокогорье. Как то предпочитают низину... ПС. обращались бы дидуганы к врачам и почаще.....но кто их туда отвезет?
Я ж не кажу, що десь на Парасці груші ростуть, там і люди не живуть. Те що люди там мають, їм вистачає. Вони не можуть прогодувати пів країни своїми продуктами (якщо я не помиляюсь, то за союзу там навіть колхозів не було), але це їм і не потрібно, головне, це спосіб життя, можна сказати, екологічно чистий, до недавніх пір - недоторканий. Тільки сьогодні цивілізована людина почала і в Карпатах наводити свій лад, головне, щоб там не знайшли великих покладів корисних копалин А щодо лікарів, думаю, якщо вони зберегли знання своїх предків, то вистачає їм і природних засобів, традиційних, які за 100 років стали нетрадиційними