Хвалько...я, мое...и толку с этого...ничего пан прокип не изменил в этой стране, но учить он любит....мне кажется все таки обижен чем то человече...ой как обижен или обидели...
Для вас з вашою освітою багато чого в житті "сомнительно". І я точно знаю, що це НАЗАВЖДИ в силу вашої природньої ВПЕРТОСТІ. такі люди не прогресують, бо вони ВСЕ ЗНАЮТЬ.
Покладіть руку на серце і признайтесь, Вас нічого не ображає в сьогоденні? Ні засилля хамів і відвертого бандитизму в святая святих в вищому законодавчому органі країни, те що на чолі країни встав мерзетний, низький та неосвічений хамлюга і бандюга, те що Вас по умовчанню ці істоти вважають за бидло? Вас це не ображає? По людські.
Глупости, я очень многого не знаю и верю в старое доброе "Век живи, век учись". И самое главное, если я чего-то не знаю, я честно об этом говорю А насчет моего упрямства, кто бы спорил, но не я. Как и о недостаточности моего образования - его с моей профессией достаточно не бывает.
Пане Гранд..очень многое обижает. Только никак не понятно, отчего ВЫ, люди старшего поколения, стоявшие у самого расцвета комумнистического режима, вдруг обвиняете в нем НАС?
то же самое можно сказать и о вас....однозначно...всезнайка, ваше время прошло, сидите тихо на свое пятой точке....дедушка...
А вот это зря. Дедушки есть - ого-го, учиться и учиться у них. Поделюсь, недавно приглашала к коллегам на семинар одного дедушку - под 90 лет, обучает учителей, как работать по методике скоростного ОСМЫСЛЕННОГО чтения. Это удивительно...И классно!
Що його земляки продовжують бути "гряззю Москви, сміттям Варшави..." Вам цього не зрозуміти, бо вас мати випхнула з якоїсь Христинівки не жити, а по жлобськи виживати. І мати ваша не винна, бо вона вийшла затурканою зі сталінського рабства, як і мільйони виживших після воєн та голодоморів. А ви ж вже маєте СВОБОДУ, то скористайтесь нею для становлення європейцем. Для початку поверніть рідну мову до життя.
да конечно же огорчает как и всякого нормального человека, которому хотелось бы работать и развиваться в своей стране....но приходиться влачить жалкое существование перебиваясь с хлеба на воду, я не мещанин, а простой работяга...Ображає, що мене вважають за бидло,як і кожного громадянина цієї країни,чи не тому ми тут розмовляємо про те, що нас не задовольняє....але я загалом згоден з тим, що прийде час і люди, які зараз не мають змоги щось зробити, все таки об*єднаються в єдиному рішенні, потрібен час нашій свідомості......моя думка...
В тому, що ВИ слід в слід крокуєте по тих же граблях і ризикуєте точно так же печально завершити цей шлях. А МИ цього не хочем, перш всього для ВАС же. Хоч я наприклад і не стояв у самого розквіту комуністичного режиму, але я його бачив на власні очі, і для ВАС не встигнувших побачити його "прелєсті" ізнутрі цьог не бажаю.
я ще раз повторюю пан прокип для тугодумів: не ваше діло яка моя мати і як вона жила.....а ваш час пройшов, затямте собі це....та заспокойтеся, бо кажуть ,що нервові клітини не оновлюються...
Спасибо. Ну так и посмотрите на проблему незамутненным взором - мы не идиоты и не враги , это НАША земля и мы точно так же, как Вы, хотим ей добра. Сколько можно в нас видеть виновных ( в Ваших-то граблях???), клеймить, обзывать, оскорблять? Поймите, этим вы добиваетесь только отрицания Ваших идей. Смешанного с брезгливостью - а судьи-то кто?
Хлопче, ви старий ще з першого класу, тому навіть не розумієте, що "наше время" почалося в 1964 році і продовжуватися буде при вашому невігластві ще довго, поки в вас не залишиться ресурсів, створених "дедушками".
я понимаю что погорячился и мое воспитание протестует против того чтобы говорить пожилым людям такие слова, в основном я в достаточной мере прислушиваюсь к старшим, но не в том случае когда это преподносится с хамством и навязчивой идеей.....по моему пан прокип мог объяснить это как то полояльней что ли, без собственной значимости... почему то пана Гранда хочется слушать...
Христинівський вже "карєнной адєсіт". Тепер він вже "турок, не козак". Найбільше зло для України не зовнішнє, а внутрішнє жлобство, яке додушує її. "Прадвинутые" невігласи, ви є злоякісною пухлиною з колоніального прошлого. Ви опора для Акулін, які ненавидять кинувшу їх Україну.