О гражданской войне

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 15 гру 2010.

1. Norton

Norton камышовый кот

Хвалько...я, мое...и толку с этого...ничего пан прокип не изменил в этой стране, но учить он любит....мне кажется все таки обижен чем то человече...ой как обижен или обидели...:)

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Для вас з вашою освітою багато чого в житті "сомнительно". І я точно знаю, що це НАЗАВЖДИ в силу вашої природньої ВПЕРТОСТІ. такі люди не прогресують, бо вони ВСЕ ЗНАЮТЬ.

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Покладіть руку на серце і признайтесь, Вас нічого не ображає в сьогоденні? Ні засилля хамів і відвертого бандитизму в святая святих в вищому законодавчому органі країни, те що на чолі країни встав мерзетний, низький та неосвічений хамлюга і бандюга, те що Вас по умовчанню ці істоти вважають за бидло? Вас це не ображає? По людські.

4. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Глупости, я очень многого не знаю и верю в старое доброе "Век живи, век учись". И самое главное, если я чего-то не знаю, я честно об этом говорю:)
    А насчет моего упрямства, кто бы спорил, но не я. Как и о недостаточности моего образования - его с моей профессией достаточно не бывает.

5. Luna

Пане Гранд..очень многое обижает. Только никак не понятно, отчего ВЫ, люди старшего поколения, стоявшие у самого расцвета комумнистического режима, вдруг обвиняете в нем НАС?

6. Norton

Norton камышовый кот

то же самое можно сказать и о вас....однозначно...всезнайка, ваше время прошло, сидите тихо на свое пятой точке....дедушка...

7. Luna

А вот это зря. Дедушки есть - ого-го, учиться и учиться у них.
    Поделюсь, недавно приглашала к коллегам на семинар одного дедушку - под 90 лет, обучает учителей, как работать по методике скоростного ОСМЫСЛЕННОГО чтения. Это удивительно...И классно!

8. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Я очень уважаю Романа (нашего Ромко). А где это Прокип свои опусы написал?

9. Luna

В Политике где-то было...

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Що його земляки продовжують бути "гряззю Москви, сміттям Варшави..."
    Вам цього не зрозуміти, бо вас мати випхнула з якоїсь Христинівки не жити, а по жлобськи виживати. І мати ваша не винна, бо вона вийшла затурканою зі сталінського рабства, як і мільйони виживших після воєн та голодоморів. А ви ж вже маєте СВОБОДУ, то скористайтесь нею для становлення європейцем. Для початку поверніть рідну мову до життя.

11. Luna

Пан Прокоп, от Ваших штампов и грязи становится душно.

12. Norton

Norton камышовый кот

да конечно же огорчает как и всякого нормального человека, которому хотелось бы работать и развиваться в своей стране....но приходиться влачить жалкое существование перебиваясь с хлеба на воду, я не мещанин, а простой работяга...Ображає, що мене вважають за бидло,як і кожного громадянина цієї країни,чи не тому ми тут розмовляємо про те, що нас не задовольняє....але я загалом згоден з тим, що прийде час і люди, які зараз не мають змоги щось зробити, все таки об*єднаються в єдиному рішенні, потрібен час нашій свідомості......моя думка...

13. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Ну от Прокипа только и жди всяких оскорблений. Культурный наш ))))

14. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

В тому, що ВИ слід в слід крокуєте по тих же граблях і ризикуєте точно так же печально завершити цей шлях. А МИ цього не хочем, перш всього для ВАС же. Хоч я наприклад і не стояв у самого розквіту комуністичного режиму, але я його бачив на власні очі, і для ВАС не встигнувших побачити його "прелєсті" ізнутрі цьог не бажаю.

15. Norton

Norton камышовый кот

я ще раз повторюю пан прокип для тугодумів: не ваше діло яка моя мати і як вона жила.....а ваш час пройшов, затямте собі це....та заспокойтеся, бо кажуть ,що нервові клітини не оновлюються...

16. Luna

Спасибо. Ну так и посмотрите на проблему незамутненным взором - мы не идиоты и не враги , это НАША земля и мы точно так же, как Вы, хотим ей добра. Сколько можно в нас видеть виновных ( в Ваших-то граблях???), клеймить, обзывать, оскорблять? Поймите, этим вы добиваетесь только отрицания Ваших идей. Смешанного с брезгливостью - а судьи-то кто?

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Хлопче, ви старий ще з першого класу, тому навіть не розумієте, що "наше время" почалося в 1964 році і продовжуватися буде при вашому невігластві ще довго, поки в вас не залишиться ресурсів, створених "дедушками".

18. Luna

Нет. Пока у нас хватает терпения, Прокоп.

19. Norton

Norton камышовый кот

я понимаю что погорячился и мое воспитание протестует против того чтобы говорить пожилым людям такие слова, в основном я в достаточной мере прислушиваюсь к старшим, но не в том случае когда это преподносится с хамством и навязчивой идеей.....по моему пан прокип мог объяснить это как то полояльней что ли, без собственной значимости... почему то пана Гранда хочется слушать...;)

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Христинівський вже "карєнной адєсіт". Тепер він вже "турок, не козак".
    Найбільше зло для України не зовнішнє, а внутрішнє жлобство, яке додушує її.
    "Прадвинутые" невігласи, ви є злоякісною пухлиною з колоніального прошлого. Ви опора для Акулін, які ненавидять кинувшу їх Україну.

а де твій аватар? :)