Завтра піду міняти на іншу. В друзях ви мені не будете до тих пір, поки не вибачитеся за злодіяння, які ви заподіяли моєму народові за часи колоніалізму.
Наша краща незрівнянно від культури пушкіна-єсєніна. Увага. Перегляд наведеного сюжету не для слабко нервних та чутливих осіб. Спойлер http://www.youtube.com/watch?v=dGhExjWTDJY&feature=player_embedded
) А НАША не может себе позволить изгнать из неё Есенина. Любит НАША Есенина. И Ахматову любит. И Лесю Украинку. Вам охота своих внуков обворовывать - жгите книги, господа.
Я своїх онуків свідомо навчаю розбиратись що є добро, а що є зло. вони самі розберуться в єсєніних та кабацькій "поезії" і в інших також.
О да Особенно если им изначально представить творчество Есенина как кабацкую лирику, что в общем-то не далеко от истины. И таких странчиек в его творчестве масса. давайте установку, дедушка....и изучение прекрасных поэтических строк этого автора пройдет мимо ваших потомков.
Неее)) Это у НАШЕЙ есть право выбирать между ранним Тычиной и поздним. А позднего сотворили ВЫ, деды. Так что нам его не подсовывайте.
Чому ж, нехай знайомляться з єсєніним, але вже після того як пізнають справжню поезію. Вульгарний єсєнін буде прикладом умовного зла на фоні справжньої поезії.
Ця захисниця рязанського п'янички пропустила - коли "творили" їхні більшовики Тичину з "дир-дир", я підпалював Рейстаг.
А вот тут не могу не согласиться) Нууу...что ж вы так - своих на растерзание))) ) Что ж не Кремль? Или там тогда были ВАШИ? Рязанский пьянычка в этой жизни успел мало и жил, наверное, не так....Только это была ЕГО жизнь. Я благодарна за его творчество. Остальное меня не касается. Наверное, я не так высокоморальна и безгрешна как Вы, Прокип. Очевидно, нимб дает Вам полное право судить других...
Єсенін ? Річ не у тому вульгарен він чи ні. Ну був такий російський поет, хай росіяне його й знають. Чи в кого хоббі там читати російськомовні вірші. Для програми "світова література" мабуть малокаліберна величина.
Їхня культура перетворила в сурогат теорію комунізму, спотворила означення французького слова "шансон"...