О гражданской войне

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 15 гру 2010.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Естественно. Более того, мне это не только не по зубам, но и совершенно ни к чему. а вот Вам зачем-то понадобилось:sad: Причем удалось...Правда, в небольших масштабах, всего-то форум.
    Кстати, если уж зашла речь о Донцове....Я думаю, у многих ваших оппонентов намного больше шенсов стать элитой, нежели у горстки матерщинников, клеймящих за это россиян.

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Я не претендую на елітарність. Я можна сказати "вчорашній день" націоналізму. І навіть певні розмірковування Д.Донцова сьогдні не є вже актуальними за велінням часу і технічного прогресу. А за для виховання справжньої нацональної еліти погоджусь відіграти і роль від"ємного приклада. Головне щоб толк в цьому був. А те що Ви таки український націоналізм по умовчанню визнали як позитив - то вже є добре.

3. tanna

tanna Дуже важлива персона

Вот что выдала банальная Википедия про Донцова:

Інтегра́льний націоналі́зм — теорія Дмитра Донцова, ідеологія ОУН.

Інтегралізм часто називали у свій час ідеологією крові та ґрунту. Однією з центральних ідей інтегралізму була гармонійна співпраця та співіснування всіх суспільно-корисних верств на противагу їх протиборства, національна солідарність, делегування у представницькі органи від корпорацій (тобто профсоюзів/синдикатів) та повне заперечення процедури голосування за ідеологічно різнорідні партії, що фактично означало переважання єдиної ідеології та повної монополізації політичної влади від її носіїв.

Послухайте, ГРАНД, та це ж принципи...СОВКА!!! Як ви могли? :crazy:

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Танна, а якщо ліньки, то задумайтесь про своє "Я". Якщо воно якось реагує на притиснення інтересів України і пробує дати відсіч, то і ви знаходитесь в тому ж "ганебному" таборі, який йменують НАЦІОНАЛІСТИ. А коли ви пробуєте завести свій народ в ранг "великого", зверхнього по зрівнянню з якимись "чурками", то ви вже ЩОВІНІСТ. А якщо ви ще й фізичну чистку почнете отих, що внизу вашої "величі", то ви вже НАЦИСТ.

5. Luna

Моё мнение об украинском национализме складывалось не на Ваших убеждениях и изречениях, поэтому ничего удивительного в моих выводах нет.
    А свою роль вы вправе выбирать себе сами, я тут ни при чем.

6. Luna

Танна, вы почитайте Донцова...У него есть интересные вещи, это правда. Хоть я и практически не разделяю его мысли, но есть о чем подумать. В частности, уделите внимание его видению составляющих элиты общества.

7. tanna

Згодна на першу групу. Другу і третю не потягну. :))

8. ГРАНД

Вітаю Вас в лавах націоналістів.:good::preved:;)

9. tanna

ГРАНД, ну це не серйозно! :)) Не можна приймати усіх бажаючих! Це небезпечно. Треба проводити більш суворий відбір. :rock:

10. ГРАНД

Не скупіться і не лініться купити брошурку (бо Д.Донцов є в продажу навіть в книгарнях Донецька) прочитати і тоді поговорим.
    Ще рекомендую це :
    Павло Штепа
    «Українець і москвин» (1959) (перевидано 2008 ISBN 978—966-538-181-5),
    перевидання 2008 року. Писалось ще в 60-ті роки, наче про сьогодення.

11. ГРАНД

Як що погано будете поводитись, то будете зачищені. Ой не зачищені , а піддані ротації.:)):)):))
    Жарт звичайно ж. Хіба можна зачистити любов до свого народу і до своєї матері, бажання їх боронити і відчувати відповідальність за їх долю, та і просто за їх виживання?

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та й навіщо надриватися. Краще побережіть сили для чоловіка та діток.

13. tanna

[OFFTOP]Та добре. Тільки одна умова - рота я сама виберу. Який більш сподобається. :o[/OFFTOP]

14. ГРАНД

[OFFTOP]Та я ж не про рот. Я просто хотів слово "зачистка" висловити на іноземний толерантний лад.:))[/OFFTOP]

15. Norton

Norton камышовый кот

да не важно откуда кто пан прокип.....для меня вы тоже жлоб, только из за того что указываете на кого то но только не на себя.....я бы даже сказал напыщенный жлоб....прикройте свой срам а потом обращайте и учите других...

Мод. Переход на личности.

16. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Якого совка, крихітка моя ? Це принципи фашизму, він був досить популярний тоді, нічого поганого. А у совку, там значно примітивніша ідеологія. :pardon:

17. forester

forester Well-Known Member

Ха, ха. Нет уж, сами читайте...

18. ГРАНД

Я не Вам рекомендував. Вас вже нічого не врятує.

19. forester

forester Well-Known Member

Прочитать такое от Вас!!! Спасибо за комплемент!:)

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А чого тільки для вас? Але я вже потихеньку до МІЩАН підтягуюся.
    Совок ніяк з означенням "націоналізму" не визначиться. А тут ще й зі "жлобом" питаннячка виникають, соромляться свого статусу.
    Повторюю - при всіх прибамбасах сучасної цивілізації (-нетах, мобілках, гарячій воді) ми є жлобське суспільство одного з саме відсталих народів Європи. Це суспільство виховалося в культурі, назву якої ви теж соромитесь вимовляти.
    А відносно "першої ознаки жлоба", то читайте відповідний твір ХІХ століття під назвою "Сто тисяч". Там теж вчили діток для "підняття рейтингу" міняти "контори" на "офіси", а МОВУ на ЯЗЫК. Так що катай, хлопче, "Гуси".
    Якби Хмельницький пішов під турецький протекторат, то деякі вихідці Христинівки тепер би "вишивали" на турецькій мові - "тепер я турок, не козак".
    То чи варто соромитися правди та називати її "провокацією", вибачте, поправлюсь по вашому, "модньому" - trolling?

а де твій аватар? :)