Естественно. Более того, мне это не только не по зубам, но и совершенно ни к чему. а вот Вам зачем-то понадобилось Причем удалось...Правда, в небольших масштабах, всего-то форум. Кстати, если уж зашла речь о Донцове....Я думаю, у многих ваших оппонентов намного больше шенсов стать элитой, нежели у горстки матерщинников, клеймящих за это россиян.
Я не претендую на елітарність. Я можна сказати "вчорашній день" націоналізму. І навіть певні розмірковування Д.Донцова сьогдні не є вже актуальними за велінням часу і технічного прогресу. А за для виховання справжньої нацональної еліти погоджусь відіграти і роль від"ємного приклада. Головне щоб толк в цьому був. А те що Ви таки український націоналізм по умовчанню визнали як позитив - то вже є добре.
Вот что выдала банальная Википедия про Донцова: Інтегра́льний націоналі́зм — теорія Дмитра Донцова, ідеологія ОУН. Інтегралізм часто називали у свій час ідеологією крові та ґрунту. Однією з центральних ідей інтегралізму була гармонійна співпраця та співіснування всіх суспільно-корисних верств на противагу їх протиборства, національна солідарність, делегування у представницькі органи від корпорацій (тобто профсоюзів/синдикатів) та повне заперечення процедури голосування за ідеологічно різнорідні партії, що фактично означало переважання єдиної ідеології та повної монополізації політичної влади від її носіїв. Послухайте, ГРАНД, та це ж принципи...СОВКА!!! Як ви могли?
Танна, а якщо ліньки, то задумайтесь про своє "Я". Якщо воно якось реагує на притиснення інтересів України і пробує дати відсіч, то і ви знаходитесь в тому ж "ганебному" таборі, який йменують НАЦІОНАЛІСТИ. А коли ви пробуєте завести свій народ в ранг "великого", зверхнього по зрівнянню з якимись "чурками", то ви вже ЩОВІНІСТ. А якщо ви ще й фізичну чистку почнете отих, що внизу вашої "величі", то ви вже НАЦИСТ.
Моё мнение об украинском национализме складывалось не на Ваших убеждениях и изречениях, поэтому ничего удивительного в моих выводах нет. А свою роль вы вправе выбирать себе сами, я тут ни при чем.
Танна, вы почитайте Донцова...У него есть интересные вещи, это правда. Хоть я и практически не разделяю его мысли, но есть о чем подумать. В частности, уделите внимание его видению составляющих элиты общества.
ГРАНД, ну це не серйозно! ) Не можна приймати усіх бажаючих! Це небезпечно. Треба проводити більш суворий відбір.
Не скупіться і не лініться купити брошурку (бо Д.Донцов є в продажу навіть в книгарнях Донецька) прочитати і тоді поговорим. Ще рекомендую це : Павло Штепа «Українець і москвин» (1959) (перевидано 2008 ISBN 978—966-538-181-5), перевидання 2008 року. Писалось ще в 60-ті роки, наче про сьогодення.
Як що погано будете поводитись, то будете зачищені. Ой не зачищені , а піддані ротації.))) Жарт звичайно ж. Хіба можна зачистити любов до свого народу і до своєї матері, бажання їх боронити і відчувати відповідальність за їх долю, та і просто за їх виживання?
[OFFTOP]Та я ж не про рот. Я просто хотів слово "зачистка" висловити на іноземний толерантний лад.)[/OFFTOP]
да не важно откуда кто пан прокип.....для меня вы тоже жлоб, только из за того что указываете на кого то но только не на себя.....я бы даже сказал напыщенный жлоб....прикройте свой срам а потом обращайте и учите других... Мод. Переход на личности.
Якого совка, крихітка моя ? Це принципи фашизму, він був досить популярний тоді, нічого поганого. А у совку, там значно примітивніша ідеологія.
А чого тільки для вас? Але я вже потихеньку до МІЩАН підтягуюся. Совок ніяк з означенням "націоналізму" не визначиться. А тут ще й зі "жлобом" питаннячка виникають, соромляться свого статусу. Повторюю - при всіх прибамбасах сучасної цивілізації (-нетах, мобілках, гарячій воді) ми є жлобське суспільство одного з саме відсталих народів Європи. Це суспільство виховалося в культурі, назву якої ви теж соромитесь вимовляти. А відносно "першої ознаки жлоба", то читайте відповідний твір ХІХ століття під назвою "Сто тисяч". Там теж вчили діток для "підняття рейтингу" міняти "контори" на "офіси", а МОВУ на ЯЗЫК. Так що катай, хлопче, "Гуси". Якби Хмельницький пішов під турецький протекторат, то деякі вихідці Христинівки тепер би "вишивали" на турецькій мові - "тепер я турок, не козак". То чи варто соромитися правди та називати її "провокацією", вибачте, поправлюсь по вашому, "модньому" - trolling?