Оце, пане ГРАНДЕ, інформація якраз для вас. Про ваших улюблених націоналістів. Тільки в іншій державі. А яка різниця? Суть одна. Тут дехто з вашої компанії вже пропонував очистити Україну від не українців. Ото читайте і робіть висновки.
Ні, це інформація від мене, а не для мене. Ви мабуть щось сплутали, чи не помітили хто її запостив. А запостив її я, для пані Акуліни зокрема, і для москволюбів загалом. В тій державі ніяких націоналістів немає і майже ніколи не було. Тому що вони навіть поняття не мають що таке націоналізм і його функції і природа. Схоже на те , що і Ви цього не знаєте, виходячи із самої постановки питання. Суть в тому, що як раз суть і не одна. Саме в цьому і різниця. Це було б вкрай помилкове дійство. Чому ? Це окреме питання.
Та все я помітила, що то ваш пост. Тільки все одно ніякої суті і принципової різниці я не бачу. Крім протиставлення себе всім іншим. Без всякого конструктиву.
Кого Ви називаєте "всими іншими"? Бо в попередньому пості Ви писали про якусь мою компанію, а тепер чітко виділяєте мене особисто і виділяєте "всих інших". Мабуть тут треба якось конкретизувати.
ї Танна. Та націоналісти улюблені у всьому світі, бо вони є просто активними патріотами на відміну від шовіністів чи нацистів. Але я знаю витоки вашого сплутування означень - культуру бувшої імперії, в якій багато чого плутали, навіть більшовизм з соціалізмом.
Та не так винна та імперія, як ви вважаєте. Коли імперія розвалилась, мені було 14 років. Я навіть в комсомол вступити вже не встигла, тому дійсно плутаю більшовизм із соціалізмом. ) Але в чому великий патріотизм наших українських націоналістів полягає все одно не бачу.
А Ви що тут всіх на компанії та ще якісь угрупування ділите? Тоді назвіть свою компанію, чи угрупування? Я нічого і нікого не зрікався. Я лише таким чином вказав на протирічча які присутні у Ваших висловленнях. А це виявилось не протиріччам, а просто банальною неосвіченістю. ІМХО Знову помиляєтесь завдяки своїй неосвіченості в цьому питанні. "Чужому навчайтесь і свого не цурайтесь" (с) Т.Г. Шевченко. Націоналісти нікого не протиставляють, а лише закликають свого не цуратись, але і чужому навчатись не сліпо, а з розумінням що чуже буває як добре, так і зле. І виходячи з Шевченкових творів московщина як раз є суцілне зло (може і необхідне), але навчатись там немає чого і немає чому. Бо вони (москвини) самі є огидними і негідними учнями наших предків монахів.
А кому протиставляє себе націоналістка Онікс чи націоналіст Кертіс, бо ці люди повністю підпадають під це означення, просто захищаючи інтереси народу, серед якого живуть? Вони протиставляють себе звичайним "опльовувачам" свого народу. Міклуха-Маклай теж був папуаським націоналістом, не дивлячись на своє козацько-британське коріння, бо він захищав інтереси жителів Папуа. Для осмислення слова "націоналізм" я вам раджу подумати, чому більшовики по ідіотськи приклеїли до нього "буржуазний".
Для того щоб щось побачити треба як мінімум відкрити очі. А як що серйозно, то хоча б трошки поцікавитись питанням, та бажанням його пізнати. А для цього прочитати хоч одну брошурку. А краще, перечитати класиків українського націоналізму. Запевняю, це дуже цікаво і пізнавально. Тоді Ви маєте шанс узнати, чому саме український націоналізм витримав всі можливі і неможливі гоніння і переслідування і пережив всих своїх катів в минулому і переживе сьогоднішніх і переживе навіть майбутніх.
Не іронізуйте. власне чим займаються приймальні комісії у ВУЗах? Чи не відбором? Чим закликає зайнятись так званий нарід у правоохоронних органах і органах влади під назвою подолання корупції - чи не чистками? Звичайно ж іноземне слово "ротація кадрів" більш красиво звучить, але ж суть то одна. Ви вмієте будь яке поняття довести до абсурьду. Тут з Вашим талантом тягатись не варто.
Предлагаю оставить обсуждение моей недостойной личности с её ничтожными талантами. Тем более, что довести понятие национализм до абсурда удалось вовсе не мне.
Вам це не по зубах. Як не було по зубах ні лєніним-троцьким, сталінм-брєжнєвим ,путіним-мєдвєдєвим. власне як і полським, чехословацьким, румунським і пр. панам.