Відповідь: Нужна ли Украине СБУ? То роскажіть для початку, що Ви знаєте про діяльність СБУ. Наведіть, скажімо, Ваші питання до нормативів " Щодо внесення змін до Зводу відомостей, що становлять державну таємницю»", через які Ви не можете довідатися звітність по шпигунам. І тоді, можливо, буде ЩО обговорювати. А поки... Ваш перший пост-плювок до плювання і спонукає. Дуже нагадує філатовське: Вызывает антирес Ваш технический прогресс: как у вас там сеют брюкву, с кожурою али без?.. · Вызывает антирес Ваш питательный процесс: как у вас там пьют какаву с сахарином али без?.. · Вызывает антирес и такой ишо разрез: как у Вас там ходят бабы – в панталонах, али без?..
Відповідь: Нужна ли Украине СБУ? 1.Оставьте "Звiд вiдомостей" в покое. На открытом форуме обсуждается(как я представляю) то ,что можно обсуждать всем и в основном на "хлопський розум". 2.Не знаю в чём Вы увидели "плевок" в моём первом посте,я разве неправду написал? Тогда читайте последний номер "Львiвськой газеты". Додано через 2 хвилини Именно
Відповідь: Нужна ли Украине СБУ? сбу перейняло традиції кгб -- це закритий клуб, в який приймають тільки родичів родичів.... )) чим вони там займаються?... не знаю. думаю: державною безпекою.... ))))))
Відповідь: Нужна ли Украине СБУ? А,тим часом на території України базується флот держави,яка заявляла про ворожі наміри щодо України. Різні вир...неадекватні особи паплюжать символи України.З уст різних державних посадовців лунають сепаратистські,антидержавні заклики і лозунги...
Безумовно що потрібна, інакше нема кому на сьогоднішній день довірити кришування великих бізнесів. А що до шпигунів то їх просто немає тому що ніяких секретів у країні немає ,і якщо навіть їх придумати як раніше то навару і так ніякого не дістаните. Мене інтересує а яких і якого напрямку шпигунів можна у нас ловити, і які є ще секрети про які вже наперед цілий світ не знає?
Відповідь: Нужна ли Украине СБУ? Про роботу СБУ - Офіційний сайт СБУ Про пресловутую статистику - Типу, "спрашивали-отвєчаєм"
Відповідь: Нужна ли Украине СБУ? по суті, сбу виконує наказ виконавчої влади (президента)... тобто нічого не робить.... хоча, якщо подумати, найкраща робота таємної служби -- непомітна....
Відповідь: Нужна ли Украине СБУ? Ну, взагалі флот "ворожої" держави базується згідно з відповідними договорами, а не лише за своїм бажанням. Окрім того, коли це Росія заявляла про ворожі наміри щодо України? Може я якісь новини пропустив?
Відповідь: Нужна ли Украине СБУ? Опачки.. А заяви російських клоунів...е-е-е...політиків - це пусті звуки?
Відповідь: Нужна ли Украине СБУ? Ромку. Ви, здаєцця, одну букву помилили: "полЮтиків" (ПОЛЛЮЦИИ ,лат. polluo, pollutum - осквернять, пачкать)). Нє?
Відповідь: Нужна ли Украине СБУ? ....ну, думаю, Україна може викликати інтерес шпигунів тільки однієї держави....а якщо СБУ так само гучно як і про хабарників буде розповідати про свою роботу з тими шпигунами - то будуть знову закиди про русофобство, і дика реакція офіційної москви на кшталт тої, що вони вчудили після затримання їх шпигунів в Грузії.... Додано через 3 хвилини :y: :D
Відповідь: Нужна ли Украине СБУ? Вірно сказано - клоунів. Чи пана Жиріновського хтось серйозно сприймає?
Відповідь: Нужна ли Украине СБУ? його сприймають серйозно високопоставлені росіяни, які висловлюють свої думки через "безбашеннава" жириновського (згадати тільки "дипломатичну" ноту протесту адресовану Бушу проти війни в Іраку).... а ось іще цитата: "– А ви, – з опалу кажу я цьому Сидоренку, – не здатні навіть для дискусії по телебаченню виставити адекватну людину – лише якихось жириновських та затуліних командируєте... – А ти хоч раз спілкувалася з Володимиром Вольфовичем наодинці? Ти навіть не можеш собі уявити, яка це чудова й розумна людина." http://unian.net/ukr/news/news-258295.html