нужен ли человеку паспорт \ чи потрібен паспорт людині?

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем duncan, 25 лис 2009.

1. mavka

mavka Well-Known Member

ну а як же !.. за моїм розумінням й Баба-Яга - феміністка, жінка, що усвідомила свою сутність, відчула силу й навчилась нею керувати хитро, розумно й грамотно.

вона не була б такою, коли б не Змій Горинич о трьох головах з одного боку, а Кощей Безсмертний - з другого. навіть Агріппа став би на мою сторону лаючись на тиранів - чоловіків, що забирають в жінок свободу, отриману при народженні!

тому кажу, зробили б Ви паспорт поки нема перегинів в іншу сторону у вигляді матріархатів - нашому суспільству важко перебувати у гармонії .:p

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

гомосексуальність можна назвати "справжня чоловіча дружба", чи пограбування на вулиці "робінгудством", але фемінізм -- це коли жінка переймає на себе чолвоічі обов’язки... ;)
    якщо ж жінака дозволяє (не проти, за, чекає цього), щоб за нею упадали чоловіки -- всьо, це до фемінізму стосунку не має; зовсім! :rose:

3. mavka

mavka Well-Known Member

а що таке "чоловічі обов"язки" ?
    я знаю один - захищати сім"ю, країну й дбати за батьків. у випадку відсутності в жінки такого захисника, - що в теперішній час трапляється доволі часто! - жінка дбає за дітей, фінансує й допомагає чим може батькам. країна? о, коли вже так треба, то й це зробить. феміністка вона тоді, чи не так ? ну, а хто тоді - ні !? :) різкою чи бубликом, а примусить дітей вивчитися й отримати диплом про закінчення середньої освіти, - а це, як і паспорт, на некваліфіковану роботу й без того візьмуть, а мати - треба ! :)) га ?
    пс не кажу вже про випадки, де захисник просто тимчасово "загубив підкову й криває" й дружина більшу вагу тягне на собі.

4. duncan

зрозуміло! :)
    вам чоловік руку не подає, коли ви виходите з транспорту, місцем (там само) не поступається, не пропускає першою в ліфт, важкі речі в хаті ви носите самі...
    без питань, це до чоловічих обов’язків жодного стосунку не має... :rolleyes:
    прохання: напишіть більш розлого...
    бо щось я втратив розуміння написаного, дякую. :rose:

5. mavka

mavka Well-Known Member

Ви ж чудово розумієте, що галантні манери до чоловічого обов"язку не мають ніякого відношення. :)

мені взагалі смішно говорити за якісь "обов"язки" (цікаво було б почути з Ваших уст про обов"язки жіночі раз уже є чоловічі), оскільки наше життя така мінлива й непостійна річ.
    якийсь старосвітський домострой !

сьогодні чоловік має роботу , палець об палець не вдарить, коли приходить ввечері додому, примушує жінку квасити капусту й прати шкарпетки, розказуючи, що миття посуду не чоловіча робота, а завтра він же сидячи вдома не перший рік без гроша чекає кохану жінку з приготовленою рибою, попраною білизною й витертою пилючкою, бо в неї справи пішли більш, ніж успішно. тому, між іншим, я проти такого визначення, як "голова сім"ї" . (ну, а якщо такий чоловік ще й від комплексів своїх буде страждати й пити кров жінці з ревнощів, а потім піде на всі чотири сторони,
    то та жінка, по-вашому феміністка ?...

апше, цілком усвідомлюю, що це зовсім не розмова цієї гілки - витирайте.

6. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

Пупере, час вшиватись...

7. Serena

Serena May Flower

:rolleyes::))

8. Forpost

Forpost Стоїк

а якщо завтра війна,га? нічого з слабими руками замуж виходити

9. duncan

пані естер, іронія -- це дуже хороша (одна з найкращих) риса людини. :rose:

але:
    - чоловік не може народжувати дітей, а для хороших пологів у жінки має бути сприятливе середовище.
    - у чоловіка не буває критичних днів, коли у багатьох жінок "зриває дах".
    продовжувати? ;)

сприятливе середовище не може бути у жінки, яка соває мішки (травми).
    не може бути у жінки, яка б’ється на рингу (травми).
    не може бути у жінки, яка бере участь у війні (бо проблеми з гігієною).
    не може бути у "ділової жінки" (нерви).
    продовжувати? ;)

цілком зрозуміле бажання жінки мати владу чоловіка, але історія говоре пр те, що це нонсенс.
    ті кілька жінок, які отримували владу -- це вийняток. :) :rose:

хтів поставити крапку, але ще згадаю про кількох "феміністок".
    жанна арк (д’арк -- це понти), фрігідна незаймана скажена баба і всім відомо, який був у неї фінал...
    клеопатра (якщо відкинути поетизований образ) -- була страшненька, прославилася навиками орального сексу і коханцями, завдяки яким про неї і пам’ятають...
    і ... і ... і ще кілька (менше десяти жінок при владі).
    :rolleyes:

а це прапор фемінізму -- андреа дворкін :)rolleyes:):

Вкладення:

10. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

ТА неужель всё дело в йайцах? Имеетцца ввиду - в колумбовых...

11. Forpost

Forpost Стоїк

в них родимых...

Вкладення:

12. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

Гы-гы...

13. D.M.

D.M. Well-Known Member

З паспортів перейшли до фемінізму. Я навіть глянув перевірити, чи не помилився гілкою. :)

14. Serena

Serena May Flower

точно. бред какой-то...кому-то нужно избавиться от комплексов, или, как минимум, снять мышечные зажимы...

15. Forpost

Forpost Стоїк

гы...,цельный день с эрегированным ходить

16. duncan

всьо, система мене поглинула :sad:
    нині видали паспорт

17. Милена

Милена Дуже важлива персона

:rose: паздравляю !!!, на чьё имя получил ? (женское , или мужеское):rolleyes::o

18. duncan

добре, що хоч не duncan там написано, а всього-на-всього "паспортне ім’я"! :yahoo: :rolleyes:

19. Nevermind

Nevermind Просто персона

Для чого паспорт таки став потрібен?

20. duncan

для реєстрації :pardon:

а де твій аватар? :)