нужен ли человеку паспорт \ чи потрібен паспорт людині?

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем duncan, 25 лис 2009.

1. Serena

Serena May Flower

для общения не нужен паспорт..и тем не менее, эта вещь, как бы тебе было на нее на на чихать - необходима людям, живущим в социуме. В лесу нет, не нужен он...

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

проти потреби:
    - прописка не потрібна
    - на багатьох роботах офіційно влаштовуватися не мусово

за:
    - поїздка за кордон
    - банківські операції

якщо два останні пункти не важливі для людини, у паспорті потреби немає :)

3. Serena

Serena May Flower

нет проблем, пупер, если ты без проблем просуществуешь без паспорта и никоглда не сталкнешьс с проблемой из-за его отсутствия - я сниму перед тобой шляпу.

4. Locke

Locke невиправний реаліст

И я тоже.

5. duncan

"ніколи" -- це дуже великий проміжок часу :)

6. Locke

Locke невиправний реаліст

Не тільки. Це далеко не повний перелік питань, де необхідний паспорт. Без нього не можна отримати на пошті посилку, грошовий переказ, рекомендований лист. Неможливо купити-продати квартиру, авто, зареєструватися підприємцем, купити квиток на літак, укласти будь-який договір, в кінці-кінців написати заповіт. Питаннь, які в жодній країні не вирішити без паспорта чи посвідчення особи є дуже і дуже багато.

7. Serena

Serena May Flower

но ты же утверждаешь, что он не нужен...
    в принципе..

8. шахрай

шахрай Well-Known Member

Канена.
    Я ж должен знать с кем я общаюсь, а вдруг он(она) не тот(та) за кого ся выдаёт:))

9. Forpost

Forpost Стоїк

не тільки,я ще подав запит в МВС Росії про підтвердження дійсності паспорту,бо мій олух не удосужився того зробити

10. Forpost

Forpost Стоїк

дура на нашій пошті, видала мені цінний рекомендований лист без паспорту,я аж присів біля стойки

11. mavka

mavka Well-Known Member

що це у Вас, Торро, як не олух, то дура ? :)) в якій системі координат обертаєтесь ?
    _______
    а паспорт потрібен. тобто, докУмент. нехай навіть права з адресою проживання. а якщо є тільки внутрішній паспорт й він губиться й жінка запамятовала як виглядаєш, як потім довести, що в цій хаті ти живеш й там твоє улюблене горнятко й тапки ? :)

12. Forpost

Forpost Стоїк

13. Forpost

Forpost Стоїк

хороший хук знизу гарно освіжає память

14. mavka

mavka Well-Known Member

:)) Боже, коли вже цей матріархат нарешті настане, коли чоловіка будуть приписувати в жінчин паспорт як малу дитину, яка самостійно пересуватися не має права, й проблема хуків та псевдомачості відпаде сама собою.

15. Norman

Norman Guest

Невже про це мріють всі жінки?:rolleyes:

16. duncan

пані естер!
    ви мене дещо здивували -- ви є феміністка? :)

17. Forpost

Forpost Стоїк

а у феменісток гетеросекс є? ажде коїтус це ж приниження їх гідності,небрите мурло бере і зрання шось пхає,та ше норовить не туда...

18. Serena

Serena May Flower

для озабоченных коитусом: а кроме хука снизу что-то умеете??
    хук : справа, слева, сверху и потрындеть???
    да вы неудачник, дядечка...

19. mavka

mavka Well-Known Member

Пане Пупере, Ви мене дещо здивували! не повірю, що маєте, приміром, на мене якусь лейбочку-шкельце, через яке мене розглядаєте ! ;) кожного дня ми всі - інші й носіння за собою цих іміджів-пам"яток , цих іллюзій минулого, перешкоджає мати свіжий погляд на все на світі. ось візьміть Торро - йому зробила колись боляче жінка й замість того, щоб забути те, стати вільним від misery - того мізерного, якого давно нема, він волочить його за собою, ставить як шкло перед кожною кобітою, яка трапляється йому на шляху й лімітує своє власне щастя. обставини змінилися, він змінився, Ви міняєтеся щодня, дружина міняється, хто може сказати, що він знає людину, яка біля нього спить ? чи взагалі щось ЗНАЄ! а паспорт - хоч якась річ, яка намагається нас зафіксувати в певному проміжку часу, якийсь орієнтир, дані й знимка , на якій ми відразу не такі, як в день фотографування. :rolleyes:

зробіть собі паспорт !
    поїдете кудись - до Відня ближче ніж до Києва, вже зі Львова й до Стамбулу літак літає , а там можна погуляти славненько, подивитись де інша феміністка жила, що школу для коханок започаткувала, договори підписувала, з дипломатами державні справи вирішувала на різних мовах, а чоловіка на місце поставила у своєму будуарі й на ключик закрила. ( а там вже й каву до ліжка носила, й всі забаганки , на які він пальцем покаже - виконувала. добровільно, від щирої душі. :rolleyes:)

20. duncan

ви впевнені, що це була феміністка? :)

а де твій аватар? :)