В мене і дім виходить під знаком шістки, і квартира. Вважайте - осереддя гармонії. Хоча грошей таки нема.... )))))
У тенісі 666 навпроти свого імені-найприємніше. 777 теж не погано але не так переконливо. На собі ці номери ставити напевно дієвіше ніж на паркане. Многіе спортсмени дуже забобонни і не люблять міняти свої номери.
Даю лінк на сайт з квадратом Піфагора. Я сама вмію розраховувати, але на цьому сайті мені сподобались докладні тлумачення кожної цифри, паралелей та діагоналей (там треба клікать на цифри, щоб отримати докладну інфу). Про мене точно написано! http://cabinet.pifagor.org/matrix/
бляха-муха!!! в мене на найманій квартирі вийшла СІМКА... і все пише як є... квартира для одного, для усамітнення і отримання знань, ідеальна для студента(вчуся без перестанку), не підходить для тих, хто прагне надбати матеріальне(дійсно з тим навчанням щось роботу віднайти не получається) і найголовніше - дім для усамітнення... ото думаю, що ніяк не получається жити тут з кимось... подруги або самі зїжджають або я не витримую з ними... і ще мене завжди дивувало, чому власник живе не тут, а на іншій квартирі... в нього сімя, діти - видно там йому зручніше...