Відповідь: Нудота зранку добре, що вагітність виключили, бо хотів запитати, чи на кисле тягне...Але ще залишилося 1000-1 причин....
Відповідь: Нудота зранку Chortenia, я б вам радила таки піти здати аналізи і не мучитися роздумами ну то півгодини-година вашого часу і будете мати спокій з тими аналізами знаєте, як кажуть: "я у себя одна", то ж варто про себе дбати
Відповідь: Нудота зранку Дякую, так вже зрозуміло. У нас теж це все можна придбати, і чаї, і посуд. Ще не захоплювалась, тож не маю власних вражень... Але ж Ви мене заінтригували...
Відповідь: Нудота зранку Та, мабуть, так і зроблю Тіко можна без "Ви" пліііз Додано через 48 секунд Краще б вже вагітність :p
Відповідь: Нудота зранку Вибачте, але я не розумію такого самолікування?... здайте аналізи, нехай лікар поставить діагноз, а не пийте все підряд, ІМХО
Відповідь: Нудота зранку Як Ви можете таку єресь писати на цьому форумі ? Всі ЛІКАРІ хабарники і убивці - читайте спеціальну гілку. Тільки дурень буде звертатися до лікаря.
Відповідь: Нудота зранку Це не лікування, це профілактика, і так їй призначив лікар (типу лікувати дитину + плюс дати 3 таблетки усім, хто має з дитиною частий контакт)
Відповідь: Нудота зранку Як не дивно, я зрозуміла. Але такий сарказм тут неуместен (принаймні я так вважаю)
Відповідь: Нудота зранку на майбутнє... якщо в дитини виявили гельмінти (у дітей це в основному аскариди або гострики) то лікуються УСІ хто проживає з нею в квартирі, інакше ніколи не позбудетесь тої зарази. (+ миються всі іграшки)
Відповідь: Нудота зранку Ну знаєте.... є ше така пісня: Бодай ся кугут знудив, Що мене рано збудив....
Відповідь: Нудота зранку Зараз від Полковника усіх гельмінтів знудить ! Що, Полковнику, Ваш солітер Фєдя хоче випити ? (С)
Відповідь: Нудота зранку Чому нудота зранку? Напевно тому, що в шлунку за ніч накопичується те, що нудить... Тре шукати в шлунку причину найперше.
Відповідь: Нудота зранку Вибачте за офтоп У 70-тих рр до Київського медінституту перевівся професор чи то з Франківська, чи то з Тернополя. Читав виключно українською мовою, вставляв цілі абзаці латиною (яку знав значно глибше, ніж потрібно лікарю). Розповідали студенти: Проф: - При подразненні цього центру в людини або тварини відбувається блювання. Студенте К., Ви граєте на лекції в магнітні шахи ? Повторіть, що я щойно сказав ! Студент: - Ви сказали, що при подразненні… відбувається блювота ! Проф: - Неправильно ! Блювання – це процес, кінцевим продуктом якого є блювота, а блювота – це кінцевий продукт процесу блювання. Запам”ятайте ці українські терміни і ніколи не плутайте !